| Dnes je piatok 31. októbera 2025, meniny má Aurélia a zajtra Denis, Denisa 

vojenská policia a MB G co nato poviete ??? 

| Autor | Správa |  
			| jenki OFFROAD Expert 
   | To Nemo: 
 "Tak treba uznat, ze tie G-cka nie su na hard-core offroad a trial,ale na uplne ine ucely ."
 Žiadna armáda nikdy a nikde nemala vozidlá na hard-core offroad a už vôbec nie na trial - všetky autá sú viacúčelové, a tak sú aj vyrábané, sú proste na robotu. A Mercedes G je naozaj dobré auto vo svojej kategórii, to mi ver. A ako každý stroj potrebuje zdatnú obsluhu, keď je v pracovnej činnosti. 
 Keďže sa odjakživa armáda pohybuje aj v rôznom a vopred nepreskúmanom teréne (pavol 2078), má terénne autá.      A platí to odkedy armáda začala používať autá.
 Úlohou šoféra vojenského auta je použiť najmenej náročnú cestu a pokiaľ možno obísť prekážku - klasický offrouďák vyhľadáva zložitú cestu a prekážky, a tom je zásadný rozdiel._________________
 Jenki

Patrol GR (Y61) 2,8 TD6 Wagon, Family Off Road Edition
 Subaru Outback 3,6 H6, SUV Edition
 Pajerko II,  3,5 V6 automat, SWB, Off Road Edition - predané

|  
			| Pia, 25.06.2010, 18:42 | 

|  
		|  |  
			| pavol2078 OFFROAD Expert 
   | jENKI presne tak zlozitu cestu a prwkazky ano MBG je dobre auto aj na cestu aj do terenu vyzera super ale ako jatdi tu cest someste nemal je to viacucelovi stroj o tom niet pochyb.... _________________Myšiak 2,8TD,+8cm hore -pevnosťák ARB, HELLA 181,PMR,CB,Super Swamper 33",gurtna, dobrá duša za volantom   OFFROAD CLUB LÚKY 

|  
			| Pia, 25.06.2010, 20:58 | 

|  
		|  |  
			| OGO OFFROAD Expert 
   | Nechcem polemizovať, ani mudrovať, ani narúšať diskusiu, chcem len toľko povedať, že vzhľadom k tomu, že sused mal v minulosti Géčko, tak som ho ako fanúšik Offroadov dôkladne obhliadol, no a potom samozrejme som ho aj riadne vyspovedal, o jazdných vlastnostiach. Ten pán mal už všetko možné, z Offov by som spomenul Pajero 3.5, Nissan Patrol, ten MB-G 500, momentálne má porsche.
Takže, čo som sa od neho dozvedel o Géčku, že to je proste jeden z najviac sofistikovaných vozidiel, ktoré sa dá kúpiť, mimo Hummera, čo sa týka pohodlia a celkových vlastností. Motor, pohon, podvozok, všetko je na veľmi vysokej úrovni a zhruba 99 % majiteľov nikdy v teréne nesiahne Géčku na hranicu jeho možností. Toľko z tvrdenia suseda, ktorý aj na tom Géčku najazdil ukrutne veľa.
 Jeho nevýhodou je možno len cena, ktorá býva hodne vysoká.

|  
			| Pia, 25.06.2010, 22:42 | 

|  
		|  |  
			| roman lh Ťažký Profík 
   | Videl som na Tisovci jazdiť MBGečka  z L.M. a myslim, že si počinali velmi zdatne, škoda že sa nezapajaju do diskusie  _________________
 čo neurobím,obkeciam

|  
			| Pia, 25.06.2010, 23:35 | 

|  
		|  |  
			| blato-Lubo OFFROAD Expert 
   | roman lh píše: Videl som na Tisovci jazdiť MBGečka  z L.M. a myslim, že si počinali velmi zdatne, škoda že sa nezapajaju do diskusie  ano naši chlapci z VOLF týmu z LM maju skusenosti s týmito autíčkami, mal som možnost s nim i absolvovat nejden zraz a je to auto co s tojí za to, len problem je jeden a to je cena...inak bi som ho bral hned...  _________________Niva1,6 Niva1,7i Galloper2,5 TDi Patrol2,8-3,0 LR Disco1 300Tdi Honda CRV2,0 LR Disco1 200Tdi Nissan Terrano2W2,7tdi LR DiscoIITD5 autodolesa.sk Land Rover Club Liptov LandOFF service Offroad Club Lukyoffroadclubliptov@gmail.com 0908 384 826 

|  
			| Sob, 26.06.2010, 10:46 | 

|  
		|  |  
			| nemo Ťažký Profík 
   | to jenki: Ved pisem,ze armada pouziva vozidla ako MG na uplne ine ucely ako nejaky hard-core offroad. Ale nesuhlasim s tebou v tom, ze nema vozidla na to urcene. Samozrejme nasa armada nie, ale spomeniem napriklad Izraelcov : http://www.jeepolog.com/UserFiles/engli ... 20test.htm Tomu hovorim masina.   _________________Jeep WK2 5.7 Hemi...love it or leave it. Ex Wrangler TJ 4.0 Tankove dni Laugaricio : www.tanklaugaricio.sk Old Duty Trucks : www.odt.sk 

|  
			| Ned, 27.06.2010, 12:15 | 

|  
		|  |  
			| roman lh Ťažký Profík 
   | To už ano  _________________
 čo neurobím,obkeciam

|  
			| Ned, 27.06.2010, 12:56 | 

|  
		|  |  
		|  |  

| Kto je on-line |  
		| Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |  

|  | Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre