Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Štv, 22.05.2025, 6:57
Dnes je štvrtok 22. mája 2025, meniny má Júlia Juliana a zajtra Želmíra

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 19 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2
 pár foto na zamyslenie 
Autor Správa
koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
efendi píše:
Ale ano Palko citali sme a to co sa pisalo pod to tie texty to sa plne stahuje nato, isteze mas pravduu, ale nazabudaj ze treba sa taktiez aj nad pisanyma textami zamysliet, ze co asi stel tym basnik povedat,,bo tie odpovede to asi obsahuju,,

Neviem čo si tým chcel povedať. :shock: :shock: Aké odpovede? Čo obsahujú?

Autorom niektorých fotiek je Norman G. Finkelstein, inak dosť kontroverzný fotograf a autor viacerých kníh hlavne o problematike blízkeho východu, sionizmu a antisemitizmu. Kontroverzný (podľa západných meradiel) je hlavne v tom, že ponúka pohľad z "druhej strany" -teda zo strany "nepriateľa"

Tiež s ním vo všetkom nesúhlasím,( pretože všetko je svojim spôsobom propaganda a každá pravda má dve pravdy a z nich platí iba jedna a aj to nieje vždy pravda), ale pozri si dobre celý ten web a prečítaj si niektoré články. Napríklad o izraelskom útoku zápalnými a fosforovými bombami.

čísla nepustia-a tieto sú oficiálne, potvrdené OSN a Amnesty International.

Some 1,300 Palestinians were killed between Dec. 27, 2008 and the ceasefire declared by Israel on Jan. 18, 2009, including more than 400 children and over 100 women. More than 5,300 Palestinians were injured; many will be disabled for the rest of their lives. In the same period, 13 Israelis were killed in attacks by Hamas and other Palestinian armed groups, including three civilians.

Pon, 26.01.2009, 17:08
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
každý...či už jednotlivec alebo národ..., kto si myslí, že je viac než ten druhý, dostane od života tvrdo po papuli. Nie náhodne, ani naslepo, ale presne tam kde treba. Obrázok

to som ja nevymyslel :-D ...len som to napísal. :wink:

s tými viacerými pravdami je to tiež celkom zaujmavé. Nie každý má tolko slušnosti, férovosti a napokon aj odvahy aby si vyžiadal alebo dohladal aj verziu z druhej strany. Od všedných medziludských ohováračiek až po medzinárodné konflikty. Nie vždy ten urozprávanejší alebo mediálne schopnejší alebo jednoducho ten prvý pri mikrofóne má pravdu...alebo málokedy?

Pon, 26.01.2009, 21:42
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
úžas...niekedy sa celkom hodí naraziť na takýto článok...: http://www.zvedavec.org/zvirata/2009/05 ... om2lndh2p7

život je velký čarodej

edit:sry asi som nezvolil správne vlákno...hladal som niečo ako "zaujmavý príbeh" od petratn ale nemohol som to nájsť...
d.

Naposledy upravil diesel dňa Uto, 02.06.2009, 20:58, celkovo upravené 2

Uto, 02.06.2009, 19:38
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Noooo-- :cry: ono to ,ze amici drzia hubu ma asi pricinu v ich historii ponevac tak sa spravaly k povodnym obivatelom kontynentu aj oni pred cca.150---120r. ked kolonyzovaly prerie na zapad od missuri najprv sli traperi a zvedovia potom osadnici a nakoniecako straz poriadku armada a vysledok indiani zdecimovany a ktori prezily skoncily v rezervaciach a prevezeny na Floridu do bazin :( odsudeny na pomalu smrt v horucke a malarii. Takze niet sa co cudovat zidia maly gud priklad. :evil:

Uto, 02.06.2009, 20:38
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 19 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný