Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Ned, 01.06.2025, 16:27
Dnes je nedela 1. júna 2025, meniny má Žaneta a zajtra Xénia

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 31 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3  Ďalší
 uprava samuraja 
Autor Správa
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
neviem ci by to voslo do litrovej,skus Rendu ochotne poradi.ja ju uz nemem,vymenil som ju za gazovu.asi budeme buduci tyzden prerabat brachovu tak to pozrem a napisem ak ti medzitym neporadi Renda.alebo skocim ku kamosovi co som mu ju dal a pozreme to ale az zajtra lebo sedi v hospode a ja sa bojim ist za nim tam :evil:

Uto, 30.12.2008, 19:44
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
jasne zatial dik a este otazocka namiesto pridavnej zo samika chces dat z gaza? mislel som aj nato mam uazovsku ale asi zbitocne vela richlosti no nevem tak mi to please zisti dikes ja idem :smt006 :smt144

Uto, 30.12.2008, 20:05
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
pridavku z gaza potrebujem na emku a uz sa tazko zhanaju preto som ju vymenil.inak ta redukcna uz je moc pomala na 1tke a spiatocke.ma to aj velky zaber,ja som nepocuvol Rendu a nedal som pozdlzny stabik a polamali sme pero.takze necham diferaky z vitary ,redukcnu z litra a na 225kach to bude asi dobre.druhu redukcku budeme prerabat bratovi on ma dify z 1.3 ,gumy ma 195ky,tak to bude dobre.inak myslim ze aj do litroveho obalu by to mohlo vojst lebo napohlad su rovnake.akurat tie litrove sa tazko zhanaju.ja som zohnal3 a ztoho bola jedna 1,3kova a ani chlapik co mi ju predal to nevedel

Uto, 30.12.2008, 20:57
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
tak som to bol pozret,zvonku tie redukcky nerozoznas,musis vykrutit vypustaciu srobu a zmerat vzdialenost kolieska od vypustaku.1,3 ma asi 35mm a 1 asi 50mm.Renda to dvojkolo rozbrusoval na sustruhu,ja som ho rezol flexou a potom mi ten rez rovnali na magnetke.kola musia ist k sebe uplne kolmo,inac ti to bude hadzat.aj na trn na ktorom to budes varit musia ist co najtesnejsie.ja som ich chcel spojit objimkou,ale Renda ma od toho odradil,ze to moze moc stiahnut.skus sa snim spojit,poradi ti lepsie,ma to uz vychytane a ja som robil len tu jednu.zvaral som nejakou elektrodou na ozubenia co som mal doma.hlavne daj potom pozdlzny stabik aby si neprisiel o pera a kardan ako ja.Renda mi radil ze staci rozvodka z litra a dify z vitary a ma uplnu pravdu,takze redukcka bude pohanat kolegov malotraktor.ak by boli dify origo a vacsie gumy a zdochnuty motor,tak by som tam tu redukcku dal,ale to by som sa uz bal o poloosi,ma to hrozny zaber.ale som sa rozpisal,este ma to zacne bavit.

Str, 31.12.2008, 13:26
Proviantak
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
ked som tento problem popisoval , kazdy si myslel ze taram do luftu...
zjavne to aj islo do luftu ... nikto si to tu neprecital a opakujete tu istu sprostost ako ja... cudujem sa tomu rendovy ze je este ochotny to kazdemu solo popisovat....
http://offroad.laugo.sk/viewer.php?albid=11&stage=3&pn=2#tn

http://offroad.laugo.sk/viewer.php?albid=20&stage=3

Str, 31.12.2008, 14:55
Profil WWW
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
to vies ze mudry sa uci na cudzich chybach,hlupy na vlastnych a k...t sa nikdy nepouci.pozeram na foto a ty si mal asi aj obaly z viyary.nam to odtrhlo hned doma ked sme to skusali.este tam boli cestne gumy 235 15 na redukovanej 1 na asfalte vypnute predne volnobezky a vodic idiot.nebolo to preto ze by som Rendu nebral vazne ,stretol som ssnim a je to clovek ktory vie co vravi.mas pravdu ze je fest trpezlivy.preto som to napisal,aby aj ostatni neurobili zbytocne tu sprostost ak to budu prevarat nech si neznicia robotu.

Str, 31.12.2008, 17:49
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
samuaz píše:
Bahno pisal si tu ze mas reducku upravenu na rendov sposob cize rozpichol kola zvaril ale chcem saspitat ci je potrebny obal z 1,3ako som to niekde cital chcel som to robit ale mam povodnu z 1,0

no tu prevodovku potom musis vlozit do 1,3 reducky
a litrovu musis mat s cidlom

Štv, 01.01.2009, 20:04
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
vdaka Bahno idem nad tym spekulovat a premislat dost ludi ma odhovara abi to nebolo zbitocne pomale , vikonovo to mam teraz tak akurat ale za skusku nic nedam :smt017

Pia, 02.01.2009, 15:13
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
samuaz,je to naozaj dost spomalene,asi najlepsie su dify z vitry a rozvodka z litra.ak budes davat dify z vitry,hned si pories aj uzamknutie capov satelitov lebo vitara ma uzsie tanierove kolo a capy by sa ti vysuvali von z kosa.tie rozvodky z litra su asi viac druhov,kolegovci tu pisu ze musi byt s cidlom,ak vydrzis tyzden napisem ti ci to vojde do skrine z litra.zajtra palim do rajchu tak to spravime asi buduci vikend.

Pia, 02.01.2009, 23:34
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Bahno ja tam mam motor z Lady a napravi Uaz a tie su o dost pomalsie ako suzuky preto premislam ci to este vobec spomalit ale vzdy ma to laka :smt033

Sob, 03.01.2009, 1:02
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Obrázok
Obrázok
Obrázok

Pia, 20.02.2009, 18:18
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
nakovane predne pera,automaticka uzavierka vpredu,teraz len zmontovat ale dlho sme cakali na stieracie kruzky z ciech.otazka na odbornikov,kedze uprava s perami nad je casovo narocna,chcem dat len o 40mm dlhsie hupacky,samozrejme aj zadne drziaky,plus nakute pera,malo by ho zdvihnut o dakych 120mm.o tolko su prevarene aj disky tak to hadam bude dost.mate to niekto tak urobene?viem ze pera nad su v terene lepsie ale nemam na to cas.caka ma nakuvanie pier na patrole plus zadne pera mne a brachovi na samikovi

Pia, 20.02.2009, 18:27
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
pera prehodis za par hodin

Pia, 20.02.2009, 21:36
Profil WWW
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
nejde len o samotne prehodenie ale trebe aj prerobit uchytenie riadiacej tyce,zladit to s tlmicmi a to je casovo narocne.takze mensie krizenie vykrije uzavierka a s mensimi najazdovym a vyjazdovy uhlom sa musim zmierit.maju to deti a este sa len musia ucit jazdit.mozno este casom nieco upravime alebo pojde prec a upravime druhy.

Sob, 21.02.2009, 8:01
Koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Zdravim prosim vas som novacik a na svojom samurajovi chcem prehodit pera nad napravu ale neviem ze ci mozem pouzit variantu ohnut tic riadenia ci to nebude vadit dakujem vopred za rady.

Str, 18.03.2009, 21:54
Profil ICQ
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 31 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný