Dnes je streda 14. mája 2025, meniny má Bonifác a zajtra Žofia
Autor |
Správa |
zuz
Mitsubishi Woman
Registrovaný: Uto, 29.05.2007, 11:34 Príspevky: 1204 Bydlisko: BA
|
fliper4x4 píše: ahojte tu ne fore som prvy krat a ak sa niekomu nieco na saigone nepaci tak nech tam nechodi totiz toto podujatie som s kamaratmy zacal organizovat ja a je to uz 10 rokou co je saigon na svete kde ste boly vi mudrci pred 10 rokmy ani ste nevedeli co je to 4x4
fliper, dokazem prehliadnut gramaticke chyby, ktorych je v Tvojom prispevku neurekom, ale nedokazem prehliadnut Tvoj ton. ako sam pises, si tu na fore prvykrat. preto Ta chcem slusne poprosit, aby si sa najprv oboznamil s tym, ako to tu funguje a to prv, nez zacnes pouzivat expresivne vyrazy a peskovat ostatnych sluzobne starsich osadnikov. a okrem ineho - forum je prave o tom, ze si ludia vymienaju nazory. a nie kazdy nazor odlisny od toho nasho musi byt automaticky nespravny.
_________________ 4x4 za každých okolností
|
Pia, 15.05.2009, 17:40 |
|
 |
RAIDER
Frajer
Registrovaný: Štv, 21.06.2007, 11:26 Príspevky: 224 Bydlisko: Nitra
|
|
Pia, 15.05.2009, 21:31 |
|
 |
petertn
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pon, 04.12.2006, 15:26 Príspevky: 1254 Bydlisko: Trenčín
|
cau fliper (titan) chnapem tvoj rozcul, klidek a pevne nervy
_________________ na cestach umiera cim dalej tym viac ludi...budem radsej jazdit po chodniku...
Nikdy nesúper s blbcom.
Stiahne Ťa na svoju úroveň a tam Ťa prevalcuje svojimi skúsenosťami....
"Byť človekom nie je fakt, ale možnosť ..."
|
Pia, 15.05.2009, 22:06 |
|
 |
Kapo
Recyklovaný teaneger
Registrovaný: Uto, 26.12.2006, 17:21 Príspevky: 3601 Bydlisko: MY/BA
|
Si tu pripadám, ako v domove dúchodcov.
Čo vás v garáži už láme reuma?
Fliper asi zase celú noc prešúchal chobot o betón, a teraz žundre, ako stará babka.
Na Saigone dáme jeden-dva-päť od nervof, a bude zase pohoda. 
_________________JAK BY TADY BYLO KRÁSNE, KDYBY SEM TU NEBYL JÁ. 
|
Pia, 15.05.2009, 22:17 |
|
 |
Michal Valachovic
Začínajúci koumák
Registrovaný: Uto, 05.05.2009, 12:12 Príspevky: 120 Bydlisko: Bratislava
|
zdravím ťa Michi,,
mám podnik reštika-pizzerka v petržalke v O.C. - TPD na Farského 26,,, priamo,,,
takže pre TPD je krásne veľké parkovisko  ak chceš môžme odtiaľ spolu štartovať,, po pive 
|
Pia, 15.05.2009, 23:10 |
|
 |
fajer
Proviantak
Registrovaný: Pon, 30.07.2007, 20:32 Príspevky: 887 Bydlisko: trencin
|
Michal ides na TERRACANe??
_________________ KAVA - strkova, nesca, bezkofeinova,
Varic - PB, el. konvica, ohnisko,
|
Sob, 16.05.2009, 6:20 |
|
 |
Michal Valachovic
Začínajúci koumák
Registrovaný: Uto, 05.05.2009, 12:12 Príspevky: 120 Bydlisko: Bratislava
|
zdravím ťa fajer,,
áno idem na terracane,,,, 2,9CRDi ,,, automat,,,, zistil som, že automat v teréne je perfektný 
|
Sob, 16.05.2009, 11:20 |
|
 |
thunder
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 10.05.2007, 22:16 Príspevky: 1999 Bydlisko: Trencin
|
dalsie info:
ucastnici bez zaplateneho startovneho (ale so zaplatenym vstupnym) sa budu moct zapojit do fun disciplin v ramci programu po skonceni oficialnej sutaze v sobotu popoludni.
pojde pravdepodobne o double sprint na kratku vzdialenost v extremnych podmienkach (mokro/blato), pretahovanie na blate a prejazd blatovou jamou.
bazina, ako ju pozname z minuleho roka, nebude zaradena v oficialnom programe, ale bude individualne pristupna v ramci volneho jazdenia mimo sutaze.
podmienkou pre akekolvek jazdenie bude vsak nulova hladina alkoholu v krvi.
na tento bod dorazne upozornujem, pretoze ktorykolvek sofer bude moct byt pocas akcie kontrolovany statnou policiou a v pripade pritomnosti alkoholu v krvi budu vyvodene rovnake dosledky, ako pri kontrole na ceste.
