Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Sob, 19.07.2025, 0:09
Dnes je sobota 19. júla 2025, meniny má Dušana a zajtra Ilj, Eliáš

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 10 ] 
 Redukcna prevodovka pajero 
Autor Správa
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Zdravim vsetkych...
Mam problem s redukcnou prevodovkou na pajere 2,5td r.v.93
Pri zaradeni 4x4 alebo 4x4+redukcia mi zacne strasne rapotat v redukcnej prevodovke...kamarat s tym uz ma skusenost on mal zlu retaz ktora zenie predny nahon...tak som to zhodil dolu a chcel vymenit kus za kus...reducku...Lenze nastal problem nemozem zohnat taky typ ktory by bol identicky s mojim...tak som sa rozhodol pre vymenu samotnej retaze...ta mi taktiez nepasuje s tych inych typou prevodoviek...pretoze nesedi ani dlzka ani sirka...
A pokial mam dobry zdroj v mototechne, tam sme zistili ze retaz sa da objednat iba u origo predajni Mitsubishi...a ta bude prepokladam dost mastna...
Poradte kde zohnat pozadovany typ reducky alebo samotnej retaze...
Pretoze sa mi nejak nechce vymienat komplet prevodovku...
Jedina sanca je ze skusim este v pondelok vymenit loziska ktore su dost na prd...mozno robili taku volu ktora by dovolila preskakovat retazi...

Ned, 29.11.2009, 16:02
Mitsubishi Man
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Prídavnú prevodovku mám.

Ned, 29.11.2009, 18:07
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Pokial maš super select a tlačiš tam obyčajnu rozvodovku alebo naopak tak to bude problem.
V mišivbuši myslim že to vynde na 1000cku a odporučam komplet sukolie lebo iba reťaz nema zmysel lebo zuby zvyknu byť tieš vyťahane a tak ti novu reťaz vyťaha znova a si natom istom a o 1000e lahši.
Robi sa to tak že ak maš vyťahanu tak sa skrati o nejaky ten članok. Vtedy plati čim viac vyťahana tym lepšie. :roll:

Ned, 29.11.2009, 21:36
Profil ICQ
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ten istí problém som mal retaz nezoženeš len originál všeli ako som to skúšal a dospelo to ktomu že som kúpil celú prevodovku lebo ani prídavná nepasuje k druhej za celú prevodovku som dal 650 € retaz stojí 600 €je to na zamislenie ako dalej.

Pon, 07.12.2009, 22:12
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
ja by som to radsej opravil a popri tom skontroloval ostatne komponenty uz ked do toho cumim. Lebo casto sa stava ze tu nahradnu zachovalu trafi slak skor jak tu predchadzajucu,ale inak je to loteria.

Uto, 08.12.2009, 19:53
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Mno a som tu s5t aj s mojím problémom...
Včera bol kamarát na trooperovi v hore a odisla mu predna poloos,kedze nebol nablizku nikto s navijakom,tak sme sa skusali zahrat na kuzelnikou a dostat ho s problemu...lenze dopadlo to tak ze mne odisla retaz o ktorej som tu vtedy zhanal informacie...
Musel nás oboch s tade dostat až Ján Petriska s navijáčikom na uaze ktory este len zložil auto s vozika,s tisovca a uz sme ho zamestnali...touto cestou opat dakujem...
Takze vážení prítomny poradte ako dalej postupovat,po neuspesnej snahe vymenit iba redukcnu prevodovku alebo samotnu retaz sme sa s bratom rozhodli ze vymenime celu prevodovku...
Len mi tak vrta hlavou,ci sa da na pajere kde bola obycajna prevodovka namontovat prevodovka so superselectom,alebo treba zostat pri povodnej prevodovke...?...
Poradte prosim vsetky za a proti tohto problemu...samozrejme ak niekto viete o prevodovke za dobru cenu,rad prijmem ponuku...

Pon, 19.04.2010, 17:44
CVOK HOBBISTA
Obrázok užívateľa

Bydlisko: Západné čechy - okres ROkycany (pochádzam z Martina)
Odpoveď s citáciou
Poslať 
Prídavné prevodovky pasujú, iba budeš mať o jeden koncák viac - tušim na superselect je ich 6

-ka-

Uto, 20.04.2010, 8:25
Profil WWW
Začínajúci koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
len tak nahodou ked mam vytahanu retaz ako to zistim co sa deje s auto ake su priznaky :cry:

Ned, 25.04.2010, 18:14
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Pri zaradenom 4x4 ti to tak puka akurat v tisovci sme mali v kolone take pajero.

Ned, 25.04.2010, 22:35
Profil ICQ
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Veru, veru ale teraz už ani nepuká..... :evil:

Pon, 26.04.2010, 8:22
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 10 ] 

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný