Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Uto, 13.05.2025, 9:55
Dnes je utorok 13. mája 2025, meniny má Servác a zajtra Bonifác

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 257 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 18  Ďalší
 OFF ROAD Tisovec 2009 - resume 
Autor Správa
Učeň

Odpoveď s citáciou
Tu je par fotiek z Tisovca

http://www.4x4style.sk/photogallery.php?album_id=8

Štv, 23.04.2009, 10:48
Profil WWW
Pajero compatibile
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
...hneď po Tisovci som musel odcestovať a tak som to tu všetko prečítal až teraz...
čo povedať v skratke - nuž úprimný obdiv organizátorom, - za skvelú náladu vďaka chalanom s ktorými som šiel v kolóne, - spokojnosť s autom ktoré nás viezlo piatich a nesklamalo, - radosť zo stretnutia s mnohými ľuďmi ktorých mám rád, vážim si ich či sa aspoň trocha poznáme cez fórum (Diesel, Tyky - bolo mi cťou); no ako vždy doteraz, nie pri každom rozhovore som isto vedel, s kým hovorím...

že sa stále nájdu zmrdi, ktorí to kazia či zneužívajú dobrú vieru organizátora, je bohužiaľ fenomén, s ktorým sa treba vyrovnať - a nenechám si tým zničiť krásne dojmy z akcie, aj keď tých čakačiek vďaka nášmu neskoršiemu štartu bolo tentokrát nejak veľa - indikátorom bol malý Samo, ktorý sa pri opakovaných čakačkách nesmierne nudil

Štv, 23.04.2009, 11:00
Začínajúci koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Luky píše:
Eddef píše:
fiberopt píše:
... zahliadol som v galerii i vo videu jeden Mecedes G registrovane na armadu konkretne vojensku policiu. Chcel by som vediet jedno a to ci to vozidlo bolo registrovane a jazdilo cez vikend. Dakujem

Myslel si to to ?

Obrázok

Kukam, ze asi jedine auto, ktore tam jazdilo tak, ako vyslo z tovarne(mozno az na tie blikacky). Jako G-cko obstalo?

V pohode, ani raz sme sa neťahali, občas bolo treba uzavierku zadnej nápravy, hlavne v špecialke pri strmom výjazde, pri bočných náklonoch sme občas pomohli zmeniť ťažisko.

Štv, 23.04.2009, 11:53
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Eddef píše:
fiberopt píše:
... zahliadol som v galerii i vo videu jeden Mecedes G registrovane na armadu konkretne vojensku policiu. Chcel by som vediet jedno a to ci to vozidlo bolo registrovane a jazdilo cez vikend. Dakujem

Myslel si to to ?

Obrázok

dakujem za foto....

Štv, 23.04.2009, 12:31
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Super akcia som rád že sa takto podarilo zase zíst s kamošmi a trochu pojazdit aj ked som slúbyl že na trial nepôjdem som nevidržal kdo ma videl a má neaké fotky zo mna privítal by som ja som sa nefotil bol by som rád ak by som mal neakú spomienku aj na túto akciu a tím to vás pozívám na 2 ročník off zrazu Komoča-Nové Zámky 5,6,7, júna zrazu zdar. :-D

Štv, 23.04.2009, 18:52
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Co ste mali vsetci rovnaky itinerar, ked ste tolko cakali? Ja som mal "C" a motali sme sa tak cca 3 az 5 aut bez dakeho statia. Je tak Dado?

