Dnes je sobota 3. mája 2025, meniny má Galina a zajtra Florián
Autor |
Správa |
Milos
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 21:15 Príspevky: 2565 Bydlisko: Handlová
|
na ceste jazdim oplom vectrou a v terene terenkozou 
|
Ned, 07.01.2007, 15:29 |
|
 |
DanoDEF
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 0:19 Príspevky: 1872 Bydlisko: Východ pri KE
|
Jano JP píše: [quote="Martin 4... takže je v každodennej prevádzke a tým mi vychádza ON -áno, toto je presný postrech a objektívne hodnotenie - a Dano, Ty si ako hlasoval - neverím, že by Ti to vychádzalo čo len 50:50 a nieto off, pokiaľ sa neupresnia kritériá (Dano, to je zvedavá otázka, nie podpichnutie  )[/quote]
Jednoznacne ON....ako pisal Martin 4...jedine auto stovky... kilometrov presunu a potom nejaky kopec, praca, zjazd z kopca a presun.....niekedy aj 300km presunu a 10km teren...tie nejake off jazdenia ten pomer percent neovplyvnia.
_________________ Ak mozem vytiahnem....potiahnem.
|
Ned, 07.01.2007, 19:30 |
|
 |
Jano JP
Pajero compatibile
Registrovaný: Pon, 09.10.2006, 11:04 Príspevky: 2172 Bydlisko: Licavca City
|
DanoDEF píše: Jano JP píše: [quote="Martin 4... takže je v každodennej prevádzke a tým mi vychádza ON -áno, toto je presný postrech a objektívne hodnotenie - a Dano, Ty si ako hlasoval - neverím, že by Ti to vychádzalo čo len 50:50 a nieto off, pokiaľ sa neupresnia kritériá (Dano, to je zvedavá otázka, nie podpichnutie  ) Jednoznacne ON....ako pisal Martin 4...jedine auto stovky... kilometrov presunu a potom nejaky kopec, praca, zjazd z kopca a presun.....niekedy aj 300km presunu a 10km teren...tie nejake off jazdenia ten pomer percent neovplyvnia. [/quote]
Dano, nikdy som Ťa nemal za chvastúňa abo nafúkanca, aj keď sem-tam som s Tebou nesúhlasil a aj som Ťa popodpichoval; zato pri tejto odpovedi zodpovedne prehlasujem, že si Ťa za ňu vážim... 
_________________ Krásnu blondínu, abo nadupaný off????? .....  Poradím sa s tou brunetou v mojom pajero šport!!!!!... 
|
Ned, 07.01.2007, 19:44 |
|
 |
DanoDEF
OFFROAD Expert
|
Jano JP píše: DanoDEF píše: Jano JP píše: [quote="Martin 4... takže je v každodennej prevádzke a tým mi vychádza ON -áno, toto je presný postrech a objektívne hodnotenie - a Dano, Ty si ako hlasoval - neverím, že by Ti to vychádzalo čo len 50:50 a nieto off, pokiaľ sa neupresnia kritériá (Dano, to je zvedavá otázka, nie podpichnutie  ) Jednoznacne ON....ako pisal Martin 4...jedine auto stovky... kilometrov presunu a potom nejaky kopec, praca, zjazd z kopca a presun.....niekedy aj 300km presunu a 10km teren...tie nejake off jazdenia ten pomer percent neovplyvnia. Dano, nikdy som Ťa nemal za chvastúňa abo nafúkanca, aj keď sem-tam som s Tebou nesúhlasil a aj som Ťa popodpichoval; zato pri tejto odpovedi zodpovedne prehlasujem, že si Ťa za ňu vážim...  [/quote]
Nemam co skryvat k offu ma priviedla az praca...a nelutujem.
|
Ned, 07.01.2007, 19:56 |
|
 |
Wojto
Začínajúci koumák
|
Som na tom podobne, k 50:50 sa nemam sancu ani len priblizit.
|
Ned, 07.01.2007, 22:34 |
|
 |
peterB
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 13.12.2006, 23:17 Príspevky: 667 Bydlisko: Nitra
|
Ja by som za off povazoval aj tu cestu tam a naspat. Pretoze v tom pripade ta cesta nema ziadny iny ucel iba ten - prist na miesto a zajazdit si. V tom pripade pouzivam Toyotku na 95 % off a Vectru 2 % off  )))) Chuda aj ta si obcas nieco uzije - na stedry vecer som siel este vyrobit nejakyt svietnik z ceciny - a bol som v meste - nechcelo sa mi ist pre 4R ta reku snad to prezijem aj na Vectre - vbehol som teda klasickou cestou do lesika - trosku som obuchal podvozok, ale vetvicky som priniesol  )).
|
Ned, 07.01.2007, 22:57 |
|
 |
Wojto
Začínajúci koumák
|
[quote="peterB"]Ja by som za off povazoval aj tu cestu tam a naspat.
No neviem pri jednej akcii som na Patrole najazdil necelych1300km a z toho bolo v terene (pocitam aj polnu cestu ) možno 20km
|
Ned, 07.01.2007, 23:05 |
|
 |
Jano JP
Pajero compatibile
Registrovaný: Pon, 09.10.2006, 11:04 Príspevky: 2172 Bydlisko: Licavca City
|
veď vravím, že je to o kritériách... ale mne je bližšie hovoriť o off nie keď v ňom sedím, ale keď sme spolu v teréne
(inak o tom off na osobákoch by som niečo vedel - keď neboli tereňáky dostatočne dostupné, dostali sme sa škodovkami (niekto wartburgami, trabantami a moskvičmi) tam, kde by sa aj väčšina dnešných SUVčkárov neodvážilo... 
_________________ Krásnu blondínu, abo nadupaný off????? .....  Poradím sa s tou brunetou v mojom pajero šport!!!!!... 
|
Ned, 07.01.2007, 23:32 |
|
 |
DanoDEF
OFFROAD Expert
|
Jano JP píše: veď vravím, že je to o kritériách... ale mne je bližšie hovoriť o off nie keď v ňom sedím, ale keď sme spolu v teréne (inak o tom off na osobákoch by som niečo vedel - keď neboli tereňáky dostatočne dostupné, dostali sme sa škodovkami (niekto wartburgami, trabantami a moskvičmi) tam, kde by sa aj väčšina dnešných SUVčkárov neodvážilo... 
...veru veru o off na cestnych autach by vedeli nieco viac nasi romsky spoluobcania, pri "cisteni" lesa...
|
Pon, 08.01.2007, 8:29 |
|
 |
Dora
Ťažký Profík
Registrovaný: Pon, 09.10.2006, 21:46 Príspevky: 339 Bydlisko: Banská Štiavnica
|
tý zas však nechodia na net - ibažeby rekvalifikácia v base 
_________________ všetko je raz "poprvé" skype: doraskype2918 ex: Suzuki Samurai ex: Jeep Grand Cherokee 2.5TD ex: Jeep Grand Cherokee 5.2 ex: Mitsubishi Pajero Pini 2.0 GDI
|
Pon, 08.01.2007, 11:36 |
|
 |
DanoDEF
OFFROAD Expert
|
Dora píše: tý zas však nechodia na net - ibažeby rekvalifikácia v base 
to je pravda ale ty bieli "gadžovia" co tu chodia urcite s nimi maju prihody...
|
Pon, 08.01.2007, 11:46 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|