Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pia, 18.07.2025, 18:26
Dnes je piatok 18. júla 2025, meniny má Kamila a zajtra Dušana

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 23 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2
 Neviem mu prísť na meno... 
Autor Správa
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Na chudáka Červienku nasadili vrtuľník s termovíziou, 2523 policajtov so všetkou možnou technikou a zablokovali celú BA. Tuto asi rátali s tým, že to je bežný dopravný priestupok a nejako to dopadne.

Pia, 16.01.2009, 13:08
Frajer
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Vcera cestou z BA domov zachytil na Exprese upozornenie na podobneho kokota...niekde tusim tam,kde pise Martin4.

Grrrr.....co s takym hovadom? :evil: Chodievam tadial na polovacky,niekedy dost casto (2x za tyzden),zatial som takeho chvalabohu nestretol....co spravis?....otocit sa za nim na Trole je blbost,nedobehnem ho....este zabijem seba,alebo niekoho.... :evil: .....volat akcnych policajtov,hehe...kym sa rozkyvu bude v pici....kym vyberiem "nastroj" z kufra uz bude prec.....tak co?

Sob, 17.01.2009, 16:07
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
K zelenym> Treba im nakupit tie Hummre, aby vedeli prenasledovat aj po nezpevnenej vozovke, keby sa vydrbali z cesty. Kamarat skoro zostal so skodovicou (120)na vypadovke pred komarnom. Suhlasim , bol blbi, isiel asi 110-120 na starej rachotine, dostal smyk, autom objal strom. Po prichode hliadky auto zacalo pomali dymiet, svedkovia museli vybrat chalaniska, zeleny povedal, aby tam nesli, lebo to moze buchnut..
K tymto debilom, v cechach sa "hrali" junaci na nieco podobne. Bolo to aj v spravach minuly rok. Daju jedneho kamikadze so zapnutym mobilom, pustia na dialnicu a pocuvaju, ci sa neskonci spojenie... Ked dojde, dostane balik :? Nuz mladi sa zjavne doma nudia..

off road club NZ, www.4x4nz.inx.sk

Ned, 18.01.2009, 2:06
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
romo11 píše:
kedsa rozpraval ten vtip o zahorakovi co siel v protismere som sa vzdy len uskrna...az pokym som na dialnici v chorvatsku nezazil daco podobne na vlastnej kozi...ideme si 100 s privesom za chrbtom a zrazu oproti nam vlavo v rychlom pruhu auto oproti nam...najprv som myslel ze sa mi to sniva ale ked som si uvedomil co ten blazon mohol sposobit uz to nepovazujem za vtip...toho co sa stalo u nas mi je luto...ono pri 130ke sa zrazit s autom co ide oproti len 70kou je dokopy 2OOkm/h...nezlucitelne so zivotom

Tak tento zážitok ti nezávidím :(

Asi je to mimo, ale zdá sa mi, že rýchlosti sa pri čelnom náraze dvoch protiidúcich áut až tak úplne nesčítavajú..alebo áno?

Niva 1.7i, LPG, gurtne, dynamická gurtňa, navijáčik, šekle, lopata, baterka, CB, PMR, motorová píla, kompresor, air jack, menič 12/230V 1500W, nejaké náradie, T3 a ďalšia výbava Samurai s navijákom 9500LB, T3 :smt124

Pon, 19.01.2009, 3:21
Trvalá prekážka
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
energia nárazu = súčet hmotností x súčet rýchlostí - nejaká malá oprava na zbrzdenie pri deformácii.

Takže sa sčítava skoro celá.

Kedysi dávno na dialnici medzi BB a ZV dvaja čelne, jeden 150, druhý 170+, vypočítaná teoretická rýchlosť zrážky niekde pri 300. Na vrakoch boli žiarovky v zadných svetlách rozbité vlastnou zotrovačnosťou a farba opadala zo skeletov až na plech.

Pon, 19.01.2009, 10:00
Profil WWW
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
http://www.youtube.com/watch?v=ivs77m4G ... re=related

Štv, 22.01.2009, 23:15
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Martin 4 píše:
energia nárazu = súčet hmotností x súčet rýchlostí - nejaká malá oprava na zbrzdenie pri deformácii.

Takže sa sčítava skoro celá.

Kedysi dávno na dialnici medzi BB a ZV dvaja čelne, jeden 150, druhý 170+, vypočítaná teoretická rýchlosť zrážky niekde pri 300. Na vrakoch boli žiarovky v zadných svetlách rozbité vlastnou zotrovačnosťou a farba opadala zo skeletov až na plech.

Hmm tak potom ako hovoríš..sa mi to tiež nezdalo, tuším som to niekde dávnejšie počul a bol som z toho domotaný :oops: Aj keď zase keď sú rozdielne hmotnosti áut, tak to potom asi nieje rovnaké..aj keď pri takých rýchlostiach(130-170) je to asi zanedbateľné, ale pri takej 60-tke :roll:

Tí čo tam sedeli..no asi nič moc :roll:

Niva 1.7i, LPG, gurtne, dynamická gurtňa, navijáčik, šekle, lopata, baterka, CB, PMR, motorová píla, kompresor, air jack, menič 12/230V 1500W, nejaké náradie, T3 a ďalšia výbava Samurai s navijákom 9500LB, T3 :smt124

Pia, 23.01.2009, 15:20
Trvalá prekážka
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
to máš pravdu ... nie je ... ťažší vyhráva. Bude mať menšie zbrzdenie ako ľahší. Ľahší si môže trocha pomôcť deformačnými zónami, ale nie je to samospasitelné. Keď trafí Tico čelne T148 naloženú štrkom, výsledok bude dosť jednoznačný.

Pia, 23.01.2009, 15:35
Profil WWW
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 23 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný