Dnes je piatok 2. mája 2025, meniny má Žigmund a zajtra Galina
Autor |
Správa |
Xader
|
Zvazujem kupu zbrane a to konkretne Walther P22.
Mal som ho niekedy ako plynovku a SKVELE sa drzal v ruke.
Mate s nim niekto osobne skusenosti ? alebo co na nu hovorite ?

|
Pia, 26.01.2007, 16:22 |
|
 |
Andrej
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 8:47 Príspevky: 4605 Bydlisko: Hlavná dedina
|
No zbohom a už tu je militari. Pač načo to chceš???
_________________WJ 2004 4,0l Laredo, 242 štandartne vo výbave - cestná leštenka 2" lift, Bilsteiny Toyota Auris Tourist Sports 1,6Valvematic, multidrive S EX Honda Civic 1,5 VVTI EX JGCH 4l - trochu off EX JGCH 5,2l - cestná leštenka email: andrej.durda@gmail.com
|
Pia, 26.01.2007, 16:34 |
|
 |
Xader
|
Ochrana majetku , prevoz penazi a strelnica ...
Prave preto uvazujem , ze kupim Glock alebo Walther , ktory budem mat vylucne na strelnice a sem-tam na nosenie.
Nejaky revolver ... .38smicka by sa mi pacila na nosenie a hlavne,nech to nie je tazke , lebo kazdy kto si skusil tahat na opasku zbran tazsiu ako kilo , tak vie o com to je 
|
Pia, 26.01.2007, 16:38 |
|
 |
Andrej
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 8:47 Príspevky: 4605 Bydlisko: Hlavná dedina
|
No jo nejako moc nemusím tieto hračky i ked nejakú plynovku možno časom poriadim ale normalnu moc asi eee toš mooc velká zodpovednosť a nikdy nevieš kedy ťa niekto nevyprovokuje tak že spravíš chybu. A nehovorte mi že to nejde, sme ludia a pač každý može dostať skrat.
_________________WJ 2004 4,0l Laredo, 242 štandartne vo výbave - cestná leštenka 2" lift, Bilsteiny Toyota Auris Tourist Sports 1,6Valvematic, multidrive S EX Honda Civic 1,5 VVTI EX JGCH 4l - trochu off EX JGCH 5,2l - cestná leštenka email: andrej.durda@gmail.com
|
Pia, 26.01.2007, 16:41 |
|
 |
Xader
|
Jasne , ze moze ... a prave taky clovek by nemal mat zbrojny preukaz a zbran.
Ale pokial to mas v hlavicke OK , vies v krizovych situaciach premyslat , tak to je v poriadku ... hovorim z vlastne skusenosti  bohuzial.
Niekedy je fakt plynovka "bezpecnejsia" ...
Ale s5 k teme ... KTO MA SKUSENOSTI S TYMITO HRACKAMI ? 
|
Pia, 26.01.2007, 16:48 |
|
 |
Jano JP
Pajero compatibile
Registrovaný: Pon, 09.10.2006, 11:04 Príspevky: 2172 Bydlisko: Licavca City
|
Xader píše: Zvazujem kupu zbrane a to konkretne Walther P22. Mal som ho niekedy ako plynovku a SKVELE sa drzal v ruke. Mate s nim niekto osobne skusenosti ? alebo co na nu hovorite ?
- ja nie, ale kamarát mal a možno ešte má...naozaj to sedí v ruke; akurát s týmto prevedením P 22 to dúfam nemyslíš naozaj na obranu...to je na "malorážkovce" - 22 LR a to je skvelá vec na cvičnú strelbu na strelnicu, lebo strelivo je relatívne lacné, moc to nebúcha, je to ľahké a začínajúcich strelcov to navyše naučí nebáť sa zbrane...
...ale na potenciálnu obranu jednoznačne iné prevedenie, aspoň v kal. 9 mm luger, čo je spolu so základným - štandardným cal. 38 spodný začiatok rady zbraní s uspokojivým zastavovacím účinkom a teda plniaci svoje určenie na obranu...
(čo neznamená, že 22LR nie je schopný aj usmrtiť, pri priamej obrane ju však úspešne použije len ťažký profík špeciálne cvičený a aj to musí mať šťastie...)
_________________ Krásnu blondínu, abo nadupaný off????? .....  Poradím sa s tou brunetou v mojom pajero šport!!!!!... 
|
Pia, 26.01.2007, 17:12 |
|
 |
Xader
|

Jano JP píše: Xader píše: Zvazujem kupu zbrane a to konkretne Walther P22. Mal som ho niekedy ako plynovku a SKVELE sa drzal v ruke. Mate s nim niekto osobne skusenosti ? alebo co na nu hovorite ?
