Dnes je piatok 4. júla 2025, meniny má Prokop a zajtra nikto
Autor |
Správa |
YJ KAO
Ťažký Profík
Registrovaný: Uto, 26.01.2010, 22:27 Príspevky: 383 Bydlisko: TRENČÍN, LIPTOV
|

Všetkým tým ktorím sa niečo nepáčilo patrím medzi Vás aj ja - Chlapci uvolnite sa Všetko čo bolo v Čavoji patrí k offu. Myslím že jazdenie nebolo vôbec zlé, príroda prekrásna, a mimochodom neremcajte na všetkých čo organizujú - veď sa namakali a nikdy sa nedá vyhovieť všetkým zo všetkým - veď vďaka nim sme si tam navážali zadky či vpred, alebo vzad - aj cesta vzad je cesta a trenujete sa v cúvaní/ked už nieje naviják a keď je aj tak trenujete/ a obdivujete jazdné umenie ostatných.
- čakanie je prirodzené keď sa Vám nechce čakať tak sa ponáhľajte inam- čo tak dialnica/ áááá veď aj tam sa kolkokrat čaká?! /čakanie je priamoúmerné ochote pomôcť tým, ktorý ho spôsobujú a aj poučné ako sa to nemá vybehnuť.
Papulovať na čokolvek je to najlahsie. Ja naviják mám , 35"crapy crawler maxis, podvíhanú wranu, zosílené nápravy a čo ja viem aké kraviny ešte,
ale nenapadlo ma papulovať na organizáciu, na tombolu, na vstupné lebo v ňom bolo všetko čo malo byť/guláš,pivo, tombola.../, že nejdem ťahať lano, nepočkám v kolóne/čakal som 2hod v sobotu/, alebo že ak treba niekoho potiahnuť, alebo ponúknuť cigou že to neurobím, nezabudli ste trochu načo ste tam vlastne išli???
Akcia bola pekná, počasie síce chladnejšie, ale nie neznesitné, a organizačne myslím OK, zažil som hááááfo akcií kde na nás inak sra...i a za iné prachy. Moje hodnotenie samosvor mi stisol, trasy bolo dosť, atmoška OK.
Chýbalo mi viacej stánkov s menej obmedzenými zásobami pitikom a jedlom, a to nieje až tak neodpustitelné.nabudúce určite bude!!!
Chlapci a dievčatá Ďakujem Vám za poskytnutie možnosti pojazdiť si ako aj za starostlivosť.
_________________ všetko čo má kolesa, pásy, nohy .......
|
Str, 28.07.2010, 0:42 |
|
 |
Homlesak
Čumil
Registrovaný: Pon, 26.07.2010, 20:38 Príspevky: 4 Bydlisko: prievidza
|
Patrik vsak ja sa nenhnevam,no ako pisem nevyhovies kazdemu,hned ako sme prvy krat dlksie staly,presiel som si kazde auto co sme maly v skupine,to vy ste ani nezaregistrovaly,ale ani vas to nemuselo zaujmat,aj mna sameho to prekvapilo,no ked chalan zaplatil startovne,nemohly sme ho nechat v kempe,chapes.Kym som vas cakal dole,ked sme sa roztratily,tak som chalanom z Komarna pomahal opravit brzdy,no nepodarylo sa,odpojily sme jedno predne koleso,zaklepaly trubku aspon aby trosku brzdy brzdily,tak aj nato som pryhliadal.Ono je toho dost vela co si normalny jazdec v skupine ani nevsimne,ale ako pisem ani vas to nemuselo zaujimat,starosti boly nanas,vy ste sa prysly povozit,zabavit,mi sme sa snazily kolko kto dokazal,aby sa vam pacilo.Skoda toho pocasia,ale to sa objednat neda,za pochopenie dakujem,tesim sa na dalsiu spolocnu akciu.
|
Str, 28.07.2010, 19:10 |
|
 |
yokohama
Učeň
Registrovaný: Ned, 28.06.2009, 20:19 Príspevky: 33 Bydlisko: Prievidza
|
majco ze homlesak to si kde na to prisiel?si sa volako rozkecal sak ty si taky tichy ani slovo neprehodis a tu ti to ide.  akcia bola super akurat ze nam pocasie neprialo a to neprialo ani vlani ani predvlani.
_________________ TODAY TOMORROW TOYOTA
|
Štv, 29.07.2010, 0:01 |
|
 |
joso
OFFROAD Expert
Registrovaný: Uto, 29.04.2008, 21:41 Príspevky: 1716 Bydlisko: Gbelce
|

Homlesak píše: Patrik vsak ja sa nenhnevam,no ako pisem nevyhovies kazdemu,hned ako sme prvy krat dlksie staly,presiel som si kazde auto co sme maly v skupine,to vy ste ani nezaregistrovaly,ale ani vas to nemuselo zaujmat,aj mna sameho to prekvapilo,no ked chalan zaplatil startovne,nemohly sme ho nechat v kempe,chapes.Kym som vas cakal dole,ked sme sa roztratily,tak som chalanom z Komarna pomahal opravit brzdy,no nepodarylo sa,odpojily sme jedno predne koleso,zaklepaly trubku aspon aby trosku brzdy brzdily,tak aj nato som pryhliadal.Ono je toho dost vela co si normalny jazdec v skupine ani nevsimne,ale ako pisem ani vas to nemuselo zaujimat,starosti boly nanas,vy ste sa prysly povozit,zabavit,mi sme sa snazily kolko kto dokazal,aby sa vam pacilo.Skoda toho pocasia,ale to sa objednat neda,za pochopenie dakujem,tesim sa na dalsiu spolocnu akciu.
Nobolo to nahodou pajerko kratke?? Ak ano nebolo z Komarna ale z Kolty  . Homlesak kazdy organizator spravy max pre cool akciu  .
Kazdy na akcii ma daku ulohu aby to ficalo a furt sa najde daco co sa pototo preto sa neda dojst kazdemu na chut ako sa len da . Ad 1 vysielacky ad 2. cokolvek ide o snahu ze ste zmakli akciu bez ujmy . Patrik je fajn a nabuduce si date tu hus spolu alebo tatarak 
|
Štv, 29.07.2010, 0:12 |
|
 |
bado
Ťažký Profík
Registrovaný: Pon, 27.10.2008, 19:46 Príspevky: 346 Bydlisko: Banska Bystrica
|
chlapci, nájdu sa aj nejaké fotky alebo video ?
|
Štv, 29.07.2010, 11:25 |
|
 |
JohnnyPajero
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 28.01.2009, 23:51 Príspevky: 791 Bydlisko: Preßburg
|
DISCO,
ďakujem Ti, že konečne niekto napísal, čo si určite veľa ľudí myslí a je to pravda. Lebo toto tu je samá hádka, osočovanie, fuj. Predsa sme všetci kamaráti, alebo nie? Ideálny stav neexistuje. Bol som len ako divák, takže k ostatnému sa nemôžem vyjadriť. A ešte YJ KAO to pekne napísal. Ahojte.
|
Štv, 29.07.2010, 18:56 |
|
 |
LUBO413
Učeň
Registrovaný: Ned, 02.08.2009, 0:49 Príspevky: 17 Bydlisko: Diviaky nad Nitricou
|
kua chlapi Nechte toho už...budte rádi ze je to zanama"""...Bolo ako bolo minulí rok bolo lepsie ale mne sa páčilo aj tento rok...myslim ze sa to pohukalo hlavne koly počasiu inak nemam vyhrady teším sa nabudúce:D a na off zrazy sa myslím že chodí koly jazdeniu a partii...nie koly tombole ako tu niektorí páni píšu:D (pravopis mi nič nehovori ) a fuknite sem dáke tie zahmlene foto...
_________________ niečo podobné ako hummer...
|
Štv, 29.07.2010, 20:45 |
|
 |
fajer
Proviantak
Registrovaný: Pon, 30.07.2007, 20:32 Príspevky: 887 Bydlisko: trencin
|
tak teda dam aj ja.. .
Mladenci , ked sadate do offu , ci sa vam to paci alebo nie, obuvate si detske topanky a hrate sa konecne tak ako xcete..
problem je v tom , ze sme si na slovensku nasadili moooc vysoko latku a teraz ocakava kazdy vytieranie prdele na kazdej "akcii.."
ale o co kurwa ide, vozili ste sa?? bolo co pit?? jest??
vsetko bolo OK , vsetkeho bolo dostatok a nikto nemoze povedat ze by ostal o hlade a smede,
do somalska s vami huby rozpistane 
_________________ KAVA - strkova, nesca, bezkofeinova,
Varic - PB, el. konvica, ohnisko,
|
Pia, 30.07.2010, 10:08 |
|
 |
Palic11111
Začínajúci koumák
Registrovaný: Sob, 01.05.2010, 13:32 Príspevky: 122 Bydlisko: Piestany
|
_________________ Jeep Wrangler Rubicon, 37”
|
Sob, 31.07.2010, 12:24 |
|
 |
Juraj Surovec
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pia, 06.03.2009, 21:14 Príspevky: 1250 Bydlisko: Lednické Rovne
|
No nádhera ,pekne ste sa pobláznili . Páči sa mi to ružové Chero,čije že to je ????
_________________ Do nedávna Toyota 4Runner 2,4TD potom NISSAN PATROL K 160. 3,3TD+dodatočne i .17 šípi a varené disky, profi šnorchel 8euri. Teraz Jeep Cheroke 4.0i závodní špecial . Land Rover sIII Veterán.Sááb 96.BMW 525i. Jeep Grand Cherokee 3.1td. Mercedes SLC 280 .
|
Sob, 31.07.2010, 12:37 |
|
 |
Ján PETRISKA
Začínajúci koumák
Registrovaný: Pon, 18.06.2007, 6:59 Príspevky: 146 Bydlisko: Seč, okr. PD
|
_________________ Jan - UAZ so srdcom Pajera a nohami Trola
|
Ned, 31.10.2010, 13:49 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|