Dnes je nedela 13. júla 2025, meniny má Margita a zajtra Kamil
Autor |
Správa |
dindaj
OFFROAD Expert
Registrovaný: Uto, 06.03.2007, 19:34 Príspevky: 1811 Bydlisko: SE
|
Si moc puntickarsky.Viem si predstavit ine starosti usporiadatelov.Drzim palce. Chcem prist a potom budem hodnotit.
_________________ Bývalý offroadak
|
Uto, 05.05.2009, 23:40 |
|
 |
robo kop
Ťažký Profík
Registrovaný: Ned, 12.11.2006, 9:47 Príspevky: 322 Bydlisko: Zborov nad Bystricou
|
škoda že organizatori akcii nevedia planovat lebo my co to vieme tak piseme do kalendara terminy už v januari najneskor vo february a akcie nerusime to svedci aka ta akcia asi moze byt ked sa vraj vlani nedalo ani s nikym spojit a toho roku sa na www.offroad.sk sa pise datum iny ako na strankach agentury ale aj tak dufam ze to dobre dopadne toto je link na posledny zavod http://offroadforum.cz/viewtopic.php?f= ... &start=240
_________________ monteropat,GR Y61,unimog,grizzli,kodiak,Ventura,F8,a k tomu vsetci necenzurovany a nekonfliktny offrovdaci s celeho sveta,www.offroadland.sk
|
Str, 06.05.2009, 7:15 |
|
 |
sup.agency
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pon, 23.03.2009, 19:28 Príspevky: 811 Bydlisko: Brezno,Banská Bystrica
|
robo kop píše: škoda že organizatori akcii nevedia planovat lebo my co to vieme tak piseme do kalendara terminy už v januari najneskor vo february a akcie nerusime to svedci aka ta akcia asi moze byt ked sa vraj vlani nedalo ani s nikym spojit a toho roku sa na www.offroad.sk sa pise datum iny ako na strankach agentury ale aj tak dufam ze to dobre dopadne toto je link na posledny zavod http://offroadforum.cz/viewtopic.php?f= ... &start=240
o krásne sme sa zas tu ukázaliiii veľmi pekný článok a príspevok naozaj krásny ti dakto aj pomáhal alebo to si sám?
_________________http://www.wsa.sk/ všetko pre offroad a expedície
|
Str, 06.05.2009, 7:40 |
|
 |
sup.agency
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pon, 23.03.2009, 19:28 Príspevky: 811 Bydlisko: Brezno,Banská Bystrica
|
a je rozdiel plánovať trial na súkromnom pozemku a vybavovať pri dnešných zákonoch 50km po volnej prírode ešte tolko som chcel
|
Str, 06.05.2009, 7:42 |
|
 |
trdlo600
Začínajúci koumák
Registrovaný: Štv, 01.03.2007, 12:24 Príspevky: 115 Bydlisko: Helpa
|
agency treba len povedat a pomoc sa urcite najde!!!!ja so Samuazom sme ochotny prilozit ruku k dielu...sme Horehronci a ked povies prideme pomoct s pripravami trate...  staci otvorit usta ...
|
Str, 06.05.2009, 12:06 |
|
 |
robo kop
Ťažký Profík
Registrovaný: Ned, 12.11.2006, 9:47 Príspevky: 322 Bydlisko: Zborov nad Bystricou
|
sup.agency píše: robo kop píše: škoda že organizatori akcii nevedia planovat lebo my co to vieme tak piseme do kalendara terminy už v januari najneskor vo february a akcie nerusime to svedci aka ta akcia asi moze byt ked sa vraj vlani nedalo ani s nikym spojit a toho roku sa na www.offroad.sk sa pise datum iny ako na strankach agentury ale aj tak dufam ze to dobre dopadne toto je link na posledny zavod http://offroadforum.cz/viewtopic.php?f= ... &start=240o krásne sme sa zas tu ukázaliiii veľmi pekný článok a príspevok naozaj krásny ti dakto aj pomáhal alebo to si sám?
neuveriš písal som to sam ale ta asi trošku škublo ked takto reaguješ ,ale maš pravdu prečital som si niekolko príspevkov co píču chalani a toto my s toho vyšlo a človece nemam ani vysoku skolu.
_________________ monteropat,GR Y61,unimog,grizzli,kodiak,Ventura,F8,a k tomu vsetci necenzurovany a nekonfliktny offrovdaci s celeho sveta,www.offroadland.sk
|
Str, 06.05.2009, 14:01 |
|
 |
Rudi
Mitsubishi Man
Registrovaný: Str, 10.01.2007, 22:54 Príspevky: 1375 Bydlisko: Púchov
|
Tak prepáčte ale tomuto už vôbec nerozumiem,niekto ide urobiť akciu a my ho tu ešte pred začiatkom ideme ukameňovať.Alebo možno nevidím za roh,ale pravdu povedať ani nechcem.Pôjdem uvidím a potom budem nadávať alebo chváliť. 
_________________ Každý raz začínal!Nemalo by sa na to zabúdať!
Offroad nie je o autách,ale o ľuďoch!
|
Str, 06.05.2009, 14:07 |
|
 |
robo kop
Ťažký Profík
|
forum /diskusia/je o nazore a ak ja mam s toho taky pocit a mam nato taky nazor to je moja vec ale asi na tom nieco bude lebo sa hovori ze trfena hus zagagala iba tolko ja nikoho nekamenujem ale sam admin pisal aby sme terminy riesili tak aby sa to nekrilo s inymi akciami a NORD CUP jazdim 5.rokov a nikdy aspon si nepametam sa nekrizoval ja osobne by som tiez isiel aj do komoče aj do brezna a myslim ze viaceri,ale....
|
Str, 06.05.2009, 14:57 |
|
 |
sup.agency
OFFROAD Expert
|
myslim si že stačilo naozaj sa táto akcia robila pre radosť a nie pre žabomyšie hádky. Mrzí ma že sa akcia prekrýva s NORD CUPOM a aj s KOMOČOU ale s tým už nespravíme nič lebo sa to preložiť už nedá. A offroad zraz s okruhom je uplne dačo iné ako trial takže až taká katastófa to nie je každý si vybere čo si chce zajazdiť. Dúfam že sa v Brezne stretneme v čo najväčšom počte a tak isto držím palce aj ostatným organizátorom. A čo sa týka pomoci tak to som myslel iba taku slovnú podporu, a keby dačo bolo treba tak vás určite kontaktujem tak a toto by som bral ako pokus o zmier a koniec naťahovaniu sa.
|
Str, 06.05.2009, 17:11 |
|
 |
michi
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 18.10.2006, 1:17 Príspevky: 2388 Bydlisko: Zálesie
|
sup.agency píše: ... a toto by som bral ako pokus o zmier a koniec naťahovaniu sa.
Múdro...
|
Str, 06.05.2009, 17:31 |
|
 |
robo kop
Ťažký Profík
|
OK beriem
|
Štv, 07.05.2009, 6:14 |
|
 |
PEŤO
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 18.02.2007, 18:42 Príspevky: 566 Bydlisko: senk
|
Toto je tipicka slovac, drzim palce organizatorom a uz sa tesim.
|
Štv, 07.05.2009, 9:22 |
|
 |
marcus
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 09.12.2007, 22:40 Príspevky: 1128 Bydlisko: Nové Zámky
|
sup.agency - pekne si to napísal a hlavne držím palce aby sa aj Vám( ale aj nám) akcia podarila a mala úspech. No kritizovať sa dá ľahko , ale zorganizovať akciu takého rázu nie je sranda! A viem čo je za tým, koľko času starostí atd... Ono vždy sa niekto nájde kto má pripomienky, no vyhovieť všetkým sa nedá. Však to konec koncov organizujeme pre všetkých OFF pozitýv.... 
_________________TOYOTA 4 Runner 3.0V6 , off road club NZ, www.4x4nz.sk
|
Štv, 07.05.2009, 9:27 |
|
 |
sup.agency
OFFROAD Expert
|
takže pridávam pár info ohľadom trate : Trať sa bude skladať z troch častí prvá časť bude priamo v areáli súčasťou areálu je veľká budova s toaletami, a halou kde sa dá posedieť najesť a spáchať dáku tu veselicu sobota striptíz atĎ... pri hlavnom depe bude 1,5km extrem prolog pre oko diváka bude to taká zahrievačka potom štartuje 2 čast to je okruh presné km ešte pridám počas tochto okruhu bude 5 špecialok dosť dobrých si myslím moje pajerko sa skoro zasr....  ale každá sa bude dať obísť toto všetko je bez toho aby sa vyšlo na cestu asfaltku 3 časť pri tej bude treba absolvovať 500metrový prejazd cez cestu a tu bude 6km špecialok a prejazdov rozdelených od ľahkých až po náročnejšie. takže zatial toľko
ešte sa rozhodujeme ako spraviť špecialky či formou iba prejazdu alebo zapojíme aj dáke stopky mohli by ste dať vedieť čo si o tom myslíte dosť sa bojíme že keď to bude na rýchlosť tak podaktorí to preženú
 ?????????
|
Uto, 19.05.2009, 7:41 |
|
 |
ruta
Učeň
Registrovaný: Str, 16.01.2008, 16:56 Príspevky: 99 Bydlisko: Ostrava
|
|
Uto, 19.05.2009, 11:56 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|