|
Hľadať • Registrovať •
FAQ •
Anjeli •
Pravidlá •
Rapid Link
• Prihlásenie
|
Dnes je piatok 18. júla 2025, meniny má Kamila a zajtra Dušana
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 2 ] |
|
Autor |
Správa |
vascak_lukas
Učeň
|

Zdravim
potreboval by som nekolko rad ..... som zaciatocnik kupil som si pred nedavnom Pajero 2,5TDI intercoler ide celkom slusne len treba poodstranovat neake nedokonalosti :
1, ked pozapinam 4x4 tak pocujem ako praska v prednich kolesach budu to uz dodrbane volnobezky potreboval by som vediet ci je lepsie ich zavarit alebo zohnat nove ....aleboako sa to da opravit
2, neukazuje my teplota ako by som to odstranil bude to cidlo alebo neco ine nemal nekto taky problem
3, ake pneumatiky by som mohol dat aby som ho velmy netrapil teraz tam su 275x75XR15 su to sice GENERAL XP2000 su to take nic moc terenne pneumatiky ale zda sa my ze asi by potreboval mensie ....poradte co odporucate vy a hlavneaky rozmer
4, na intercolery je ventilator a vobec sa netoci co tam bude zle ...
5, aka baterka ma byt v pajere lebe asi potrebujem novu pretoze ked ho necham 3-4 dni postat tak nenakopne ...dobyjanie pekne ide menil som alternator tak to bola riadna fuska vybrat ho..... skusam teraz ked ho necham stat tak odpojit kontakt ..... mal dojem ze baterka je stara a asi skratuje a sama sa vybija moze to byt ma s tim nekto neake skusenosti ....
6, prerabal nekto zavenie na externe aby bolo riadene s vypinaca nevie nekto ako nato.......
7, ako ma zistit ktora poistka je od coho .......
|
Ned, 06.12.2009, 14:15 |
|
 |
finder
Support
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 14:20 Príspevky: 6668 Bydlisko: PB
|
Tebe sa moc hladat nechce, co ? Tak sup-sup, minimalne na polku veci tu najdes odpovede ...
_________________Co neubrdzis, neukecas. Ak to nejde ubrzdit, aspon pridaj, nech je sranda  . 31" AT, AVM, hasicak, gurtne, retaze, bezna auto vybava. Zatial ... http://www.spritmonitor.de/en/mileage_icon/599240.html
|
Ned, 06.12.2009, 14:26 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 2 ] |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|