Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Str, 25.06.2025, 11:35
Dnes je streda 25. júna 2025, meniny má Tadeáš a zajtra Adriána

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 53 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4
 Upravy na mojej Vitare 
Autor Správa
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Takze najnovsou upravou je zadny pevnostak, tu je:
viewtopic.php?t=10569&postdays=0&postorder=asc&start=0

ale chystam sa na dolezitejsiu vec len nejako nevychadza cas, ale vsetko potrebne je uz doma: mam brzdice z renault laguna s lankovou rucnou brzdou, nove brzdove oblozenie, kotuce z vitary a druhu paku rucnej brzdy tiez z vitary.

Obrázok

Dozadu pojdu kotuce a budu dve rucne teda smerove brzdy a bude sa s cim zabavat ked ma pri krizeni diferencial necha v stichu tak mu pekne nalozim rucnu :twisted:

Naposledy upravil Rudy-Vitara dňa Pon, 11.10.2010, 21:34, celkovo upravené 1

Pia, 18.06.2010, 18:23
Profil ICQ
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
pekne, aj ja uvazujem nad takou upravou len som sa zatial envenoval tomu ze co ma brzdy vhodne na implantaciu..
a rudy pocuj ked si nahodil do rpedu podolzky pod struny tak nemas tatrovacky syndrom? kola mi stoja sikmo nie vela ale su sikmo je to iditelne volnym okom.. riesil si to?

Pia, 18.06.2010, 19:33
Profil ICQ
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
hej mal som to tak isto bolo to dost sikmo, vyriesil som to tak ze naboj kolesa a tlmic spajaju dve diery, tie horne som zvacsil o 2 mm a ked sa kolesa vyrovnali na tom mieste som na tlmic navaril podlozky,tym padom som diery vyosil o 2mm a to pomohlo,daju sa na nete kupit spec.nato aj excentricke srouby ale tatko je to lacnejsie

Pia, 18.06.2010, 23:24
Profil ICQ
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
no ako prve ma to napadlo len mi neslo do hlavy ze tu to nikto nespominal a kola maju rovno a tak isto upravovane ako aj ostatny maju mama a kola ako na tatre..

Pia, 18.06.2010, 23:43
Profil ICQ
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Tak konecne mam trochu casu predstavit vam co som na vitare prerobil v lete, casu vela nebolo ale brzdy mam hotove a uz aj odskusane a funguju na 1-tku. zacal som tym ze som zgeneralkoval strmene z renaultu laguna od kamarata, zohnal som si kotuce z vitary a aj dalsiu rucnu brzdu z vitary. ako drziak kotuca posluzil osustruzeny stary bubon, len som musel zohnat dlhsie stifty lebo prechadzaju cez bubon, kotuc aj rozsirovaciu podlozku. darcom bol stary nissan primera.

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

drziaky na strmene su z 10 mm platne.Predchadzalo tomu mnozstvo merani a nakresov z kartonu ale vsetko sadlo na prvy krat. rozdelovac brzdovych trubiek je ta mosadzna kocka zo skodovky. aj brzdove hadicky pochadzaju zo skodovky. vsetko nove nic zatial netecie.

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Rucne brzdy som upravil a zvaril dohromady. uchytenie a zapojenie oboch lan origo z vitary je na fotkach. funkcnost ako nahrada uzavierky prekvapivo dobra. funguje to presne podla mojich predstav.

Obrázok

Obrázok

Pon, 11.10.2010, 19:58
Profil ICQ
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
pekna robotka prinesiem ti kotuce, platnu, strmene a vitaru a spravis aj mne? :lol: :lol:

Pon, 11.10.2010, 21:48
Profil ICQ
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Dakujem ale stacilo mi:D ale nie nemam cas ani na svoju vitaru teraz nie este na inu:D

Uto, 12.10.2010, 17:28
Profil ICQ
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
ja brzdy budem musiet riesit tak ci tak bo prdelka boh vie ako nebrzdi a predok podla mna nepostacuje tak nech ten zadok posilnim...

Uto, 12.10.2010, 17:36
Profil ICQ
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 53 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný