Dnes je piatok 2. mája 2025, meniny má Žigmund a zajtra Galina
Autor |
Správa |
Jano JP
Pajero compatibile
Registrovaný: Pon, 09.10.2006, 11:04 Príspevky: 2172 Bydlisko: Licavca City
|
majaNR píše: Jano JP píše: [súúúhlas; konieckoncov nienadarmo sa vraví, že muž a žena si nemôžu ani rozumieť - veď on chce ju a ona jeho, aj keď...  pruser by bol keby ona chcela ju a on jeho 
-aj keď mne sa páči aj keď ona chce ju aj jeho 
_________________ Krásnu blondínu, abo nadupaný off????? .....  Poradím sa s tou brunetou v mojom pajero šport!!!!!... 
|
Uto, 02.01.2007, 15:56 |
|
 |
Milos
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 21:15 Príspevky: 2565 Bydlisko: Handlová
|
pre info... mama jazdi posledne roky cca 4 roky na aute denne okolo 100km vacsinou je to mestoza tu dobu ziadne vazne nehody okrem prehliadnuteho zabradlia a odniesli si to dvere... skratka zatial do nikoho netreskla na prechode ju zobral chlap cez kapotu ked isla peso. dalsi priklad mamina kolegina nejazdila 20 rokou teraz zacala jazdit a jazdi ako clovek ktory v zivote nesedel v aute, nemala ziadnu nehodu a ani netukla auto. dalje otec stoji na krizovatke a chlap si da na zamrznutom vartburgu ci ako sa to pise spiatocku miesto jednotky a natre mu to do naraznika, kamionista mu pri toceni cez krizovatku zobrl spatak navesom a nomho to byt horsie...
zaver:je jedno ci je to zena alebo muz... ci jazdis stale alebo nie... aj ked je jasne ze skusenosti a najazdene km su dolezite ale ide o to ze treba davat pozor a tu uz nezalezi na tom ci je to zena alebo chlap...
|
Uto, 02.01.2007, 15:58 |
|
 |
majaNR
Koumák
Registrovaný: Pon, 01.01.2007, 23:11 Príspevky: 175 Bydlisko: Nitra
|
Milos píše: pre info... ...
zaver:je jedno ci je to zena alebo muz... ci jazdis stale alebo nie... aj ked je jasne ze skusenosti a najazdene km su dolezite ale ide o to ze treba davat pozor a tu uz nezalezi na tom ci je to zena alebo chlap...
ano ano ano 
_________________ Nie som povinná byť taká, aká by som podľa ostatných mala byť. Je to ich omyl, nie moje zlyhanie.
|
Uto, 02.01.2007, 16:01 |
|
 |
majaNR
Koumák
Registrovaný: Pon, 01.01.2007, 23:11 Príspevky: 175 Bydlisko: Nitra
|
Jano JP píše: [pruser by bol keby ona chcela ju a on jeho  -aj keď mne sa páči aj keď ona chce ju aj jeho  [/quote]
 presne som cakala ze takto odpovies 
_________________ Nie som povinná byť taká, aká by som podľa ostatných mala byť. Je to ich omyl, nie moje zlyhanie.
|
Uto, 02.01.2007, 16:02 |
|
 |
Jano JP
Pajero compatibile
|
majaNR píše: Jano JP píše: [pruser by bol keby ona chcela ju a on jeho  -aj keď mne sa páči aj keď ona chce ju aj jeho   presne som cakala ze takto odpovies  [/quote]
-keď Ty si mi tak rozkošne nahrala na smeč a ja volejbal rád; a za pravdu sa netreba hambiť 
_________________ Krásnu blondínu, abo nadupaný off????? .....  Poradím sa s tou brunetou v mojom pajero šport!!!!!... 
|
Uto, 02.01.2007, 16:05 |
|
 |
Kapo
Recyklovaný teaneger
Registrovaný: Uto, 26.12.2006, 17:21 Príspevky: 3601 Bydlisko: MY/BA
|
Tak spät k tým vodičom:Je jedno čo mate medzi nohama.Ak si ty zlý šofér a uvedomuješ si to a podla toho jazdiš ,stavaš sa dobrým vodičom. Ak Ja dobrý šofér jazdim rýchlo a bezohladne k tým dobrým patritˇ nemožem.Stavam sa k.....
