| Dnes je piatok 31. októbera 2025, meniny má Aurélia a zajtra Denis, Denisa 

| Autor | Správa |  
			| martinez Koumák 
   | my sme mali v xsare v podblatniku uzovku. pekny kusok, tak 1,5m. Vyberal ju nic netusiaci mechanik v autorizovanom servise. Skoro ho jeblo chudaka. Deti mali atrakciu aspon potom     btw: bola to uzovka cestovatelka, spravila tak 2500-3000km   _________________<b>Motorové a priemyselné oleje | EOIL.sk
 Hraničná 3, Bratislava
www.eoil.sk </b> 

|  
			| Str, 06.02.2008, 23:26 | 

|  
		|  |  
			| tibik OFFROAD Expert 
   | moje macky su tzv.zlodejky ked si niekto neha pootvorene okno na aute a ma vnutri nejake mäso tak si to jednoducho vychutnavaju na prednom sedadle v aute. raz sa to stalo môjmu bratovy ked siel do prace a malv taške desiatu a zabudol zavriet okno na aute ale jemu vyžrali všetky parky co mu nasli v taske špini jedny malie     

|  
			| Sob, 09.05.2009, 22:52 | 

|  
		|  |  
			| PATaMAT OFFROAD Expert 
   | hmm stara tema ale čo už ked je ozivena.. Mali sme psa Nem. ovčiaka a ten likvidoval kablovacky na autach ked boli neake rozobrané na dvore a teraz posledne mame macku ktora si zvykla ze na jednom mieste stoji auto bez soferovych dveri a ona tam stale skocila a spala na sedadle a raz tam postavil otec svoje auto a ona v noci skocila a podriapala dvere... _________________Ford Maverick 2.4i, T3, CB, winch 5t, svetla,hilift, pevnosťáky, dáka gurtňa a mnoho dalšieho...    

|  
			| Sob, 09.05.2009, 23:53 | 

|  
		|  |  
			| Lolo Frajer 
   | 5 Minut do zadku nas pes zadusil susedovu ovecku. Do riti aj s takym psom. Pomaha len taka radost _________________
 Kia sportage 2001 deluxe (loooong)

|  
			| Štv, 04.06.2009, 20:19 | 

|  
		|  |  
			| tibik OFFROAD Expert 
   | Tak to si si dal baraninu , ak ti ju doniesol as na dvor        Ksefty asi idu , no ale co us , raz som mal vlciaka a ten bol ako besny na ovce jednu tak drapol , ze som jej musel prisit na pol boku naspet kozu a potom dookola  obviazat a dostatdo nej  asi 5 paralenou a nejake 4 brufeny ale operacia sa podarila a ovecka mala este mnoooooho potomkou  

|  
			| Pia, 05.06.2009, 21:03 | 

|  
		|  |  
			| Lolo Frajer 
   | No len nas pesik je taky ze ked chyti tak do krku a uz nepusti. Ak by bol niekto pri tom tak ovca ma este sancu ze by ho vypacili palicou alebo niecim ale nikto tam nebol tak mala smolu _________________
 Kia sportage 2001 deluxe (loooong)

|  
			| Ned, 07.06.2009, 17:34 | 

|  
		|  |  
			| bacilpyrin OFFROAD Expert 
   | Sranda. Auto mám v servise, myši mi zožrali elektriku pod poistkovou skrinkou v motorovej časti. Vraj si tam spravili hniezdo. A to mám psa a ten mi pravidelne občuráva všetky kolesá. Budem tam musieť zavrieť mačku.  _________________
 Nikdy sa nehádaj s blbcom. Niekdo by si nemusel všimnúť, že je medzi vami rozdiel.

LAND ROVER Discovery II.

|  
			| Pon, 19.10.2009, 13:47 | 

|  
		|  |  
			| roman lh Ťažký Profík 
   | Nemáte náhodou niekto na predaj hnedého psíka labbrador. retvíver, dak. _________________
 čo neurobím,obkeciam

|  
			| Pia, 07.09.2012, 8:51 | 

|  
		|  |  
		|  |  

| Kto je on-line |  
		| Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |  

|  | Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre