|
Hľadať • Registrovať •
FAQ •
Anjeli •
Pravidlá •
Rapid Link
• Prihlásenie
|
Dnes je streda 21. mája 2025, meniny má Zina a zajtra Júlia Juliana
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 3 ] |
|
Vyroba plachty na terenne auta
Autor |
Správa |
Disco
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pia, 06.06.2008, 11:01 Príspevky: 715 Bydlisko: New Castle SVK
|
Man prosbu, potreboval by Papamobil nove saty, no ako som cital prispevky ohladom plachiet nenasiel som vyrobcu, s ktorym mate konkretne skusenosti a nejake odporucanie. Velmi by mi to pomohlo a zatial skusim zohnat prachy medzi veriacimi 
_________________LR Diskovery II tD5, Fishing & Hunting +421905264896, nkdisco@gmail.com
|
Štv, 29.10.2009, 11:12 |
|
 |
MARTINO
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 20:45 Príspevky: 3143 Bydlisko: VYCHOD PO
|
Disco ,tiež nemam skusenosti s "kostolnym ruchom"  ,ale napr. vyrobca plachiet na auta aj tu:
www.bamida.sk
_________________My car is Cherokee-Jeep Grand Cherokee ! 5,2 V8,MT Goodrich,3"liftik,CB,gurtna a dobra duša za volantom. ložiska a prislušenstvo http://www.martino-eshop.sk
|
Štv, 29.10.2009, 11:35 |
|
 |
Kapo
Recyklovaný teaneger
Registrovaný: Uto, 26.12.2006, 17:21 Príspevky: 3601 Bydlisko: MY/BA
|
Už sa tu o tom písalo...
....ale nič moc. viewtopic.php?p=41174&highlight=#41174
Daj do gogla a najdi niečo najbližšie. A zavolaj im, či sa im s tým chce prplať.
Máš dve možnosti. Jedna je ušiť z celtoviny, alebo zožehliť z kamionovej plachtoviny. Išiel by som tou druhou cestou.
Ak by si chcel dobrú plachtu na veterán, alebo ušiť na zakázku, tak potom by som odporučil http://www.autoplachty.euweb.cz/
_________________JAK BY TADY BYLO KRÁSNE, KDYBY SEM TU NEBYL JÁ. 
|
Štv, 29.10.2009, 11:47 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 3 ] |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|