Cest výnimkám ,praci čestˇ. 
_________________JAK BY TADY BYLO KRÁSNE, KDYBY SEM TU NEBYL JÁ. 
|
Uto, 02.01.2007, 19:44 |
|
 |
janko
Koumák
|
Podla mna SU zeny horsie soferky. A to z jedneho prosteho dovodu - zena je, a nepovedzte ze nemam pravtu, casto menej technicky typ ako muz, menej technicky zmyslajuci ci zrucny tvor a tym padom aj z toho vyplyvajuci o nieco malo horsi sofer. Plati to ale aj o muzoch - cim vacsi "doktor" (pisem obrazne, neurazte sa prosim) na ceste, tym horsi sofer. To je moja skusenost.
|
Uto, 02.01.2007, 20:31 |
|
 |
Milan
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 12.10.2006, 20:37 Príspevky: 3297 Bydlisko: Nitra
|
Trochu sa zastanem tych nasich poloviciek,uz len to ze sa niektore odvazia sadnut za volant OFFU vcetne tej mojej co ledva vidi caz kapotu,zasluzia si pochvalu pred nastartovanou masinou 
_________________ Patrol GR, kde neprejdem tam pretiahnem!!!
|
Uto, 02.01.2007, 21:56 |
|
 |
Kapo
Recyklovaný teaneger
Registrovaný: Uto, 26.12.2006, 17:21 Príspevky: 3601 Bydlisko: MY/BA
|
Milan píše: Trochu sa zastanem tych nasich poloviciek,uz len to ze sa niektore odvazia sadnut za volant OFFU vcetne tej mojej co ledva vidi caz kapotu,zasluzia si pochvalu pred nastartovanou masinou 
A ta moja ma už za volant ani nepusti  ,ale aspon si možem pivko dat. 
_________________JAK BY TADY BYLO KRÁSNE, KDYBY SEM TU NEBYL JÁ. 
|
Str, 03.01.2007, 0:09 |
|
 |
Milan
OFFROAD Expert
|
Kapo píše: A ta moja ma už za volant ani nepusti  , 
Dufam ze ja tak nedopadnem 
|
Str, 03.01.2007, 0:15 |
|
 |
Miroslav
Koumák
Registrovaný: Uto, 10.10.2006, 16:48 Príspevky: 197 Bydlisko: Jablonica
|
milan:keby len to.setko asi vrze,je vyskakane a tak nie??? 
|
Str, 03.01.2007, 1:11 |
|
 |
Milan
OFFROAD Expert
|
Miroslav píše: milan:keby len to.setko asi vrze,je vyskakane a tak nie???  
|
Str, 03.01.2007, 1:26 |
|
 |
celbos
Učeň
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 11:52 Príspevky: 22 Bydlisko: Považská Bystrica
|
finder píše: Sused, ty si nejaky nabruseny na tie baby  ... Aj ty budes ked ti nejaka zmeni dizajn karoserie. majaNR píše:  mam pocit ze je uplne zbytocne sa o tejto teme bavit, beztak sa tym nic nevyriesi. Kto chce psa bit, palicu si najde... Muzi vs. zeny je vecna a uz doost obohrana tema, a to nielen v autach..
Nikto sa nic nesnazi riesit, ani bit ziadneho psa.  Polozil som temu, kto chce nech sa vyjadri.
_________________ Najlepšie terénne auto je služobné auto.
|
Str, 03.01.2007, 11:28 |
|
 |
Jano JP
Pajero compatibile
|

celbos píše: finder píše: Sused, ty si nejaky nabruseny na tie baby  ... Aj ty budes ked ti nejaka zmeni dizajn karoserie. majaNR píše:  mam pocit ze je uplne zbytocne sa o tejto teme bavit, beztak sa tym nic nevyriesi. Kto chce psa bit, palicu si najde... Muzi vs. zeny je vecna a uz doost obohrana tema, a to nielen v autach.. Nikto sa nic nesnazi riesit, ani bit ziadneho psa.  Polozil som temu, kto chce nech sa vyjadri.
Síce som sa tu už vyjadril a dal bez väčšieho komentára za pravdu Maji, ale keď si jej vyjadrenie zobral tak, ako si naň zareagoval a taktiež na Finderka, tak poďme na to:
skrátená verzia: chlapi majú objektívne od prírody lepšie predpoklady byť lepšími vodičmi, preto si veria niekedy na svoju škodu viac, ako je rozumné a častejšie zlyhajú; nájdu sa baby, ktoré vopchajú väčšinu testosterónovej časti populácie svojimi jazdeckými schopnosťami do vačku; aj keď máš niekoľko zlých skúseností s vodičkami, nezovšeobecňuj ich na všetky, lebo nezovšeobecňuješ na celú mužskú populáciu zlé skúsenosti s vodičmi chlapmi;
ako väčšina chlapov, i ja mám vysoké ego o svojich jazdeckých schopnostiach, ale verím, že je to aj na objektívnom základe, keďže mi to povedalo v živote s uznaním už aj niekoľko chlapov; napriek tomu som mal cca desiatku kolízií od primitívnych s rozbitím svetiel či oškretého boku až po hodenie auta na strechu, pričom väčšine sa dalo predísť skromnejším egom - aj keď som si nezavinil všetko ja; moja polovička jazdí na všetkom, čo aj ja a je slabšia vodička ako ja, ale je dobrá a verím jej; mala dve nehody, ktoré by som ja nemal, lebo by som v tej situácii nezastal - ona zastala (oba razy dávala prednosť) a oba razy chlapi-šoféri neubrzdili a rozbili zadok nášho auta...
nie je tak bravúrna a sebavedomá vodička, napriek tomu sa odvezie všade a vždy a nehody nerobí...a to musím ešte dodať, že sú veci, ktoré ja nikdy nebudem ovládať tak dobre, ako ona, hold príroda každého obdarí, ako uzná za vhodné a ďalej je individuálne na každom bez ohľadu na pohlavie, ako s tou nádielkou schopností naloží...
- opakovane súhlasím s Majinym výrokom v plnom znení...
PS: sorry, mala aj tretiu nehodu - hodiny na poľadovici na diaľnici, moja chyba, pripol som jej vozík a ten jej zobral na ľade ľahký zadok starého bmw... ja by som tam asi dopadol horšie, bol by som šiel rýchlejšie...
|
Str, 03.01.2007, 12:53 |
|
 |
finder
Support
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 14:20 Príspevky: 6666 Bydlisko: PB
|
celbos píše: finder píše: Sused, ty si nejaky nabruseny na tie baby  ... Aj ty budes ked ti nejaka zmeni dizajn karoserie.
Dopredu moze cuvat, tam su rury, zadok casom hadam opancierujem, a ked trochu auto zdvihnem, tak moze cuvat aj z boku, naslapy by to mohli chytit
BTW - moja kolegyna by ta naucila ako sa jazdi, mozno by si cumel ...
Jazdi aj rychlo, aj bezpecne ... A preco ? V autoskole sa nemalovala cez teoriu, a ma za sebou prax ... Inac sa to ani neda ... Na vlastnych chybach sa najlepsie ucis
Chlapi (aj kocky), toto je neplodna debata ... 
_________________Co neubrdzis, neukecas. Ak to nejde ubrzdit, aspon pridaj, nech je sranda  . 31" AT, AVM, hasicak, gurtne, retaze, bezna auto vybava. Zatial ... http://www.spritmonitor.de/en/mileage_icon/599240.html
|
Str, 03.01.2007, 13:02 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|