Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Ned, 11.05.2025, 6:03
Dnes je nedela 11. mája 2025, meniny má Blažena a zajtra Pankrác

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 44 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3
 čo s takým Maklérom? 
Autor Správa
Legenda Offroadu
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
finder píše:
... ze ma kvoli 300 sk ani nenapadne ist ku konkurencii (tento rok AXA). (myslim, ze tento rok boli vysmiaty vdaka nej viacery tu na fore).

Samozrejme Koop je Koop s Axou nemal nikto skusenost, radsej o 300 dat viac. A rok 2009 si ponukol bezkonkurencne. Vdaka.

Str, 22.07.2009, 22:20
Profil WWW
Support
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
vojto515 píše:
Ja som nemohol dat vraj vypoved tak bolo lacnejsie prepisat auto na zenu

Kolega je v podobnej situaciu, pali na fabiu cez 4 litre, som mu vynadal ..
Na jesen ide prepisovat auto na fotra a spet ... :-D

Dado - vynasnazim sa aj tento rok, dufam, ze z toho nieco bude, lebo s koop to vyzera pekne naprd ... Ale holka je sikovna, verim ze nieco vyspekuluje pre nas spokojny usmev, aj keby hned u inej firmy...

Str, 22.07.2009, 22:29
Frajer

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Finder ake vies vybavit ceny na Jeep 2,5 CRD sport , a Opel Frontera 2,2 RS

Štv, 23.07.2009, 10:26
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Moje skusenosti s poistovnami a PZP z roznych uhlov pohladu su podobne - ako prijimaci technik v servise som prichadzal do kontaktu najma s likvidatormi z Kooperativy a z Allianzu - Kooperativa ma lepsie ceny PZP, ale plnenie teda nic moc a ked, tak asi takym stylom: toto sa da opravit, toto sa da vytiahnut, toto vyklepat, kdezto Allianz nemal problem s tym, ked sa veci menili za nove, neposkodene...

V sukromi som samozrejme vzhladom na cenu PZP v Kooperative, aj ked pred rokmi sa mi stalo, ze mi v novembri poslali mily list, ze si vazia moju doveru, kedze som dlhorocny klient, tak PZP na moju 15 rocnu S-120 cini so 40% zlavou iba cca 4000 Sk - nastastie si to nejako zle preratali, takze som stihol este do 16.11. podat vypoved. Nasledovali asi tri telefonaty priamo z Kooperativy, kde posledna ponuka skoncila asi na 3200 Sk, co som odmietol, kedze som vedel o ludoch, co si auta do objemu 1.3 poistovali radovo do 2000 Sk. nakoniec som v januari na pobocke dostal 2100 Sk.

Casom sa mi ten vozovy park akosi rozrastol, dnes platim za styri osobne auta (1x2.5, 2x1.9 a 1x1.2) a dve motorky (1.0 a 0.25) v baliku poistenia spolu cca 400€ a zatial som spokojny... koncom minuleho roka mi vopred prisiel list, ze vyska poistneho na tento rok sa mi nemeni.. (no ked uz nezlacneli, aspon nezvysili)...

Ex: Jeep GrandCherokee Overland 4.7 H.O. Rancho 5000 1,5"

Štv, 23.07.2009, 11:01
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
ja som svojmu maklerovi rovno povedal ze ked ma oj.... tak pojde robit navnadu na medveda :-)
a teraz ked mi vola ze taka a taka cena tak mu vravim zapomen musis ist dole inak idem inam. a da sa.
ale aj tak tri auta, kazde inde poistene ale nejako nestazujem.

najvecia prdel je co dokazu poistoven ziadat za poistenie trabanta !!! a to s nim rocne nabeham do 5 000 km :-D

a k wustenrotu sa radsej nebudem vyjadrovat lebo by som musel byt velmi impertinentny!

Štv, 23.07.2009, 11:13
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
to enduro : :v baliku poistenia spolu cca 400€ a zatial som spokojny...:
Aj napriek rozsiahlejšiemu vozovému parku platíš stráááášne veľa na môj vkus. Dalo by sa aj niekde na úrovni 50 % za istých podmienok ....

Ex. Lada Niva 1.6

Štv, 23.07.2009, 13:31
Profil ICQ
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Pato Zvolen píše:
Aj napriek rozsiahlejšiemu vozovému parku platíš stráááášne veľa na môj vkus. Dalo by sa aj niekde na úrovni 50 % za istých podmienok ....

Pato, moze byt, ale nesiel by som do niecoho, co plati "za istych podmienok..." :wink:

podla aktualneho cennika PZP poistovne Kooperativa by som mal pri uplatneni 60% zlavy + vernostnej zlavy platit spolu (ked pocitam kazde vozidlo zvlast) 986,-€...

Štv, 23.07.2009, 14:56
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Citácia:
Na jesen ide prepisovat auto na fotra a spet

no to ho nevíde o moc lacnejšie - 2x prepis á 66,- €

Štv, 23.07.2009, 15:37
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
enduro píše:
... ako prijimaci technik v servise som prichadzal do kontaktu najma s likvidatormi z Kooperativy a z Allianzu - Kooperativa ma lepsie ceny PZP, ale plnenie teda nic moc a ked, tak asi takym stylom: toto sa da opravit, toto sa da vytiahnut, toto vyklepat, kdezto Allianz nemal problem s tym, ked sa veci menili za nove, neposkodene...

musim nesuhlasit. kooperativa nema likvidatorov. likvidaciu im robi slovexperta, ako vacsine dalsich poistovni.

a s likvidaciou typu oprava niecoho (aj ked len mierne poskodeneho) miesto vymeny za novy diel som sa pri vlastnych skusenostiach este nikdy nestretol. vzdy sa menia nove diely, ak je taka moznost.

Štv, 23.07.2009, 16:29
Profil ICQ WWW
Frajer

Odpoveď s citáciou
Poslať 
No pani ja platim v uniqe 219 eciek rocne a este ma aj ofajcili. Isiel som si ku nim po sek co mi neposlali a zenska u nich mi povedala ze sa mam zastavit si o dva mesiace ze mi urobi nejaku cenu lebo mi mala koncit zmluva. Lenze ked som tam dosiel povedala mi ze cenu mi nemoze urobit lebo musim mat 26 rokov. Ze az o rok. Takze ani lepsia cena ani moznost odist. Jedine ozaj prepisat auto na niekoho doma ale to je pakaren s papiermi sakra pomooooc

Štv, 23.07.2009, 18:11
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
... no makléra nemám ani ho zatiaľ nepotrebujem ...

platím PZP na 1,9 TDi 66kw - 129€. Pravda mám asi 4 poistky v danej poisťovni ale PZP som si dal na dobu neurčitú a dokonca pred začiatkom roka mi ešte vrátili pár € späť.

Štv, 23.07.2009, 18:16
Support
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Vojto - zajtra idem na pokec asi aj k tomuto, bude mudrejsi.
Momentalne je uzatvoreny system, a pokial viem, nejake extra akcie sa nedaju robit ...

Tomrs- no ano, ale pocas vlastnenia tohoto auta uz uz nanho stale budu vztahovat vianocne akcie, na ktorych bude profitovat. 66 = 1980, to ma naspet na prvej vianocnej akcii (myslim ze som mu napocital 2200, a plati okolo alebo cez 4000).

Fefe - vela ... :?

Štv, 23.07.2009, 22:52
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
finder píše:
Fefe - vela ... :?

:shock:

... hm keď som si pozrel všetky PZP tam mi vyšlo že mám najmenej ...

nabudúce asi zájdem do PZP a skúsim vyčarovať menšiu položku :P

Pia, 24.07.2009, 5:44
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
thunder píše:
musim nesuhlasit. kooperativa nema likvidatorov. likvidaciu im robi slovexperta, ako vacsine dalsich poistovni.
a s likvidaciou typu oprava niecoho (aj ked len mierne poskodeneho) miesto vymeny za novy diel som sa pri vlastnych skusenostiach este nikdy nestretol. vzdy sa menia nove diely, ak je taka moznost.

ano, to je pravda, bol to chlapik zo slovexperty, ale pre pripady poistene v koopere chodil vzdy ten isty, pripady allianzu riesil priamo clovek z Allianz...

a ze typek trval na oprave (a nielen menej poskodenych dielov), tak za tym si stojim, stretal som sa s tym denne!

fefe: 129€ za najslabsiu oktavku (?) - vela :wink:

Pia, 24.07.2009, 9:04
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 44 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný