Dnes je sobota 3. mája 2025, meniny má Galina a zajtra Florián
neobvyklá dopravná nehoda - kto je podľa vás na vine
Autor |
Správa |
Milos
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 21:15 Príspevky: 2565 Bydlisko: Handlová
|
nedaj sa... aj ja mam sefa ktory sa za mna postavi a je to paradny pocit.
_________________ Jeep Grand Cherokee 4,7 V8 - zatial sa zoznamujeme
|
Sob, 26.09.2009, 8:32 |
|
 |
bull4x4
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pon, 24.03.2008, 14:40 Príspevky: 2320 Bydlisko: Sliač
|

Ked je raz v prave tak treba, a nie len zamestnancov.
Mojmu raz dal nejaky madar po papuli a odtrhol mu znacku z auta, bol to taky jemny strajch, nasa cordoba 3 skrabance a xtrail madarovej svokry 3 cm lestenkou v pohode poriesiteny sram. Prave vtedy som bol niekde v ZA a chalanisko mi asi patkrat volal, ze madar najprv skakal, potom sa vyhrazal a nakoniec prebehol spominany incident. Chalanisko bol fakt vyplaseny, plne 4 auta madarov, terenaky, hole gebule, buchali pastami do auta atd..., tiez som sa zlakol, ze co su zac...
Kedze som sa tam nemohol dostat dostatocne rychlo a policajti si tiez davali nacas(bola zima, nehod bolo az az), skusil som obvolat zopar znamych a kolegov. Dorazil som na miesto "nehody" bolo to tam ako v cirkuse, tma, majaky blikali: asi 6 policajnych aut + nehodovka, sanitka, hasici no asi za 5 aut s kamosmi.
Madarik uz bol zrazu cely vyplaseny, chcel aby mu chalan vratil a vraj si budu kvit...
Zaver.
Pockali sme na tlmocnicku, vyriesila sa nehoda, a potom sa zacal riesit madar.
Predviedli ho v putach na policiu, my sme z chalanom zatial isli na pohotovost.
O druhej v noci (nehoda sa stala asi o 16.00h), bol uz madarik eskortou vezeny na hranicu aj s peciatku v pase.........Bohove sa cely cas cudoval, co to ma chalan za ochranku, az tlmocnicka mu vysvetlila, ze je to jeho sef.
_________________http://www.4x4offroad.skRasto Nissan Patrol Y60 TD 4,2T, Silverstone Extreme 35'', Ironman, 2x Superwinch EP9 ex.Nissan Patrol 3.0 DTi, Silverstone 35'', Ironman C foam cell, Superwinch Talon
|
Sob, 26.09.2009, 10:14 |
|
 |
marisko
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pia, 19.12.2008, 21:40 Príspevky: 2030 Bydlisko: Košice
|
V našom prípade bol vinník pokojný, v podstate si asi aj uvedomoval že spravil chybu. Tu ide o to že som poslal do riti pajáca čo sa hrá na vyšetrovateľa nehôd a trval som na tom aby prišli tí ktorých financujem formou daní aj ja. Títo orgáni zjavne nasratí že ich niekto otravuje vyšetrením malej nehody nám chceli ukázať ako vedia pracovať s paragrafmi.
_________________ Ford Bronco 5.8, Mercedes 300GD, EX Jeep WK2 SRT 6.4
|
Sob, 26.09.2009, 12:20 |
|
 |
Kapo
Recyklovaný teaneger
Registrovaný: Uto, 26.12.2006, 17:21 Príspevky: 3601 Bydlisko: MY/BA
|
No, najsam pri akejkolvek kolízii si najprv pekne všetko dobre nafoťte. Je dnes výhoda, že na každom telefóne je už foťák.
/A fotiť treba účastníkov, špz a aj to, že tam boli policajti a prípane aj ich číselko, a aj situáciu z dialky, aby bolo vidno dopravné tabule/
Pri súde to nemusí pomôcť, len už v zárodku vám to to môže pomôcť tak, že vinník nebude špekulovať a operovať zo známosťami, proste radšej prizná vinu.
Lebo časom to môže byť všetko prekrútené proti vám, hlavne ak ste tam sám a riadne vystresovaný. 
_________________JAK BY TADY BYLO KRÁSNE, KDYBY SEM TU NEBYL JÁ. 
|
Ned, 27.09.2009, 15:15 |
|
 |
marisko
OFFROAD Expert
|
všetko je zachytené, autá, detaily poškodenia, druhý účastník, policajné vozidlo, jeho EČ, služobné čísla a mená orgánov, všetko z rôznych uhlov. Len škoda že som nezachytil toho riešiteľa čo ho poslali poliši najprv. Lebo sa chystám tieto košické praktiky nehodovkárov fajne rozmazať nech to všetci vedia.
|
Ned, 27.09.2009, 15:21 |
|
 |
Kapo
Recyklovaný teaneger
Registrovaný: Uto, 26.12.2006, 17:21 Príspevky: 3601 Bydlisko: MY/BA
|
_________________JAK BY TADY BYLO KRÁSNE, KDYBY SEM TU NEBYL JÁ. 
|
Uto, 06.10.2009, 0:48 |
|
 |
RisoBA
Koumák
Registrovaný: Pia, 12.01.2007, 19:22 Príspevky: 193 Bydlisko: Bratislava
|
policajti maju aj nejake oddelenie inšpekcie prezidia policajneho zboru, ak sa dobre trafiš, onibudu mať čo vysvetlovať.
|
Str, 07.10.2009, 16:49 |
|
 |
marisko
OFFROAD Expert
|
zhodou neuveriteľných náhod bol predvčerom u mňa zákazník, zrazu vysvitlo že je to pracovník takého oddelenia. Odporúčal mi ísť najprv za riaditeľom ODI než podám oficiálnu stažnosť. Neviem či to je dobrý nápad...
|
Str, 07.10.2009, 18:13 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|