- ja nie, ale kamarát mal a možno ešte má...naozaj to sedí v ruke; akurát s týmto prevedením P 22 to dúfam nemyslíš naozaj na obranu...to je na "malorážkovce" - 22 LR a to je skvelá vec na cvičnú strelbu na strelnicu, lebo strelivo je relatívne lacné, moc to nebúcha, je to ľahké a začínajúcich strelcov to navyše naučí nebáť sa zbrane... ...ale na potenciálnu obranu jednoznačne iné prevedenie, aspoň v kal. 9 mm luger, čo je spolu so základným - štandardným cal. 38 spodný začiatok rady zbraní s uspokojivým zastavovacím účinkom a teda plniaci svoje určenie na obranu...  (čo neznamená, že 22LR nie je schopný aj usmrtiť, pri priamej obrane ju však úspešne použije len ťažký profík špeciálne cvičený a aj to musí mať šťastie...)
Ved v dalsej sprave som pisal , ze Walther alebo Glock na strelnicu ...  a na nosenie nejaky revolver cal. 38 ...  najlepsie kratku hlaven...nemusi clovek strielat stovky / desiatky metrov ... staci v priestore ...
A urcite vies o com hovorim  naboj do toho si URCITE VIDEL a vies aky je v porovnani s CZetou , ktore pouzivaju nasi prislusnici 
|
Pia, 26.01.2007, 17:57 |
|
 |
ludo
Ťažký Profík
Registrovaný: Str, 01.11.2006, 12:26 Príspevky: 424 Bydlisko: Bratislava
|
_________________ Grand Cherokee V8 4,7 WJ
Jeep Wrangler 2,5 YJ
|
Pia, 26.01.2007, 18:05 |
|
 |
Xader
|
|
Pia, 26.01.2007, 18:16 |
|
 |
Andrejoff
Učeň
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 21:11 Príspevky: 93 Bydlisko: okr. senica
|
Xader píše: Jasne , ze moze ... a prave taky clovek by nemal mat zbrojny preukaz a zbran. Ale pokial to mas v hlavicke OK , vies v krizovych situaciach premyslat , tak to je v poriadku ... hovorim z vlastne skusenosti  bohuzial. Niekedy je fakt plynovka "bezpecnejsia" ... Ale s5 k teme ... KTO MA SKUSENOSTI S TYMITO HRACKAMI ? 
Tak s tejto flintičky som nejakych 1000 nabojov vystrelil. Ale nelubili sa jej staré náboje alebo Standartky .Najlepšie jej chutia CCI Mini Mag
_________________HEAVY TERRAIN, NIVA ONLY
ale čím ďalej, tým viac ma priťahuje Samurai
|
Pia, 26.01.2007, 18:21 |
|
 |
Andrejoff
Učeň
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 21:11 Príspevky: 93 Bydlisko: okr. senica
|
ludo píše: http://www.israeli-weapons.com/weapons/small_arms/desert_eagle/Desert_Eagle.html 
od minulej nedele mam do tohto dela náboje  to sú šupy. par vlastnikov je aj na slovensku 
_________________HEAVY TERRAIN, NIVA ONLY
ale čím ďalej, tým viac ma priťahuje Samurai
|
Pia, 26.01.2007, 18:23 |
|
 |
Kmoter
Majster Slovenčinár
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 20:07 Príspevky: 957 Bydlisko: Nitra
|
Jeden známikupoval CZ 75 D a chcel zrovna toto prevedenie, nie kasickú CZ 75. CZ sú velmi kvalitné zbrane čekej víroby ale to asi všetci viete.
Tuna máš test CZ 18 D
http://www.e-zbrane.sk/testCZ/testCZ.htm
Ostatné CZ 75
http://www.e-zbrane.sk/cz75c.htm
Vštky krátke zbrane
http://www.e-zbrane.sk/kratke.htm
_________________Ja a slovenčina
Toyota LC 61
|
Pia, 26.01.2007, 19:00 |
|
 |
Xader
|
Andrejoff píše: ludo píše: http://www.israeli-weapons.com/weapons/small_arms/desert_eagle/Desert_Eagle.html  od minulej nedele mam do tohto dela náboje  to sú šupy. par vlastnikov je aj na slovensku 
Napis o nej nieco ?  ako sa napriklad nosi na opasku ? a aka je ... ? presna ? kope ... ? atd ... ?
|
Pia, 26.01.2007, 19:04 |
|
 |
Tomrs
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 13:24 Príspevky: 1209 Bydlisko: Ráztočno - PD
|
desert eagle je dobra akurat do akcneho filmu
_________________ Ludia požadujú aby ich život mal nejaký zmysel, život má presne toľko zmyslov, koľko sme ochotný doň vložiť. H. Hesse
|
Pia, 26.01.2007, 20:54 |
|
 |
rado nd
OFFROAD Expert
|
[quote="Kmoter"]Jeden známikupoval CZ 75 D a chcel zrovna toto prevedenie, nie kasickú CZ 75. CZ sú velmi kvalitné zbrane čekej víroby ale to asi všetci viete.
A toto si kde nabral?
|
Pia, 26.01.2007, 20:56 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|