Štv, 23.04.2009, 18:53
Profil WWW
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
My měli C a v jednu chvilku jsme čekali asi 2 hodiny na jednom místě. :twisted: :twisted: :twisted:

ale to bylo v místě u toho caravanu a té chatky. Prý se tam před náma někdo fotil v nějakém "extrémním" náklonu v zatáčce.
Nevím ale my nic takového nepotkali :shock: :shock: :shock:

Štv, 23.04.2009, 19:00
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
my sme šli B-éčko... ale mali sme štastie lebo sme štartovali niekde na začiatku... bol tam jeden obtiažnejši kopček na ktorom sme mali už my problem... a čo par aut za nami? stali v kolone.

ex: Cherokee 4,0i
ex: Cherokee 2,5TD
ex: Cherokee 4,0i závodný špeciál
ex: Grand Cherokee 4,7 WJ cestná leštenka
now: Ford Explorer

Štv, 23.04.2009, 19:55
Profil ICQ
Legenda Offroadu
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
BBMiso píše:
Co ste mali vsetci rovnaky itinerar, ked ste tolko cakali? Ja som mal "C" a motali sme sa tak cca 3 az 5 aut bez dakeho statia. Je tak Dado?

Ano, ja len cumim, kto sa ako stazuje na statie. Kde sa preboha vsetci ponahlate ? Vsak nemusite prejst trat celu. My pravidelne jazdime jeden rok "Ostru" a druhy rok "Trstie".
Tento rok to bolo fajn a prvy krat sme isli prvy a Linda citala itik a vsetko v pohode. Okrem BB Misa sa pridal aj Vlado KE a jeden LR Discovery z BA a islo sa nam v pohode a nemozem povedat ze by sme niekde stali.

Štv, 23.04.2009, 20:03
Profil WWW
Legenda Offroadu
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Petr4x4 píše:
[b]ale to bylo v místě u toho caravanu a té chatky.

Toto bol uplne luxusny zaver nocnej jazdy a velmi sa mi to pacilo. Dufam ze ten chatar nema tu cestu na denne jazdenie. :-D

Štv, 23.04.2009, 20:06
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Tyky píše:
keby som vedel ze Kapo vari gulas, nejedol bysom ten divinovy v Dolinke :-D nabuduce uvarim ja.
Aby sme to nezobrali vazne s tym gulasom.Ale rezalo mi,ze sme sa zastavili v tomto uponahlanom zivote,posedeli sme a pokecal z ludmi ktorich som 2 roky nevidel.Enem cez forum.Az tomu neverim.

Štv, 23.04.2009, 20:53
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Veď na to sú tie stretnutia. A nie sa trepať rýchlo po treti a vytrubovať jak v kolóne na Barandově.

Štv, 23.04.2009, 20:56
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
dado píše:
Petr4x4 píše:
[b]ale to bylo v místě u toho caravanu a té chatky.

Toto bol uplne luxusny zaver nocnej jazdy a velmi sa mi to pacilo. Dufam ze ten chatar nema tu cestu na denne jazdenie. :-D

Veru na nočnej jazde to bolo celkom kvalitné, tam sa to aj chvílu zdržalo, myslím na nočnej ale v sobotu to bolo už slabšie, 300 áut urobí svoje :-D ale osobne sa mi páčil celý ten úsek od tej chatky až po konec, taká krížiaca cestička :-D

Štv, 23.04.2009, 21:08
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
niektorym došiel alkohol a nevedeli sa dočkat miestnych podnikov (steps a daniela) tak preto asi tolko trubenia, hukania do CB a nedočkavosti v kolonach

ex: Cherokee 2,5TD
ex: Cherokee 4,0i závodný špeciál
ex: Grand Cherokee 4,7 WJ cestná leštenka
now: Ford Explorer

Štv, 23.04.2009, 21:16
Profil ICQ
koumák

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Milan píše:
Tyky píše:
keby som vedel ze Kapo vari gulas, nejedol bysom ten divinovy v Dolinke :-D nabuduce uvarim ja.
Aby sme to nezobrali vazne s tym gulasom.Ale rezalo mi,ze sme sa zastavili v tomto uponahlanom zivote,posedeli sme a pokecal z ludmi ktorich som 2 roky nevidel.Enem cez forum.Az tomu neverim.

Milan a stretol si aj new ludii hehe

starostí s tým, čo si o nich myslíš ty.

Štv, 23.04.2009, 21:23
Profil ICQ
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 257 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 18  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný