Dnes je piatok 18. júla 2025, meniny má Kamila a zajtra Dušana
Autor |
Správa |
sup.agency
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pon, 23.03.2009, 19:28 Príspevky: 811 Bydlisko: Brezno,Banská Bystrica
|
stanovať sa dá priamo v areáli, a pivo ŠARIŠ, pneu MT to je aj na našej stránke a gurtňa taktiež naviják neni povinnosť ale bodol by sa  a stánky budu priamo v areáli v budove a budú do rána bieleho 
_________________http://www.wsa.sk/ všetko pre offroad a expedície
|
Uto, 19.05.2009, 13:18 |
|
 |
ruta
Učeň
Registrovaný: Str, 16.01.2008, 16:56 Príspevky: 99 Bydlisko: Ostrava
|
sup.agency píše: stanovať sa dá priamo v areáli, a pivo ŠARIŠ, pneu MT to je aj na našej stránke a gurtňa taktiež naviják neni povinnosť ale bodol by sa  a stánky budu priamo v areáli v budove a budú do rána bieleho 
Takže je mi to jasné  .
Díky, včil už jenom dát dokupy patroláka 
|
Uto, 19.05.2009, 13:22 |
|
 |
ladanivapepe
Frajer
Registrovaný: Ned, 14.12.2008, 17:26 Príspevky: 201 Bydlisko: SENKVICE
|
sup.agency píše: stanovať sa dá priamo v areáli, a pivo ŠARIŠ, pneu MT to je aj na našej stránke a gurtňa taktiež naviják neni povinnosť ale bodol by sa  a stánky budu priamo v areáli v budove a budú do rána bieleho 
Chlapi od sup. agency- drzim vam palce, nech vam akcia vyjde na jednotku a tie podpichovacky nerieste, urcite ich pisu iba taki ktori nikdy nic neorganizovali a vzdy sa iba pridu prizivit, popr. vsetko ociernit. Nech sa vam podari to co chalanom z Tisovca, ved iba zdrava konkurencia moze posunut veci dopredu.
|
Uto, 19.05.2009, 15:26 |
|
 |
ruta
Učeň
|
sup.agency, hod tu prosim presne misto, nejlepe lokaci GPS. Díky.
|
Uto, 19.05.2009, 21:06 |
|
 |
sup.agency
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pon, 23.03.2009, 19:28 Príspevky: 811 Bydlisko: Brezno,Banská Bystrica
|
gps súradnice 48°47'25.58"N
19°36'23.08"E je to 4km od námestia a dáme smerové tabulky nebude to problém nájsť: http://www.countrycross.sk/fotogaleria/ ... cky-sobota fotogaléria z majstrovstiev slovenska v enduro, ktoré tu boli pred mesiacom .
http://www.bmt1.sk/index.php?option=com ... &Itemid=35
a pridávam fotogalériu z tej zimnaj akcie motoriek kde sa dostavili aj offroady čo tu už pár neprajníkov spomínalo  na týchto mistach bude extrem prolog len tam asi nenajdete sneh 
|
Str, 20.05.2009, 6:44 |
|
 |
Igor ZA
Ťažký Profík
Registrovaný: Štv, 05.03.2009, 10:24 Príspevky: 408 Bydlisko: ZILINA
|
Rudi píše: Tak prepáčte ale tomuto už vôbec nerozumiem,niekto ide urobiť akciu a my ho tu ešte pred začiatkom ideme ukameňovať.Alebo možno nevidím za roh,ale pravdu povedať ani nechcem.Pôjdem uvidím a potom budem nadávať alebo chváliť.  Rudi asi tak!!!!lebo toto tu v poslednej dobe nema obdoby uz si pomali myslim ze ci medzi nami neni zopar profesorov estebakov,clapi a babi kritizujme az po akci a budme radi ze mame po tychto zakonoch vobec kam zajst pojazdit.oki???DIK za priestor.Moj nazor.
|
Str, 20.05.2009, 18:40 |
|
 |
MARTINO
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 20:45 Príspevky: 3143 Bydlisko: VYCHOD PO
|
sup.agency píše: takže pridávam pár info ohľadom trate : Trať sa bude skladať z troch častí prvá časť bude priamo v areáli súčasťou areálu je veľká budova s toaletami, a halou kde sa dá posedieť najesť a spáchať dáku tu veselicu sobota striptíz atĎ... pri hlavnom depe bude 1,5km extrem prolog pre oko diváka bude to taká zahrievačka potom štartuje 2 čast to je okruh presné km ešte pridám počas tochto okruhu bude 5 špecialok dosť dobrých si myslím moje pajerko sa skoro zasr....  ale každá sa bude dať obísť toto všetko je bez toho aby sa vyšlo na cestu asfaltku 3 časť pri tej bude treba absolvovať 500metrový prejazd cez cestu a tu bude 6km špecialok a prejazdov rozdelených od ľahkých až po náročnejšie. takže zatial toľko ......
Zaujima ma hlavne to sobotne jazdenie ,je to jazdenie a hlavne spominane špecialky su v uzavretom areali alebo je aj niečo napr.vo volnej prirode?? Dakujem a držim palce
P.S. ked už je tu foto trate tak foto tych strip tanečnic nebude?? 
_________________My car is Cherokee-Jeep Grand Cherokee ! 5,2 V8,MT Goodrich,3"liftik,CB,gurtna a dobra duša za volantom. ložiska a prislušenstvo http://www.martino-eshop.sk
|
Str, 20.05.2009, 19:08 |
|
 |
RENSO
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pon, 04.08.2008, 15:31 Príspevky: 1393 Bydlisko: Revúca
|
á ked dožijem dotackám sa tam aj ja s partiou...  ked slubuju stanky tak tam revúčania nemožu chybat 
_________________ vek: 25 ex: Wrangler 2,5i ex: Wrangler 4,0i ex: Cherokee 4,0i ex: Cherokee 2,5TD ex: Cherokee 4,0i ex: Cherokee 4,0i závodný špeciál ex: Grand Cherokee 4,7 WJ cestná leštenka now: Ford Explorer
|
Str, 20.05.2009, 23:15 |
|
 |
Rudi
Mitsubishi Man
Registrovaný: Str, 10.01.2007, 22:54 Príspevky: 1375 Bydlisko: Púchov
|
sup.agency napísal:
3 časť pri tej bude treba absolvovať 500metrový prejazd cez cestu
Zaujímalo by ma ako bude riešený ten prejazd cez cestu?Na vlastné triko alebo to bude vybavené a povolené,lebo niektorý tu máme autá akosi bez TP a ŠPZ?Dík za odpoveď! 
_________________ Každý raz začínal!Nemalo by sa na to zabúdať!
Offroad nie je o autách,ale o ľuďoch!
|
Str, 20.05.2009, 23:17 |
|
 |
RAIDER
Frajer
Registrovaný: Štv, 21.06.2007, 11:26 Príspevky: 224 Bydlisko: Nitra
|
nazdaaar mam vela radost ze sa vychystala taka akcia u vas v Brezne tam hore..ja ak podari sa mne do toho casu kupit crossu urcite pridem na ten prejaz v extra trial sa tesim uz teraz ...hlavne ze dobry umysel je tak drzim palce a sa dufam tam stretneme
|
Str, 20.05.2009, 23:27 |
|
 |
sup.agency
OFFROAD Expert
|

Chalani čo sa týka toho prejazdu bude a je to vybavené ale nemôžem za vás brať riziko proste pokutu nedostanete ale je to na vaše triko ak sa dačo stane budu tam orginizatori pojde doprovodne auto na zaciatku aj na konci kolony (pri autach bez špz), urobíme všetko preto aby to bolo čo naj. zaistené , ale viete že s policiou je to kus ťažké  ale ide sa tam po ceste takej skoro polnej a potom sa prekríži hlavná cesta a zase už sa ide po polnej ceste takže tak...
čo sa týka tých špecialok nebudú sa jazdiť na čas a sú aj v hore je tam jedna veľka bažina ktorú som sa pokúšal prejsť desať razy a vkuse musel pomocť naviják
 ale chalani na toyotach BJ to prešli
potom sú na takej dlhej pastvine vo svahu dakedy sa tam jazdil motocros a 4cross na bicykloch ta pasáž ma 6km a tam sú výjazdy a zjazdy, ktoré dajú zabrať ale trať pojde popri takže buď obídete alebo sa vyhráte
čo sa týka okruhu expedičného tak tam sú stále otázniky povolenia vybavené ale zatial máme iba suchú variantu takže musíme popracovať ak zaprší ale pracujeme ako včeličky takže čoskoro ďalšie info
ak som dačo zabudol kľudne sa pýtajte
|
Štv, 21.05.2009, 7:29 |
|
 |
ruta
Učeň
|
Zdar, je možné zaplatit z jednoho účtu za dva lidi z důvodu úspory poplatků za přeshraniční převod?
Do údajů bych napsal koho samozřejmě.
A hlavně, potřebuji znát SWIFT kód, jinak mi to banka nechce pustit dále.
Pls doplnit.
|
Ned, 24.05.2009, 21:35 |
|
 |
Rudi
Mitsubishi Man
Registrovaný: Str, 10.01.2007, 22:54 Príspevky: 1375 Bydlisko: Púchov
|
Platba by mala byť na mieste teda ak som dobre pochopil,len pri veľkom záujme by to malo byť vopred!A to teraz asi nehrozí keď má byť aj Komoča! 
_________________ Každý raz začínal!Nemalo by sa na to zabúdať!
Offroad nie je o autách,ale o ľuďoch!
|
Ned, 24.05.2009, 22:01 |
|
 |
sup.agency
OFFROAD Expert
|
platba už začala zaplatilo už 80 aut
ale stále je ešte 70 miest volných proste sme to tak museli spraviť
lebo ten záujem je veľky len sme nevedeli či sa prihlasujú teoreticky alebo naozaj prídu vzhľadom na to že je aj komoča potrebujeme vedieť s akym počtom aut máme rátať
takže poprosil by som kto má záujem nek zaplatí predom veľmi by nám to pomohlo
ďakujem
|
Pon, 25.05.2009, 7:18 |
|
 |
sup.agency
OFFROAD Expert
|
platba už začala zaplatilo už 80 aut
ale stále je ešte 70 miest volných proste sme to tak museli spraviť
lebo ten záujem je veľky len sme nevedeli či sa prihlasujú teoreticky alebo naozaj prídu vzhľadom na to že je aj komoča potrebujeme vedieť s akym počtom aut máme rátať
takže poprosil by som kto má záujem nek zaplatí predom veľmi by nám to pomohlo
ďakujem
|
Pon, 25.05.2009, 7:19 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|