Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Sob, 03.05.2025, 14:53
Dnes je sobota 3. mája 2025, meniny má Galina a zajtra Florián

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 74 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5  Ďalší
 Jeep Grand cherokee WJ 4,7 + (LPG) 
Autor Správa
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
par foto dnes v super pocasi...
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok

Jeep Grand Cherokee WJ 4,7 (LPG), 2,5"lift, AT , nejaká výbava

Sob, 26.12.2009, 17:55
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
len tak zo zvedavosti kde je fotena ta 2 snímka :wink:

Sob, 26.12.2009, 21:32
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
tibik je to okres LC...presnejsie Budiná...za autom je Polana ale nie je ju vidno práve koli autu.... :-D

Ned, 27.12.2009, 23:22
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Veď to , som vedel ,že to pozadie sa my zdá zname len teraz už viem že o čo sa jedná :D

Pon, 28.12.2009, 10:10
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
na ruskych strankach som nasiel nakresy na vyroby podloziek na lift na wj ak by to niekomu pomohlo :
Obrázok
Obrázok

Ned, 03.01.2010, 22:11
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
ides davat vyrobit taketo 2" podlozky? tlmice k tomu ake?

na inspiraciu: 123 stranobrazkov naliftovanych WJ aj ZJ :wink:

Ned, 03.01.2010, 23:12
Profil ICQ WWW
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
zatial som sa nerozhodol ci kupit alebo vyrabat...dal som to sem skor pre inspiraciu druhych...mam nieco v plane tak uvidime ci sa podari :-D

Ned, 03.01.2010, 23:31
Ťažký Profík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Fu to je ale parada

Ned, 03.01.2010, 23:52
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
lop21: vratim sa este k tym pneu co sme sa bavili vedla, nasiel som aj o malinko lacnejsie, ale po poslednych skusenostiach s AAA pneu chcem radsej na istotu...v pondelok si idem po noveho mazlicka aa aj na nom su vraj zjazdene pneu...tak sommal dilemu ci origo rozmer 245/70R16 alebo kupit 31"
Tie 31" by boli o 1,5" vacsie a zatial som sa nedopatral aky by mali vplyv na dynamiku a spotrebu...Ak dobre kupim mozno mi vystane aj na ten 2"lift tak by tam 31"ky mohli vojst, ale vraj bez podloziek pod disky...
Pochval sa co vsetko si ty zatial poriesil a pozistoval :smt039

Uto, 05.01.2010, 19:03
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
ci tam vojdu AT bez problemov bez liftu Ti zial povedat neviem...ale MT skor nie ako ano...a ked tak to cele bude skrtat a drat predny blatnik lebo aj mne to takto pri max vytoceni trosku skrtne o predok...inak pohoda...a tiez bude problem s vykrizenim...ale nemam skusenost tak len reprodukujem o som sa docital a pocul no mozno niekto napise...ale po lifte by to malo byt ok ..ako ja som uvazoval nad tym rozmerom ale az ked to dvihnem a rovno MT potom...AT budu na normalne behanie, aj ked vacsinou je to normalne behanie les a luky na polovacke no uvidime...zatial ma podrzali...a so sa tyka uprav mam nieco v plane ale asi az koncom januara lebo musim dat vymenit silentbloky na celom podvozku kedze su v prec :-D a potom planujem lift...este nie som rozhodnuty pre konkretny ale chcem aj pruziny a aj tlmice nakolko mam pocit ze moje pruziny to uz maju zasebou a len podlozky to nevyriesia...ale lift 2 max 2,5" 3" liftov na wj je minimum a 4 " to je uz na mna moc a treba kopu dalsich uprav
a beries toho cierneho co mal trapy s tym imob.?

Uto, 05.01.2010, 19:14
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
no asi este presmejdim po webe...ked nenajdem ziadne hodnoverne informacie tak radsej kupim ten origo rozmer...
Co sa tyka liftu ani aj este nemam celkom jasno ci:
a) podlozky pod pera a podlozky pod tlmice + uprava dorazov (najlacnejsia verzia)
b) podlozky pod pera a liftove tlmice
c) liftove struny aj tlmice
+ samozrejme ostatne co k tomu treba, predlzenie tyciek stabiku a uprava panhardky ak bude nutna
A este uvidim co vsetko ja budem musiet riesit ked auto dojde domov...ma 200 tisic km tak som zvedavy :)

Bude cierny ale nie ten z Brna, ti sa mi doteraz neozvali tak som nasiel iny kusok...

Uto, 05.01.2010, 19:24
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
no po lifte ti tam tie gumy vojdu...uz len zvolit spravny sposob liftu...mozno ma predbehnes a ja sa budem inspirovat...no v podstate je na vyber viac moznosti tak to len treba dobre zvazit popripade niekde okukat...tak drzimm palce nech sa kupa vydari...:)

Uto, 05.01.2010, 20:18
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
zatial pozeram tie stranky co sem dal biker link a slintam tu uz druhy den :lol: krasne kusky su tam. Len nechcem dvihat viac ako 2" aby mi neslo moc vysoko tazne...to by som zas musel riesit dilemu ako na galloperi a podkladat alebo prerabat gulu co sa mi vobec nechce. Pred chvilou som pozeral jedno pekne WJ s 2" liftom a pneu 30x9,5 R16 AT a vyzeralo to moooc pekne :roll:
Ak sa mi podari dobru cenu dojednat a zena pusti nejaku korunku tak by som najradsej rovno kupil nove pneu aj lift a neriesil to na dva razy. V pondelok vecer ak vsetko dobre dopadne tak sem dam aj nejake foto.

Uto, 05.01.2010, 20:32
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
hej na tych pneu to vypada dobre...povedal by som ze tak chrumlavo idealne...no aspon ten lift 2" tam treba...aby to malo lepsie vlastnosti...plus sa pohrat so stabikom a bude to lepsie...viem si predstavit ako sa tesis ja to mam este cerstve... :-D

Uto, 05.01.2010, 20:37
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
eeej uz aby som mal aj ja take starosti ako vy dvaja :-) ale ja si musim na V8 este pockat tak uvidim ako to naliftujete :smt023

myslim ze pri 2" nebude nutne robit panhardku ale odpojovat stabik urcite.

Uto, 05.01.2010, 21:00
Profil ICQ WWW
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 74 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný