Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pia, 04.07.2025, 20:51
Dnes je piatok 4. júla 2025, meniny má Prokop a zajtra nikto

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 41 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3  Ďalší
 cavoj resume 
Autor Správa
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať re
Patrik.tvoje hodnotenie k majovi W .vodicovi grandchera mi moc nepasuje.pretoze majo s milosom patria k jednym s naspolahlivejsich ludi v nasom klube ,okrem ineho,bol to ten chlapak ktori sa vzdal vyhry v tombole - vysielacky a anteny -v prospech vas ostatnych,bolo to gesto hodne gentlmena akym Majo bezpochyby je.

Pon, 26.07.2010, 22:20
Čumil

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Aby som to uviedol na pravu mieru,ten chalan z Patrolom(MILOS),sa trapil asi kilometrovy usek z navijakom,astatny ste sa tym usekom nepustily,ANI JA,obosly sme to a cakaly hore na ceste,ked ste to zbadaly aky dlhy usek ma este chalan pred sebou,tak ste zacaly hundrat ze to je na dve hodiny,ze vy cakat nebudete,tak som vam, nato povedal,kto chce moze ist do depa,ja som snim isiel na trat a ja sa snim sa zakazdu cenu vratim,vam sa to nelubilo,odysly ste.Patrik ty si nebol snami od rana v skupine,poobede ste sa prypojily po ceste,ked ste nevedely kadial dalej.Uved to na spravnu mieru,niesom spina ani podrazak,do depa sme sa vratily iba traja zo skupiny,ostatny ste zutekaly.Dakujem za pochopenie,kto tam bol,vie ako to bolo.PATRIK uznaj ze ked mas v skupine 15-20 cudzich aut,s ktorych nema polovica vysielacky,je taske vam vsetkym vyhoviet a ustriehnut vas pokope,ked sme sa rano roztratily ako skupina,pockal som na hlavnej ceste smer do GAPLA,zatial som chalanom pomohol odstranit zavadu na brzdach,velmi rad prydem tam gde ty budes viest skupinu a vyskusas si to na vlastnej kozi,mat aku taku zodpovednost za 15-20 aut a aby boly vsetci spokojny,hlavne zdravy a auta bez poskodeni.

Pon, 26.07.2010, 22:34
Mitsubishi Woman
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Homlesak píše:
...velmi rad prydem tam gde ty budes viest skupinu a vyskusas si to na vlastnej kozi,mat aku taku zodpovednost za 15-20 aut a aby boly vsetci spokojny,hlavne zdravy a auta bez poskodeni.

nechcem rypat, ale neda mi nepodotknut, ze patrik viedol minuly rok napr. expediciu v rumunsku. a vsetci boli spokojni, hlavne zdravi a auta bez poskodeni. takze si to uz na vlastnej kozi vyskusal (a nielen v rumunsku).

Pon, 26.07.2010, 23:23
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
K Čavoju len toľko, akcia vyšla super, za seba môžem povedať že som si zajazdil dobre, pretože po jedle sme išli sami asi skupinka 5 aút a skúšali sme to hore aj dole. Niečo išlo niečo nie :-) Na začiatku sa síce stálo, ale to by sa dalo odstrániť, všimol som si že niektoré autá tam išli na AT alebo dokonca zimákoch, a to bol kameň úrazu, mala sa pre nich spraviť zvlášť skupina ktorá by išla posledná.
Ale ináč hodnotím akciu veľmi pozitívne, stretol som starých kamarátov, občas aj nových, a odišiel som domov s novým navijákom, to ma potešilo asi najviac, keďže po tejto akcii som plánoval kúpiť nejaký. :-D

Chcem sa teda poďakovať Offclubu Prievidza a tiež Majovi za pekne strávený deň a peknú akciu.

Homlesak gratulujem k dobrému autu, ak si ťa dobre pamätám tak ty si ten čo spal v Morovne v kufri jedného auta. :lol:

Uto, 27.07.2010, 8:47
Učeň

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ja sa pridavam k nazoru, ze kamenom urazu a dovodom statia a cakania je vzdy nevhodna vystroj individuala
Stale sa slubuje ze pri registracii sa budu auta a vystroj preberat, potom sa stane ze do skupiny sa primiesa niekto bez navijaka a na AT-ckach

Ale inac bolo velmi super v Cavoji

Uto, 27.07.2010, 10:18
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Pridavam sa aj ja k podakovaniu za dobru akciu. Pripadalo mi to ako rely lesna cesta lebo sme dali len dva výjazdy a jeden zjazd čo stáli zato. To Dindaj : kdo ta to vytiahol v tom výjazde :D :-D

Uto, 27.07.2010, 10:19
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
len malá poznámka na pobavenie :

Do budúceho roka sa budeme snažiť naklonovať Milana , aby každé auto malo rovnocenného navigátora na trati ČAVOJ 2011. :D :-D :) :lol: :roll:

Naposledy upravil majog dňa Uto, 27.07.2010, 15:08, celkovo upravené 1

Uto, 27.07.2010, 12:48
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Homlesak píše:
Aby som to uviedol na pravu mieru,ten chalan z Patrolom(MILOS),sa trapil asi kilometrovy usek z navijakom,astatny ste sa tym usekom nepustily,ANI JA,obosly sme to a cakaly hore na ceste,ked ste to zbadaly aky dlhy usek ma este chalan pred sebou,tak ste zacaly hundrat ze to je na dve hodiny,ze vy cakat nebudete,tak som vam, nato povedal,kto chce moze ist do depa,ja som snim isiel na trat a ja sa snim sa zakazdu cenu vratim,vam sa to nelubilo,odysly ste.Patrik ty si nebol snami od rana v skupine,poobede ste sa prypojily po ceste,ked ste nevedely kadial dalej.Uved to na spravnu mieru,niesom spina ani podrazak,do depa sme sa vratily iba traja zo skupiny,ostatny ste zutekaly.Dakujem za pochopenie,kto tam bol,vie ako to bolo.PATRIK uznaj ze ked mas v skupine 15-20 cudzich aut,s ktorych nema polovica vysielacky,je taske vam vsetkym vyhoviet a ustriehnut vas pokope,ked sme sa rano roztratily ako skupina,pockal som na hlavnej ceste smer do GAPLA,zatial som chalanom pomohol odstranit zavadu na brzdach,velmi rad prydem tam gde ty budes viest skupinu a vyskusas si to na vlastnej kozi,mat aku taku zodpovednost za 15-20 aut a aby boly vsetci spokojny,hlavne zdravy a auta bez poskodeni.
ja som bol v tvojej skupine od rana pokial si si nevsimol . pravda je ze ked neni v každom aute vysielačka tak je trocu problem z komunikaciou. k tomu useku kde sa navijakoval patrol len tolko že sam si povedal že je to nezjazdne a ked tak len na navijaku a jedno auto cca 1 hod , čo je pre celu skupiny blbost . . ale inak dobra akcia - len som napisal svoj nazor - snad možem ..

Uto, 27.07.2010, 13:03
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Mili priatelia, bohuzial pracovne povinnosti mi nedovolili zucastnit sa Cavoja, no som trocha mrzuty, ze chcem sa docitat nejake zaujimavosti a vidiet dobre fotky a naodplatu sa tu vedu nie moc prijemne dohadovacky. Urcite aj hostia aj organizator maju svoj podiel na tejto situacii, ale moj osobny nazor je, ze ak sa mi nieco nepaci na akcii, alebo nebolo zvladnute tak si posomrem doma a radsej nabuduce nepridem, no vziadnom pripade by som si nedovolil vycitat chyby organizatorom, ktory makali na priprave akcie s uprimnym umyslom nachystat vsetko tip-top. Ci pocasie, ci konkretna osoba sposobila problem, aj tak ak nemozem povzbudit vdakou a uznanim, tak radsej nepoviem nic. Dnes urobit akciu takeho formatu je nezaplatena a nedocenena praca par nadsencov a ked si ich robotu nebudeme cenit, aj v pripade, ze nebola uplne super, tak ich to odradi a nabuduce sa budeme moc vozit na parkovisku pred Tescom. Nezabudnite OFF ROAD je o ludoch a ludskych vztahoh nas nadsencov a preto budme k sebe tolerantnejsi a milsi.

+421905264896, nkdisco@gmail.com

Uto, 27.07.2010, 13:06
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Majod píše:
Patrik.tvoje hodnotenie k majovi W .vodicovi grandchera mi moc nepasuje.pretoze majo s milosom patria k jednym s naspolahlivejsich ludi v nasom klube ,okrem ineho,bol to ten chlapak ktori sa vzdal vyhry v tombole - vysielacky a anteny -v prospech vas ostatnych,bolo to gesto hodne gentlmena akym Majo bezpochyby je.
ak sa do buduceho čavoja dožijem tak dam do tomboly pečenu hus .

Uto, 27.07.2010, 13:06
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
a nemozeme tu hus zjest uz na jesen ,ako prevenciu

Uto, 27.07.2010, 14:37
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
možes - len či ta vylosuju v tombole? :-D :-D

Uto, 27.07.2010, 18:02
Profil WWW
Koumák

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Tu je daka zamrznuta ale aj tak bolo super Dakujeme :D
Obrázok

Uto, 27.07.2010, 20:21
Profil WWW
Čumil

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Kubik na nemam az 5,9 iba 5,2 ale aj tak je to super auto,do buducna nadellim vecsie-lespie pneu,hadam si to v kopcoch spolu rozdame :-) Ano som to ja ten ozran co nezvladol v morovne akciu,ale sem tam sa treba stat do neprycetnosti.Patrik vsak ja ti tvoj nazor nekazem nepisat,len si ma vykreslyl ako slepeho a hlucheho,snazil som sa kolko som vedel,musim na svoju obranu napisat ze v cavoji som jazdil treti krat,cize orientacia v terene nebola na 100 percent,ale kazdy sa ucime,dobuducna sa polepsim,no rannne jazdenie nebolo az take zle,pryhliadal som nato ze mame v skupine auto na zimnynch gumach a polovica bez navyjaku.

Uto, 27.07.2010, 22:28
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
pohoda - ja ta neuražam - len som napisal ako som to videl ja - to že tam bol niekto na zimnych pnematikach som si nevšimol . ten mal ostat v kempe a nie ist do takeho terenu !!!!!

Uto, 27.07.2010, 22:41
Profil WWW
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 41 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný