Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pia, 18.07.2025, 22:20
Dnes je piatok 18. júla 2025, meniny má Kamila a zajtra Dušana

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 32 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3  Ďalší
 Orange 
Autor Správa
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Pato Zvolen píše:
Martinoff píše:
Len nejak pozabudli povedať, že za každú platbu si účtujú 10 centov.

10 centov zrejme myslíš pre kupujúceho. Lebo ak si ešte z čias projektu/práce pre Master Card dobre pamatám, obchodníkov "tarifikovali" % čo pri platbe väčšieho nákupu spravilo už riadnu položku a nezriedka mali napísané, že platbu kartou nad XXX Sk,- jednoducho neakceprujú. Na opačnom póle zas boli benzínky kde platbu partou pod XXX Sk,- neakceptovali. Jak v kocúrkove.

Ee, 10 centov zaplatím ja pri platení kartou v obchode - účtujú si každú bankovú operáciu. Tak isto je spoplatnený výber z bankomatu. Čo zaplatí obchod ma nezaujíma.

Str, 11.02.2009, 13:39
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Martinoff píše:
Ee, 10 centov zaplatím ja pri platení kartou v obchode - účtujú si každú bankovú operáciu. Tak isto je spoplatnený výber z bankomatu. Čo zaplatí obchod ma nezaujíma.

Čo ee ?? ved si LEN potvrdil presne to co som vyššie napísal ;-)

Ex. Lada Niva 1.6

Str, 11.02.2009, 13:59
Profil ICQ
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ospravedlňujem sa, zle som to prečítal. Takto to vyzerá, keď sa pri dôležitých veciach necháš rozptyľovať prácou.. :oops:

Str, 11.02.2009, 14:09
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ryba smrdí od hlavy. Všetky anomálie u nás sú dané korupciou. A nie je vôľa to zmeniť-viď návrh zákona o obmedzení poslaneckej imunity, sudcovskej a prokurátorskej imunity, preukazovaním pôvodu majetku a ďalšie. Vtedy sa vzácne zhodne koalícia s opozíciou. Tak sa nedivme, že je to u nás tak.

Str, 11.02.2009, 14:12
Začínajúci koumák

Odpoveď s citáciou
Poslať 
A každý len hrabe aby mal čím viac.

Str, 11.02.2009, 14:26
Profil ICQ
koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
toto mi prišlo:

Vážený zákazník,
Dovoľte nám prosím reagovať na informácie obsiahnuté v e-maili, ktoré sa šíria internetom. Napriek tomu, že ide o tzv. hoax teda nevyžiadaný spam, ktorý obsahuje nepravdivé, povrchné a účelové informácie s cieľom vyvolať publicitu a verejný záujem, považujeme za dôležité, aby sme k jeho obsahu zaujali objektívne stanovisko.
Šíriteľ správy pravdepodobne zámerne a účelovo porovnáva neporovateľné produkty tak, aby ukázal ponuku slovenských operátorov v negatívnom svetle. Je logické, podobne ako aj pri iných tovaroch a službách, že jednotková cena za minútu v paušále je tým nižšia, čím väčší objem minút si zákazník predpláca. Šíriteľ spamu s vybral pre porovnanie paušál, ktorý je neporovnateľný. Paušálom zo štandardnej ponuky Orangeu, ktorý je porovnateľný a určený porovnateľnej skupine zákazníkov, je Paušál Deň s kombinácii s Doplnkovými minútami, ktorý za necelých 30 eur mesačne obsahuje 2150 predplatených minút. Jednotková cena za minútu tak vychádza na približne 0,013 eur, čo je približne polovica jednotkovej ceny za minútu s paušálom Hallo Europa, ktorý šíriteľ spamu uvádza.
Šíriteľ tiež ignoruje ďalšie podstatné fakty, ktoré ponuku rakúskych operátorov ďalej znevýhodňujú. K výdavkom rakúskeho zákazníka treba pripočítať napríklad trojnásobne vyššiu cenu SMS (25 centov) v porovnaní s cenou SMS na Slovensku. Výhodnosť slovenských paušálov do značnej miery (niekedy aj o 20 %) zvyšuje sekundová tarifikácia hovorov od prvej sekundy. Rakúski operátori spravidla účtujú prvú minútu hovoru vždy celú a následne po 30 sekundách. To, že rakúski zákazníci platia svojim operátorom skutočne viac, potvrdzuje aj priemerná výška faktúry v Rakúsku, ktorá je podstatne vyššia ako na Slovensku.
Z korektného porovnania cien operátorov teda vyplýva nielen to, že ceny v Rakúsku nie sú 7-krát vyššie ako na Slovensku, ale naopak, slovenský zákazník môže v porovnaní so zákazníkom rakúskeho operátora pri tomto type paušálov telefonovať o polovicu lacnejšie. Zároveň platí, že táto jednotková cena je desaťkrát nižšia ako napríklad štandardná cena za minútu s paušálom O2 Fér.
Podobné cenové porovnanie sa samozrejme dá urobiť aj pri akomkoľvek nižšom počte minút, ktoré zákazník spotrebuje. V žiadnom z týchto prepočtov však nebude cena slovenského zákazníka 7-krát vyššia, ako tvrdí šíriteľ spamu.
Stratégiou Orangeu je prinášať široké spektrum paušálov, aby si mohol vybrať každý zákazník. Nie každý je totiž ochotný za paušál platiť 25 eur a viac mesačne a predplácať si tisíce minút. Ako to napokon aj šíriteľ spamu nepriamo potvrdil, na rozdiel od rakúskeho trhu si môže zákazník na Slovensku vybrať z oveľa širšej ponuky paušálov.
Veríme, že sa nám podarilo dostatočne jasne vysvetliť situáciu a potvrdiť, že ste si s Orangeom zvolili toho správneho telekomunikačného partnera. Robíme všetko preto, aby sme túto vašu dôveru nikdy nesklamali.

S pozdravom,

Str, 11.02.2009, 16:00
Profil WWW
Recyklovaný teaneger
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Je to jedna banda podvodnícka. Najlepšie, ako s nimi vybabrať, je telefonovať čo najmenej. Šetrí to peniaze a zdravie. :smt110

-V Orange ma tiež nasrali, keď som si išiel po dvoch rokoch konečne pre nový paušál a telefón.
-Tak mi povedali, že budem musieť na nový telefón čakať 4-6 týždňov.
/Na rozdiel od faktúry./
-A vedla pri stolíku si panička zrovna brala na nový paušál taký istý telefón.
-Som sa pýtal, že ako to že majú, ale nie pre mna???
-Vraj iba pre nových klientov.

-Tak som zrušil paušál a zobral som si nový aj z telefónom. :smt108

Str, 11.02.2009, 20:58
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
orange? tak je to so vsetkym...ne iba s telefonmi. benzin,jeepy stare,nove,oblecenie,jedlo..vsetko.

na SVK najmenej zarabame a vsetko je najdrahsie... a stale platime a platime a stazujeme si doma a drzime huby. :smt102

Str, 11.02.2009, 23:41
Profil ICQ WWW
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
orange píše:
:

Šíriteľ tiež ignoruje ďalšie podstatné fakty, ktoré ponuku rakúskych operátorov ďalej znevýhodňujú.

Ale mi nehovoríme o "rakúskych operátoroch" ale o Orange AT.

orange píše:
Zároveň platí, že táto jednotková cena je desaťkrát nižšia ako napríklad štandardná cena za minútu s paušálom O2 Fér.

Ale mi nehovoríme o O2 ale o Orange SK.

orange píše:
Nie každý je totiž ochotný za paušál platiť 25 eur a viac mesačne a predplácať si tisíce minút.

Tak ja by som mal rád tisíce minút za 25,-€, lebo teraz mám 300 minút za 60,-€.

orange píše:
Ako to napokon aj šíriteľ spamu nepriamo potvrdil, na rozdiel od rakúskeho trhu si môže zákazník na Slovensku vybrať z oveľa širšej ponuky paušálov.

To áno, a vždy výrazne drahších.

orange píše:
S pozdravom,

Aj mi Vás... :smt075

EDIT:
Michi, upravil som to, lebo si citoval akože mňa, ale ja som to nepovedal, to, čo si citoval sú vyjadrenia Orange, nie moje :-)
P.Ch.

http://www.aloha.sk/
http://www.excursion.sk/
http://picasaweb.google.sk/michi4x4

Štv, 12.02.2009, 0:42
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
michi, ale oni maju pravdu. ty si predsa mozes vybrat pausal aky len chces a tiez aj operatora. skutocne neklamu v tom, ze maju za pomerne slusny peniaz taky pausal, ze mozes telefonovat v ramci siete daneho operatora prakticky neobmedzene.
vacsina ludi, co potrebuju telefonovat ma pausal den u orange a zaroven aj jeho obdobu u t-mobile, cim ma vyriesene telefonovanie za vopred definovany a nie prilis velky pausal. o2 mna osobne vobec nezaujima. nikto s kym potrebujem komunikovat ho nema a ked niekto z o2 potrebuje komunikovat so mnou, nech mi vola on, ved to ma velmi vyhodne. naviac myslim k pausalom den su aj nejake volne minuty do inych sieti, takze keby fakt horelo, zavolam kludne aj na o2.

a zabudol som este na pevnu linku. aj tu mam. niekedy vysledujem ten kabel zo zasuvky, ze kde lezi ten telefon. nezvonil uz tak dlho, ze fakt neviem gde lezi :-D . ale kedze firma bez pevnej linky posobi nedoveryhodne, platime si aj tu...

Štv, 12.02.2009, 10:34
Profil ICQ WWW
Frajer

Odpoveď s citáciou
Poslať 
pani ato budte radi ze vam telefon slape neprajem nikomu reklamaciu cez orange a caka sa aj na modem cca 14 dni

Ned, 14.06.2009, 21:06
Koumák

Odpoveď s citáciou
Poslať 
ja som cakal pri reklamacii modemu v Orange 30 dni... :shock:

Ned, 14.06.2009, 21:08
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
to nejdem pisat ako dlho som cakal ja...a neraz... momentalne a už dost dlho su najslabši na trhu.

ex: Cherokee 4,0i
ex: Cherokee 2,5TD
ex: Cherokee 4,0i závodný špeciál
ex: Grand Cherokee 4,7 WJ cestná leštenka
now: Ford Explorer

Ned, 14.06.2009, 21:31
Profil ICQ
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať -
Hosi to nič sú to zberby..... všetko čo ma T ruky preč ja som mesiac čakal na školený personal na zapojenie magia.... /telefony kabel z rozbočovača do routra z routra do magia a pc toť vsio/ Magio išlo 2dni reklamacia samozrejme mali ho mesiac vratili ho nefunkčné a tvrdili že chyba je u mňa... poslal som im ho speť že u mňa je všetko ok a chcem iný box že toto nieje možne a pod rečí spravil som chalanovy taký bordel v budke že to ruším .... doniesol novú krabicu ešte prelepenú od výroby že toto by už malo isť.... a magio išlo len problém že mi internet resp aj magio 3-4krát denne vypadne v bližšie nezistených dovodou .... a stále ta istá historka oni majú všetko ok a ja mam na p.... podobné výpadky majú aj známy a oni tiež maju na P všetko :evil:

Ned, 14.06.2009, 21:41
Profil ICQ
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
to su oni... naši "operatori" :D škoda sa aj zapodievat takouto temou, lebo neviem či sa mam rehotat alebo sa rozčulit...

ex: Cherokee 2,5TD
ex: Cherokee 4,0i závodný špeciál
ex: Grand Cherokee 4,7 WJ cestná leštenka
now: Ford Explorer

Ned, 14.06.2009, 21:49
Profil ICQ
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 32 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný