Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Uto, 13.05.2025, 10:30
Dnes je utorok 13. mája 2025, meniny má Servác a zajtra Bonifác

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 48 ]  Choď na stránku 1, 2, 3, 4  Ďalší
 Offroad show Sverepec-resume 
Autor Správa
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
No este to pokračuje ale my sme boli s Blahošom iba v piatok ale lutujeme ze nás zeny nechceli pustit aj na SO-NE. Niečo užasne super trat a tie krásne slečny . Tu sú len také kratšie ukážky ! http://www.youtube.com/watch?v=4Pj3cw2oxD8 http://www.youtube.com/watch?v=85FLjwnDQxA

Sob, 29.08.2009, 23:05
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
dobra akcia v piatok parada zajazdili sme si len skoda ze auto nevydrzalo a v sobotu to blato ked som vydel az ma tak triaslo ze som sa nemohol vozit super.

Ned, 30.08.2009, 10:04
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
bolo fajn light trat ale specialky super.

http://www.youtube.com/watch?v=7xumC-tpMPk

Ned, 30.08.2009, 11:56
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
bolo to super az na to ze my v sobotu na zaver odisla spojka. zavidim v nedelu jazdiacim posadkam :smt023

Ned, 30.08.2009, 19:46
Profil WWW
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Takze pridam sa aj ja,tak na to za akych podmienok sa tato akcia uskutocnila tak si myslim ze niet co ine dodat ze to bolo S U P E R!!!!!!v piatok super trat a vcera uz ani nehovorim,skoda ze mi chybali pod kapotkou chybali trosicka koniky :lol: ale tam kde nejde o zivot tam ide o????sak MIQEL na tom sme sa zhodli :lol: .Takze chalani DAKUJEM aj za rodinu a PSA!! :P a ak mi niekdo podrobne poradi ako sem dat nejake foto alebo videjko ta rad dam.CAFTE.

Ned, 30.08.2009, 19:56
Profil WWW
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Haldirko,neee ze by som si steba chcel srandu robit ale ja rad :lol: vies navijak vacsinou ma fungovat v kopceku a nie po rovinke :lol: :lol: po rovinke ta rad potiahnem,ale do kopca by som tu tvoju elektricku sotva zmakol :lol: no a mas stastie ze ta spojecka ti pohorela inak by som ta dnes vyzval :wink:ale to asi preto ze ti uzavierecka nende preto isla kakat :smt125

Ned, 30.08.2009, 20:16
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Dakujem všetkým za skvelé 3 dni čo som pobudol vo sverepci :-D
, koho nepustila manželka a pod...... môže len lutovať :lol:
trať bola vinikajúca,,
piatok domaníža, trať dobre pripravená, keby zapršalo tak by to bolo velice zaujímavé pomedzi tie stromi, kde to bolo aj tak o hubu, niektorým nevidalo a vychádzali z hory s popremačkanými plechmi :lol:

v sobotu to bol extrém, ked celý den pršalo, a niektorý sa hokro ťažko vyhrabali na prvý kopec :-D, nedelu nám zasa krásne svietilo slničko takže paráda, :D ,, trochu som aj chorý,,, ale to sa spravý,

dufam ze sa uvidíme aj o rok,,, možno aj na Kundolape :wink: :twisted:

pár foto odomna, kvalita by Nokia :roll: ( viacej nemám :cry: )

