Dnes je piatok 2. mája 2025, meniny má Žigmund a zajtra Galina
OBD a OBDII diagnostika v METRO
Autor |
Správa |
petriiik
OFFROAD Expert
Registrovaný: Uto, 01.01.2008, 14:27 Príspevky: 1286 Bydlisko: Dohnany
|
Martin píše: Hmm zaujímavé, že Ford Mondeo mi to bez problémov načítalo... tato z metra?  vyskusal som jednu svoju a 2 kamaratove a kazda bola ina a na ziadnej ford nesiel bolo to Mondeo 2005 a focus 2004
_________________ lepší je si to posrat podle svýho, než podle toho, co ti raděj ti druhí !!!
|
Štv, 18.03.2010, 15:42 |
|
 |
Martin
Ťažký Profík
|

KOŤO píše: čau Martin, aj ti to niekde našlo nejakú chybu? Ja som pozeral zatiaľ 4 autá a našťastie žiadnu chybu nenašlo. Už sa teším že kedy konečne niečo nájdem.
Buď rád, že si nič nenašiel  Mne na Mondeu svietila kontrolka motora už dlhšie, bolo tam chybné čidlo tlaku paliva, to sa vymenilo a auto konečne začalo ísť normálne, ale kontrolka zostala svietiť. Potom som kúpil túto vecičku a napojil to, ukázalo mi dve chyby, jedna bola ten snímač ktorý sa vymenil a druhá nejaké relé palivového čerpadla. Chyby som vymazal, jazdil som veselo ďalej ale kontrolka motora sa za niekoľko km zas rozsvietila. Tak som to pozrel a už tam bola len tá druhá chyba, to relé. Takže sa tým teraz zaoberám.
Na Nive vyhodilo 9 chýb, vymazal som ich a po krátkej jazde bola jedna, lambda sonda za katalyzátorom je chybná, čo asi aj bude lebo som ju niekde chytil a má trochu odlomený vrch  ..len keby bola za normálnu sumu by som ju aj vymenil
A ak chceš nejakú chybu tak si ju vyrob, stačí počas chodu motora odpojiť nejaké čidlo a chyba je na svete 
_________________Niva 1.7i, LPG, gurtne, dynamická gurtňa, navijáčik, šekle, lopata, baterka, CB, PMR, motorová píla, kompresor, air jack, menič 12/230V 1500W, nejaké náradie, T3 a ďalšia výbava Samurai s navijákom 9500LB, T3 
|
Pia, 19.03.2010, 11:01 |
|
 |
Martin
Ťažký Profík
|
petriiik píše: .. tato z metra? ..
Áno, tá z metra, Mondeo 2003 benzín.
Nenačítalo mi to Ochcávku 2000 diesel, ale tá nemala ani kontrolku motora takže sa ani nečudujem. A síce mala OBD II zásuvku ale asi len 4 kontakty som tam videl zapojené 
_________________Niva 1.7i, LPG, gurtne, dynamická gurtňa, navijáčik, šekle, lopata, baterka, CB, PMR, motorová píla, kompresor, air jack, menič 12/230V 1500W, nejaké náradie, T3 a ďalšia výbava Samurai s navijákom 9500LB, T3 
|
Pia, 19.03.2010, 11:05 |
|
 |
rdi
Učeň
Registrovaný: Str, 07.02.2007, 9:24 Príspevky: 49 Bydlisko: žilina
|
na Doble 1.2. r.v. 2003 načitalo 1 chybu a zhaslo kontrolku motora
_________________ Pajero Wagon 3,2 DI-D, CB, A/T BFG.
|
Sob, 20.03.2010, 9:53 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|