|
Sob, 16.05.2009, 12:28 |
|
 |
Jozef Joski
Frajer
Registrovaný: Ned, 14.01.2007, 11:04 Príspevky: 208 Bydlisko: Trnava
|
[quote="thunder"]dalsie info:
No konečne,toto sa už podobá na Saigony,ktoré si pamätám.A to som vynechal pre havárku len ten Trenčiansky,takže sa teším!!! 
|
Sob, 16.05.2009, 12:41 |
|
 |
thunder
OFFROAD Expert
|
kompletny prehlad moznosti ubytovania v trencine a okoli pre tych, ktori sa rozhodnu nevyuzit moznost kempovania priamo v areale LaugoFAN na mieste konania akcie:
http://www.trencin.sk/12291
|
Sob, 16.05.2009, 16:12 |
|
 |
fajer
Proviantak
|
Michal Valachovic píše: zdravím ťa fajer,, áno idem na terracane,,,, 2,9CRDi ,,, automat,,,, zistil som, že automat v teréne je perfektný 
to si zistil dobre... a v terracane je este lepsi.. 
|
Ned, 17.05.2009, 0:09 |
|
 |
pneukaktus
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 31.12.2006, 21:52 Príspevky: 561 Bydlisko: Myjava
|
fliper4x4 píše: a este nieco keby chalani s trencina sa neponukly ze ho zastresia tak by uz saigon asi 2 roky neexzistoval a to ze je take startovne tak je a basta oni si ho zasluzia a chryta uz nieje v mode a to vravim z vlastnej skusenosti ked som to s chalanmy robil este v stupave a jedine co som mal po zavodoch okrem plno bordelu tak dobry pocit ale s toho telefon nezaplatis ani hasicou
ZAUJIMAVÉ! Velmi zaujimavé! A mne si tvrdil pred 3-mi rokmi uplne nieco ine! Mrzi ma, ze SAJGON uz neni o "GAZIKOCH" a o kamaratoch, ako to bolo pred tymi ako spominas 10 rokmi. Takze teraz neviem co mam urobit!
A to som sa na sajgon tak tesil. Ale aspon nestravim tento piatok celu noc v garazi pod Gazom!  Alebo budu mat GAZiky vstup do arealu zdarma??? -LEBO- Mne o € nejde, ale o princip, na gulas a pivo mam, jazdit urcite nebudem, lebo na pivo mam. Ak nebudem jazdit, naco mam platit 4€ za gaza? Asi pridem pesi. Pesi? Co ti sibe Kaktus? Takze asi na patrole, a miesto gaza dotahnem karavan. A tak idem chystat ten karavan.
Hmm, a vraj ze frceli su na med.  A aj ten med je dnes na p... Tak teda idem chystat ten karavan nech maju deti aspon z niecoho radost. 
_________________1. Moje pravopisne chyby kludne opravte, slovenčina nebola nikdy moj kobylka
2. Nerobim kvalitne, ale pomaly!
|
Pon, 18.05.2009, 0:31 |
|
 |
fajer
Proviantak
|
pneukaktus.. trosicka sa priklanam, ... ak si dobre pamatam tak SAIGON bol povodne so zamerom stretnutia najma veteranov ala gazik. Samozrejme dobre stretnutie spolu s inym offskupenstvom nemusi byt na skodu ,
skus to takto , zober gazika (smaozrejme aj karavan a deti) , a pekne naser vseetkych tych najtop nech vedia ze gazik na to ma..
GAZIK - U MNE DOBRYYY...
|
Pon, 18.05.2009, 7:20 |
|
 |
Jozef Joski
Frajer
Registrovaný: Ned, 14.01.2007, 11:04 Príspevky: 208 Bydlisko: Trnava
|
Kaktus neblázni,nechcem tam byť jediný na gaziku(aričku)!Ale inak máš pravdu,pôvodne sa to aj volalo stretnutie Aro-Gaz-Uaz.Ako pribúdalo chalanov s novšími autami tak sa jazdili aj dve kategorie a keď už bolo novších aut viac tak sa jazdilzy dokopy jazdy pravidelnosti.Ale principialne to auto bola vstupenka,vytešovali sme sa z každého nového účastníka,platili len tí čo závodili.(Ale myslím že pri spotrebe 20 l na 100 km ma už tie 4 éčka neovplyvnia.)
|
Pon, 18.05.2009, 11:18 |
|
 |
thunder
OFFROAD Expert
|
ale ludia, ved ide o to, aby sme sa stretli a aby bolo fajn.
myslim, ze rozvrhnutie vstupneho, kempovneho a startovneho od 0€ po 25€ je take, ze si skutocne moze urobit radost uplne kazdy.
bola tu cez pm polozena otazka, ze ci sa mozu preteku zucastnit aj stvorkolky.
podla dnesneho vyjadrenia predsedu laugofan sa ucast stvorkoliek v preteku absolutne vylucuje.
|
Pon, 18.05.2009, 14:29 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|