Obrázok Obrázok Obrázok Obrázok Obrázok Obrázok Obrázok Obrázok Obrázok :-D :-D

~~~~( o) ) – o - - - ( o ) ) – o ---) )

Jeep ZJ 5.2 V8,nápravy patrol Y61, 7.5" long arm,flowmaster a kopec iného..
Jeep XJ 4.0 cestná leštenka

Naposledy upravil pablo dňa Uto, 01.09.2009, 9:13, celkovo upravené 1

Pon, 31.08.2009, 9:15
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
ja som kôli pracovnemu vyťaženiu stihol iba Domanižu v piatok večer,ale aj tak bolo dobre.keby pršalo v piatok ako v sobotu tak by bola asi veeelka sranda :-D

Pon, 31.08.2009, 9:59
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Uf! Rozkošná dolinka :-D http://www.4x4club.sk/pictures/viewer ... 3tq4n2.jpg . Pablo :smt023 A ty si kde mal kundolap?

Pon, 31.08.2009, 10:20
Frajer
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Potichúčky závidím,už som tam zopárkrát bol na aute i motorke,ale nikdy nepršalo=nebolo blatko,skôr veľa prachu.No čo už,nemôžem prísť všade,rozpočet nepustí. :evil:

Pon, 31.08.2009, 11:02
Profil WWW
Koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať EMO
nazdar, chcel som sa ti omluvit ze sme odišli tak nahle a bez rozlučenia. sorry

Pon, 31.08.2009, 11:54
Profil WWW
Koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
zo strany zachranarov je akcia hodnotena velmi pozitivne. Hlavne že až na dva prípady sme nemuseli nič riešiť, znamená to dobre zorganizovanú akciu zo strany organizátorov - hlavne promtne riešili zmenu dráhy po daždi, a taktiež disciplínu jazdcov. Ale aj tu sa nájdu taký, ktorý jazdia bez rozumu, a bolo to hlavne vidiet ked sme ako zachranari ale aj organizatori stali pri trati a po prejazde niektorých jazdcov sme boli celý od blata... :-(((, a z mojho pohladu bolo len šťastie, že sa nič važne nestalo.
No ale aj taky su medzi nami...

Takže pochvala organizatorom a dík jazdcom...

Pon, 31.08.2009, 12:02
Profil WWW
Koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
toto budem pisat v zvlast kolonke

druha akcia, na ktorej za na náše doporučenie fúkalo.

tak ako v Motešiciach, tak aj tu sa to osvedčilo.

Je zaražajúce, že aj napriek tomu že sme toto avizovali sa našli aj taký jazdci ktorí nafúkali!!!

a je ešte viac zarážajúce že medzi nimi boli aj taký čo nafúkali aj v Motešiciach!!!

sakra, ja tomu raz nerozumiem, bud chcete jazdiť, alebo chlastať!!! ale ked chceme robiť veci bezpečne tieto dve nejdu dokopy!

bol som svedkom toho, že v piatok v Domaniži na lúke, po ukončení jazdenia nemenovaný vodič off roadu vypil dve pivá - alkoholické!!! - a potom sa s vozidlom presúval do PB. Tu asi zlyhala polícia - mala dať fúkať každému vodičovi pri výjazde na cestu.
Ja by som bol zato, aby v budúcich akciách bolo pravidlom tak, že ked niekto nafúka bude vylúčený z celej akcie natrvalo!
Dalej by som bol zato aby takýto nezodpovední boli menovite zverejnení aj na akcii a aj na fore.
Ved koli prúseru jedného napitého môžu hádzať do jedného vrecia Vás všetkých ostatných!

a ked si neurobíme poriadok sami medzi sebou tak kto potom?

tot vsio, toto je moj názor, neviem ako sa k tomuto stavajú ostatní, ale všade kde budeme prítomní budeme toto presadzovať!

offu zdar!

Pon, 31.08.2009, 12:15
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
rescue píše:

- Je zaražajúce, že aj napriek tomu že sme toto avizovali sa našli aj taký jazdci ktorí nafúkali!!!
- robiť veci bezpečne
- a potom sa s vozidlom presúval do PB.
- že ked niekto nafúka bude vylúčený z celej akcie natrvalo!
- zverejní na akcii a aj na fore.
- jedného napitého môžu hádzať do jedného vrecia Vás všetkých ostatných!

- nezodpovednosť, arogancia ... ?!
- záchranári sa snažia mať pod kontrolou veci ale účastníci na to dlabú však tu máme "pomoc". Lenže keď budete potrebovať tú pomoc, môže sa stať, že kvôli pár promile nedostanete "úplnú" pomoc ( alkohol + medikamenty )
- na verejnej komunikácii sa schová v kolóne ( alebo na ceste už domov ), však sa to "prepečie" ... nemám slov :smt067
- vylúčený z akcie bez náhrady
- nechám na organizátorov ( poprípade bude mať "obmedzený prístup" na iné akcie podobného rázu )

- VER tomu, že to tak BUDE ( tak ako sa hádžu všeobecne aj policajti do jedného vreca )

Pon, 31.08.2009, 12:32
Začínajúci koumák

Odpoveď s citáciou
Poslať 
S prepačením že sa pripájam do resume neskôr ako vy ostatný ale akosi som rozbitý a mierne nachcípaný,síce neviem prísť na to prečo./žeby v sobotu pršalo? /

to Rescue: ospravedlnenie je na mojej strane.

ALE PODME K VECI :

V mene organizátora sa chcem poďakovať všetkým zúčastneným jazdcom , divákom , rescue , záchranke , no proste všetkým ktorý sa pričinily svojou účasťou na tejto akcii.
Ďakujem jazdcom za ich ukáznenosť,disciplinovanosť a trpezlivosť.

Dúfam že sa nikto nenudil a každý sa vybláznil koľko bolo treba.

ak má niekto nejaké foto nech prispeje,ak má niekto nejaké pripomienky, prípadné otázky,postrehy, nech tiež napíše.

Pon, 31.08.2009, 12:43
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 48 ]  Choď na stránku 1, 2, 3, 4  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný