Dnes je štvrtok 26. júna 2025, meniny má Adriána a zajtra Ladislav, Ladislava
Jeep Cherokee 2.5 TD r.v. 99!
Autor |
Správa |
Romann
Učeň
Registrovaný: Ned, 16.03.2008, 23:24 Príspevky: 87 Bydlisko: Ružindol(TT)
|
pravda ze 4,0 ma tes svoje muchy o tom je vela napisane ale aj tak si myslim ze z hladiska udrzby vyjde 4,0 lacnejsie ale zalezi na tom co od toho auta ocakavas VM sa da najme v cherokee je to este v pohode ale je snim viac prace aspon na zaciatku pokial nebudes mat stastie na daky cukrik
_________________ cherokee
|
Štv, 02.07.2009, 10:04 |
|
 |
lubole
Učeň
Registrovaný: Ned, 24.05.2009, 20:30 Príspevky: 50 Bydlisko: Vyšný Slavkov
|
jeep ma dost much ide hlavne o prehrievanie,diferaky, poloosi mne uz sa stalo hocico ale ja jazdim aj s pajerom i benzin,diesel ja tie vsetky auta testujem v terene kazde auto ma daco do seba
_________________JEEP Cheeroke 4.0, MITSUBISHI Pajero 3.0
www.terenny.tym.sk
dovoz a úpravy terénnych aut
bazár náhradných dielov JEEP, MITSUBISHI
|
Štv, 02.07.2009, 18:17 |
|
 |
gadzo
Koumák
|
lubole píše: kto ma jeep skusi skor ci neskor 4.0 alebo 5.2
Toť pravda. Už aj ja som rozmýšľal nad silnejším motorom.
Ohľadne tej 2,5TD. Za koľko € ? Kolega predáva trojdverovú, rok neviem, chcel by okolo 2 litrov
_________________ Dacia Duster 1,5 dCi Mercedes SLK Opel Tigra
|
Pia, 07.08.2009, 7:55 |
|
 |
fajer
Proviantak
Registrovaný: Pon, 30.07.2007, 20:32 Príspevky: 887 Bydlisko: trencin
|
FR píše: Jeep nie je auto pre každého. Už xkrát som sa pozeral na svoju olízanú karamelku, (ktorá má najnovšie nový chladič, brzdy, repas oboch diffov, novú viskospojku, zapalovanie, riadenie atď.) a hovoril si, že na toto nemám nervy a pôjde Grandík do bazáru. Že budem jazdiť na TDIčkovej oktávke ako väčšina chlapov v strednom veku.... ale stačí naštartovať a som spokojný ako indická krava. Tento pocit mi VMko jednoducho nemohlo dať.
si moj clovek
_________________ KAVA - strkova, nesca, bezkofeinova,
Varic - PB, el. konvica, ohnisko,
|
Pia, 07.08.2009, 10:51 |
|
 |
Joe
Učeň
Registrovaný: Sob, 19.09.2009, 12:36 Príspevky: 43 Bydlisko: Trebisov
|
Zdravim ta Gadzo. Vravis, ze tvoj kolega ma na predaj jeden jeep. Este aktualne? V akej kondicii? Stale som chcel vlastnit Jeep a az teraz je na to vhodna chvila. Cena vyzera byt nizka, ma s nim neake problemy? Ked mozes, daj vediet. Ja potrebujem auto skor na cestu nez do terenu,(len lahky teren ako ryby a chata), takze mi vykon motora nevadi. Bude to len auto na hoby. Dik 
|
Sob, 19.09.2009, 12:47 |
|
 |
gadzo
Koumák
|
Myslím, že ho má, nejazdí s tym, lebo teraz behá na motorke. Jazdí to, štartuje, celkom OK. Treba ho trocha porobiť. Viem, že nedávno menil rozvodový remeň a ešte dával robiť nejakú údržbu, ale teraz kašle naň a tuším chce kúpiť nejakého myšiaka.  Papierovo je OK.
Pošlem Ti v PM kontakt na seba, dnes mám s ním nočnú, takže môžeš s ním potom hodiť reč.
_________________ Dacia Duster 1,5 dCi Mercedes SLK Opel Tigra
|
Sob, 19.09.2009, 14:37 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|