Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Sob, 21.06.2025, 18:13
Dnes je sobota 21. júna 2025, meniny má Alojz a zajtra Paulína

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 471 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5 ... 32  Ďalší
 Tisovec 2010 - !!! Novy termin !!! 15. 4. - 18. 4. 
Autor Správa
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
no to je prave ten problem... ja chcem, posledne dva rocniky boli super... ale je tu uz vela veci, co mi tu radost kazia a teraz som na hrane...

Pia, 15.01.2010, 0:21
Profil ICQ WWW
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
2thunder:
- Roman, ja mam toto forum tak isto rad a preto i o akcii v Tisovci komunikujem, akosi radsej, tu.
- Nemyslim si, ze na vykrytie nakladov takejto akcie by stacilo startovne. Cize musia byt na nej pritomni a financne sa na nej podielat, aj sponzori. Mne napriklad vobec nevadi, ak v obmedzenom mnozstve (ako slubil Miro - 3 ks - to je pocet, ktory spomina ako prijatelny aj Tonda Kofola), budem mat ich nalepky na aute. Nalepky sa daju lepit tak, ze ich tam chcem mat co najdlhsie, ale i tak, ze ich tam naopak, chcem mat iba velmi kratko... :-D
- Myslim, ze ak si to vykomunikujes, tak sa budes moct zaregistrovat aj rano pred akciou. Ja, napriklad doteraz dobrovolne - tusim posledne 2 razy, chodim do Tisovca o den skor. Povazujeme to aj s partakmi za menej stresujuce. A teraz to bude teda, 1 krat podla programu. :)

Ano pripustam, ze nie kazdemu takuto akciu, cas, alebo aj financie dovolia. Vidim to, predovsetkym, ale ako otazku priorit. Tisovec je pre mna "the best". Je to otvaranie a sucasne vrchol sezony. Vyborne pripravena akcia, na magickom mieste.
Najcastejsia vec, doteraz vycitana organizacii akcie, boli prestoje a zapchy, co automaticky vyplyva z mnozstva ucastnikov. Aj tieto kroky (okrem specifikacie offroadovej vybavy), prispeju k zmenseniu, alebo da sa pouzit i slovo "stabilizacii" poctu zaujemcov. A myslim, ze tak je to zo strany organizatora, i myslene.
Vnimam to tak, ze do Tisovca chcem ist! Aj keby som si mal odpustit ine, dalsie akcie, v priebehu roka, lebo ma trebars, tohtorocny Tisovec, zatazi neocakavane tazko - casovo i finacne.

Naposledy upravil juroBSP dňa Pia, 15.01.2010, 1:49, celkovo upravené 1

Pia, 15.01.2010, 0:24
Profil WWW
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Registrácia je spustená... :!:

http://www.aloha.sk/
http://www.excursion.sk/
http://picasaweb.google.sk/michi4x4

Pia, 15.01.2010, 1:04
Profil WWW
Recyklovaný teaneger
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
thunder píše:
...... nikto z ich sponzorov mne osobne neprinasa nijaky uzitok a ani sa nepodiela na mojich nakladoch. ........

A aký úžitok majú Tisovčania z offroudákov, okrem zadrbaného mesta? Konkrétne napr. z teba? :-D
/A nepostrehol som, že by niekoho buzerovali za nálepky...mna nie/

Pia, 15.01.2010, 1:10
koumák

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Kapo: teba nie lebo si odchádzal ako posledný na trat :-D
Mna ano ale to je detajl.

starostí s tým, čo si o nich myslíš ty.

Pia, 15.01.2010, 1:15
Profil ICQ
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
a už som zaregistrovany :D

Pia, 15.01.2010, 1:35
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
sup.agency: nekritizujem akciu, naopak chvalim ju... napisal som len par z dovodov, ktore u mna negativne ovplyvnuju rozhodovanie... tie hlavne tu radsej aj tak nepisem (cena to nie je)

kapo: vdaka za inteligentny a konstruktivny prispevok do tejto diskusie...

juro: mas pravdu, je to otazka priorit. mna presviedcat nemusis, ja tam chcem byt. ale bol by som rad, keby to bolo za podmienok, ktore mi budu vyhovovat. teraz to tak nie je a ja osobne s tym nic nedokazem urobit, takze sa musim len rozhodnut ci ano, alebo nie. o tom su moje prispevky. ty si to asi pochopil, len vidim, ze mnohi nie.... viac ti napisem do pm, nech tu nedavam priestor na dalsie "vylevy" na moju adresu...

Pia, 15.01.2010, 2:04
Profil ICQ WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
pise to niekde pri registracii, kolko je aktualne registrovanych? alebo je tam len ten pomer statov?

Pia, 15.01.2010, 2:07
Profil ICQ WWW
koumák

Odpoveď s citáciou
Poslať 
thunder píše:
pise to niekde pri registracii, kolko je aktualne registrovanych? alebo je tam len ten pomer statov?

ano pise ked sa budes registrovat tak dole kolko slovakov kolko CZ a inych a celkovi pocet ked som sa registroval ja tak to bolo 54

starostí s tým, čo si o nich myslíš ty.

Pia, 15.01.2010, 2:11
Profil ICQ
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
2Mirec:
Noo , dole sa sice nachadza, takyto udaj: "Počet návštev od spustenia registrácie: 64" (prave teraz). Nebol by som si ale isty, ci to neznamena iba to, co tam je napisane - teda pocet navstev a nie pocet registrovanych (resp. prihlasenych) ucastnikov.

Pia, 15.01.2010, 3:34
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Kapo píše:
A nepostrehol som, že by niekoho buzerovali za nálepky...mna nie/

Ti poviem, že mňa teda buzerovali riadne, a to som mal auto dosť otapetované. Pán bol veľmi nepríjemný, súci na férouku. Bol to pre mňa nepekný štart, mal som dosť dlho zlú náladu.

Pia, 15.01.2010, 8:51
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Poprosil by som sponzorov - ak chcete mat polepene nase auta dajte si aspon tu namahu vyorbit kvalitne nalepky. Niektore sracky z minuleho roku sa rozpadli a zostal po nich iba neodstranitelny lep. Tak ak si mame polepit auta vasimi nalepockami dajte si namahu a zaplatte aspon nejake kvalitne - nesetrite na nas chlapci :evil:

Pia, 15.01.2010, 9:10
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
ja som sa minuly rocnik zucastnil ako divak.. aby som takuto akciu podporil i ako divak dohabal som sa tam s jeepom, chcel som pozret auta ako su upravene, nieco nacerpat nejaku inspiraciu, a pozret ako si auta poradia v terene... bol som piatok, sobota, nedela dochadzal som z myta... ked som dorazil organizatori ma poslali akoze slusne dokelu.. a na otazku ako sa dostanem k nejakym zaujimavim usekom i pre divakov ma poslali druhykrat do kelu... kto ma zaregistroval videl ze postavam v meste, alebo pri prvom vyjazde... akoze maximalna neochota... pozor myslim si ze organizovanie akcii moze asi kritizovat hoc kto otazka ci opravnene... ja som bol spravanim voci mne ako divakovy, maximalne zaskoceny... nekritizujem akciu, lebo som prd makovy videl, okrem nedele v dolinke, ale taketo spravanie ... mozno som mal smolu len na par ludi s ktorymi som sa rozpraval, respektive nieco pytal... ale ty vytvorili taky obraz u mna o akcii ze nejdem sa ani pozret... pozor subjektivny nazor... = osobna skusenost proste smola...

Pia, 15.01.2010, 9:10
Profil WWW
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
tak som hodil ocko na tisovecku stranku a mam dojem ze tento tyzden je uz doregistrovane. ked teda to bude jak vraveli ze kazdy tyzden 100 ludi.
ja som sa zaregistroval nieco malo po 6-tej a bol som 72. teraz je 8 a uz tam je 100 ludi.
uvidime ci aj druha stovka bude taka rychla :-)

a k prispevkom pred mnou: je to financne narocnejsie a aj o den viac dovolenky treba. ale okrem nulteho rocnika som bol na kazdom, je to fakt top, stoji mi to za to, aj ked by som mal mat skromnejsiu letnu dovolenku.
ono to v podstate je Dovolenka!

a polepy: nemal som ale kym som vyrazil na start tak tam behal poriadatel ze lepit, lepit... tak som co to polepil. nie vsetko, ale asi dost lebo uz na starte a ni tesne pred nikto nic nevravel.
P.S.: ten malbyt ci co to bolo je ozaj strasny. vybledol, neda sa citat, ale drzi mi tam doteraz! :-D

Pia, 15.01.2010, 9:12
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
thunder píše:
.....nikto z ich sponzorov mne osobne neprinasa nijaky uzitok a ani sa nepodiela na mojich nakladoch.....

No thunder,neviem ci mas pravdu.Mam obavu ze bez sponzorov by startovne bolo X krat vyssie. :roll:

Pia, 15.01.2010, 9:15
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 471 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5 ... 32  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný