Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Str, 14.05.2025, 0:45
Dnes je streda 14. mája 2025, meniny má Bonifác a zajtra Žofia

Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.  [ Príspevkov: 115 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Ďalší
 SAIGON 4x4 2009 
Autor Správa
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Poslať 
lidi a zaujima tu niekoho aby na tohorocny saigon prislo najviac ludi, minimalne ako minuly rok ked bolo vstupne tusim 100 Sk?

Uto, 12.05.2009, 21:41
Koumák
Obrázok užívateľa

Poslať 
thunder píše:
chrust:
tu majodovu poznamku som pochopil skor ako ironicku reakciu na pejov napad. nemyslim si, ze by tu chcel niekto kritizovat pracu organizatorov ktorejkolvek akcie a vydrna skutocne nicim nezaostava za akoukolvek inou akciou.

je to mozne ze to tak myslel . trocha som sa nechal uniest :-D

Uto, 12.05.2009, 21:44
Profil WWW
Recyklovaný teaneger
Obrázok užívateľa

Poslať 
Rusty, také vstupné nembolo ani pred 10 rokmi. :wink:

No, a vedšine prítomných je jasné, že offroad nie je žiadna charita.
Išlo mi len o upresnenie informácíí, hlavne pre tých, čo tam ešte neboli.

Uto, 12.05.2009, 21:56
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Poslať 
Kapo píše:
Rusty, také vstupné nembolo ani pred 10 rokmi. :wink:

No, a vedšine prítomných je jasné, že offroad nie je žiadna charita.
Išlo mi len o upresnenie informácíí, hlavne pre tých, čo tam ešte neboli.

:smt128 :smt128 :smt128 kratko a vystizne. Kazdy sa na pripravach namaka ci je to v TN,Tisovci,Vydrnej,Ćavoji,Komoci kopu volneho casu venuju pripravam a naklady na to tiez nepadaju z neba aj ked je kriza sponzory cuvaju od ucasti do takychto aktivit tak si tych par € zasluzi kazdy organizator oficialnej ci neoficialnej akcie.

Uto, 12.05.2009, 22:02
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Poslať 
rustycj píše:
lidi a zaujima tu niekoho aby na tohorocny saigon prislo najviac ludi, minimalne ako minuly rok ked bolo vstupne tusim 100 Sk?

minimalne to zaujima organizatorov. ved preco by to inak organizovali aj tento rok? :-D

kam ma smerovat tato tvoja otazka?

btw. vstupne tu zatial nikto nespominal. hovorilo sa zatial o startovnom. to bolo minuly rok 400 sk a zdaleka nepokrylo naklady na akciu, takze miesto toho, aby do klubu finanie pribudli, tak ubudli a keby nebola v piatok pred saigonom akcia s mercedesom, tak by sme na tom boli asi tak, ako chrustovci po vydrnej...
tento rok mame krizu a mercedes ani ziadny iny sponzor tohoto charakteru nie je. sme vdacni aspon za sponzorov, ktori nam pomahaju s financovanim mechanizmov na upravu trate...

Uto, 12.05.2009, 22:03
Profil ICQ WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Poslať 
v startovnom by malo byt (podla dnesneho vyjadrenia predsedu):

- tricko laugofan
- tricko saigon
- gulas
- napoj (kofola/pivo)
- samolepka na auto
- areal k dispozicii po dobu akcie
- ceny (len pre vyhercov :wink: )

ak by sa nieco menilo, dam vediet...

Uto, 12.05.2009, 22:15
Profil ICQ WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Poslať 
Ak pridem len prespat a pogrilovat, vyhnem sa 25E?

Uto, 12.05.2009, 23:43
Profil ICQ
Koumák
Obrázok užívateľa

Poslať 
ja prídem už sa teším nech to stojí čo to stojí

Str, 13.05.2009, 0:07
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Poslať 
pal píše:
Ak pridem len prespat a pogrilovat, vyhnem sa 25E?

jasne... a ked sa len tak s niekym zvezies a nepojdes vlastnym autom, tak usetris dalsich 30E za benzin...

a keby bolo fakt zle, tak potom tebe aj pejovi zaplatime aj gulas a kofolu. to je tiez par E usetrenych...

pri tom case a peniazoch, co venujeme tomu, aby sa tu dalo legalne pojazdit a stretnut je to uz bagatel, to nejak zvladneme, ked sa poskladame :wink: ...

Str, 13.05.2009, 0:31
Profil ICQ WWW
Proviantak
Obrázok užívateľa

Poslať 
... prispievam na Peja a PALa 5 eur.. / na hlavu samozrejme, aby nehladoval ziaden s nich, pripadne im dokupim aj karimatku..
len si pls. zoberte nieco teplejsie na seba. Presivak po dedovy, nocnu koselu po babke.. pripadne ak vam zostaly oteplovacky s detstva.. Stan nemam.

Str, 13.05.2009, 7:21
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Poslať 
Hm...
ja mam sedemmiestneho patrola ... ak teda chlapci nepohrdnu kozou mojich sedaciek rad ich povozim.

zdarma

Str, 13.05.2009, 7:42
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Poslať 
IvoLUCKY píše:
Hm...
ja mam sedemmiestneho patrola ... ak teda chlapci nepohrdnu kozou mojich sedaciek rad ich povozim.

zdarma
ja by som pytal aspon jedno euriiicko,ale ja ponukam zvezenie na mojej streche najlepsie aj z kamerou

Str, 13.05.2009, 8:36
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Poslať 
bol by som nerad, keby nase prispevky vyzneli cynicky, neviem v akej financnej situacii je pejo, pal a mozno aj dalsi.
lenze offroad je financne mimoriadne narocny konicek a treba zvazit, ci je vhodne venovat sa mu v case, ked treba riesit existencne problemy.

nedovolil by som si preto vykazat niekoho z offroad komunity a obzvlast nie takych ludi ako pal a pejo, ktorych si osobne velmi vazim pre ich off skusenosti a pracu.

do financnych problemov sa predsa moze dostat kazdy z nas. len si myslim, ze nie je vhodne takymto sposobom prispievat do tem, ktore nemaju za ulohu riesit financne a socialne problemy. na to su aj na tomto fore ine temy, v ktorych su prispevky typu "offroadakove srdce" a pod.

ak vam chalani treba s niecim vazne pomoct, mozeme sa o tom porozpravat, ale prosim v inom vlakne... toto je o SAIGONE 4x4 2009 a je urcene hlavne pre tych z kategorie 1.) vyssie uvedeneho algoritmu, t.j. co chcu a mozu...

Str, 13.05.2009, 8:36
Profil ICQ WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Poslať 
nepotrebujem offroad stopa, postaci aj skodovecka.
Keby ste si odpustili dalsie dve paradne tricka, tak usetrite 300SK. Za 450 by to uz bolo rozumnejsie.
Prikladom nizkeho startoveho je napr. Kmotro akcia - bol trial, bufet, a 2xpecene prasa v restike! Vsetko za cenu tusim 200SK. Bola aj nalepka a jazdilo sa v terene! Nebol ziaden sponzor, a nebolo treba nic doplatit z vlastneho vrecka.

Str, 13.05.2009, 9:05
Profil ICQ
Frajer
Obrázok užívateľa

Poslať 
stokrat som povedal ze sa tohoto zdrzim a stokrat som to porusil takze stoprvy:je zaujimave sledovat ako sa okamzite vsetci narovnaju ked sa zrazu vypytaju peniaze za nieco co sa robilo doteraz zadarmo a kazdeho hned trapi co za to dostane a hlavne kolko na tom kto vyryzoval..mladenci ste zdravy?????...dobre doteraz to slo bez penez nieco sa vybudovalo zaklad mame a ide sa dalej su nove zakony ludia maju pozemky v sukromnom vlastnictve lesak a horar uz tiez velmi nemozu prizmurovat oci a vsetci najviac pizukate ked sa vam niekde minie pivo....sak jeden nech spravi bufet zadarmo druhy nech donese tricka treti ich potlaci stvrty da do placu svoju zahradu a nepotrebujeme startovne ,da sa to aj takto .....lenze vsetci chcu uroven a hajzliky aby isli s nimi aj manzelky a frajerky ktorym sa moc nechce ked si maju tri dni utierat susky servitkami omocenymi v mineralke..takze si zistite co stoji prenajom hajzlika,potom sa skuste s tretim susedom z lava dohodnut ze cez jeho zahradu potrebujete prejst autom lebo vam doveze tehly na pristavbu a skuste si postavit stanok z grilom a predavajte tam pripeceny od slnka tri dni...a ked vam poviem ze par fidlikantov zapyta za vecer 10 000 lebo chceme spievat a tancovat tak to sme este len na zaciatku...a este ked sme pri zenach ..ten kto to vsetko chysta ma tiez rodinu a par tyzdnov doma odutu hubu a neomoci lebo je mu robota milsia a blablabla......takze prosim vas ak sa len trosililililinku da usetrite organizatorov akychkolvek akcii otazok typu preco za to mam platit ...a tolko?????....... a sak za to bolo hentam to a tam to ....ano bolo tak treba ostat tam........neviem aku vypovednu hodnotu ma tento prispevok a na tomto mieste tak by som poprosil prislusneho admina a zakladatela tohto vlakna o zvazenie a pripadny vymaz...za ja sa musim rozculit hned rano :roll:

Str, 13.05.2009, 9:11
Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.   [ Príspevkov: 115 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný