Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pia, 18.07.2025, 8:16
Dnes je piatok 18. júla 2025, meniny má Kamila a zajtra Dušana

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 39 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3  Ďalší
 Lepenie spätného zrkadla 
Autor Správa
Velky Kraken
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
prcek Dave píše:
Před dvěma lety jsem koupil panoramaticke zrcadlo na naklaďak za 60,-,nechal vyřezat a nelepil na ten plast po tom starem rozbitem obyčejnym neutralnim silikonovym tmelem....před 2 měsici se mi ho znova podařilo v lese o strom prasknout :oops: ....tak jsem to řešil stejnym způsobem ale nepodařilo se mi to rozbite od toho silikonu odtrhnout,musel jsem ho odřezat strunou....proto vím že tim silikonem to drží jak čert... :wink: ...a je to lacne...

ano aj toto je jedno z moznych rieseni..

EX Mitsubishi Pajero2,5TDI GLS
EX Jeep Grand Cheroke WJ 3.2 TDI Limited
EX Nissan Patrol 2.8 TDI Y60
EX Jeep Grand Cheroke 2.5TDI laredo
EX Jeep Grand Cheroke2,5TDI Limited

Uto, 13.01.2009, 19:50
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
to efendi :
No neviem ti prese povedat aka vrstva je zozadu , tiez som ju tam videl ale po vypieskovani znacky carcode je jasne vidno , ze zrkadlova plocha je navrchu a tiez sa mi ju podarilo v zime poskriabat pri cisteni ladu.
Preto usudzujem, ze pri lepeni by sa zrkadlo poskodit nemalo ( original spetne).

Uto, 13.01.2009, 21:07
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ked som pozeral na zrkadlove posuvne dvere tak ma napadlo, ci ta zadna strana nemoze byt podlepena niecim kvoli bezpecnosti (odolnosti ) pri rozbiti zrkadla :?:

Uto, 13.01.2009, 21:28
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
A co tak lepidlo na ktore sa používa(hlavne u novšich aut) na lepenie čelneho okna u nas v MI sa to da zohnat bezne v mototechne cize hockde kde sa daju objednat čelne okna. Stoji co od 200sk do 500sk a drzat to musi a e teplota tomu nic nerobi..

Uto, 13.01.2009, 21:56
Profil ICQ
Začínajúci koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
To ma nenapadlo, mozno preto, ze neviem, ze sa skla na auta lepia. Inak teraz prave testujem dve male bodky toho lepidla na zrkadle. Ak to dopadne zle, budem mat len dva body a nie cele zrkadlo posahane.
Uvidime zajtra. Zatial to vyzera dobre.

Uto, 13.01.2009, 22:41
Profil ICQ WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
No na starsich autach bolo tesnenie vyberatelne ale teraz uz sa nedava tesnenie ale okno sa lepi. To lepidlo je cierne a je to na baze neakej kaucukovej gumy alebo nieco take. Dal by som aj presny nazov no v garazi sa minulo.. Inac ak stym hodlas robit davaj sakra pozor na prsty lebo to dobre drzi..

Uto, 13.01.2009, 22:45
Profil ICQ
Začínajúci koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
No mam dojem, ze takym niecim to bolo lepene. TEraz som ten sajrajt drhol asi hodinu a este ma caka ta cast, co je na aute. Inak neviem, ci bol problem v lepidle, alebo v com, ale cez letne horucavy to normalne zliezalo dole, lepidlo povolovalo a zrkadlo vlastnou vahou klesalo dolu. Musel som ho trosku dolepovat. Ale samozrejme mohlo to byt nieco ine cierne gumovitej konzistencie... Neviem, ci to lepil predchadzajuci majitel, ale mam pocit, ze asi hej, lebo druhe zrkadlo drzi bez problemu...

Uto, 13.01.2009, 22:50
Profil ICQ WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
No tak urcite to bolo lepene niecim inym kedze to lepidlo na okna rzi zarucene a teploty ktore u dosahovane v lete mu nerobia nic..

Uto, 13.01.2009, 23:13
Profil ICQ
Koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
PATaMAT píše:
A co tak lepidlo na ktore sa používa(hlavne u novšich aut) na lepenie čelneho okna u nas v MI sa to da zohnat bezne v mototechne cize hockde kde sa daju objednat čelne okna. Stoji co od 200sk do 500sk a drzat to musi a e teplota tomu nic nerobi..

ahoj ja tiež používam toto lepidlo na čelné skla dokonca aj na špz, bočné lišty aj zrkadlá a nikto sa neprišiel sťažovať že by niečo stratil používam to už 15 rokov

Uto, 13.01.2009, 23:54
Začínajúci koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Dozvedel som sa, ze existuje specialny lep na spetne zrkadla. Dneska vecer by som ho mal mat. Mozem sem potom dodat podrobnosti. Lepenie bude asi az cez vikend. Takze prakticke skusenosti az potom.

Str, 14.01.2009, 15:22
Profil ICQ WWW
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
mne ked sa to stalo na bruchoplazovi tak som to riesil obycajnym chemoprenom a potom to drzalo jak prilepene dalsie 4 roky pokial som mal brucholaza a pokial viem drzi to tam dodones

Str, 14.01.2009, 16:23
Začínajúci koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
No jednalo sa trosku o nedorozumenie. Jednalo sa o sadu na lepenie, ale vnutorneho spetneho. Na druhej strane stala len 90 Sk. No samozrejme nekupil som to...

Str, 14.01.2009, 18:33
Profil ICQ WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
tilda jednoznacne kup to lepidlo na celne skla. ako pise ivo drzi to naozaj takmer vsetko ja ho tiez nepouzivam len na celne skla..

Str, 14.01.2009, 22:11
Profil ICQ
Začínajúci koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
No mam zatial tu dvojzlozkovu potvoru. A nemam ju na co pouzit. Malo by to byt nieco podobne. Skusim to s tym. Ak sa to neosvedci dalsi pokus bude to lepidlo na sklo. Zatial mam overene, ze to tomu zrkadlu neublizi. Este odskusame ako to bude drzat.

Štv, 15.01.2009, 10:36
Profil ICQ WWW
koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Teroson

lepidlo na čelné sklá

lepí to všetko so všetkým :-)

my s tým montujeme sklá a zrkadlá na steny a drží to jak židovská viera

a je to jediné lepidlo, ktorým sa dajú prilepiť dorazy z hokejových pukov na nápravu z Jeepa.
(teda zatiaľ je to jediné, ktoré tam drží :-D :-D )

Štv, 15.01.2009, 13:38
Profil WWW
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 39 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný