Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pia, 06.06.2025, 6:26
Dnes je piatok 6. júna 2025, meniny má Norbert a zajtra Róbert

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 108 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Ďalší
 MASTER OF OFFROAD Brezno 2010 - resume 
Autor Správa
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Juraj, na maratón je to príliš krátke a veľmi "diaľničné" :lol: .

Pon, 25.10.2010, 21:52
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Dakujem aj za za peknu studenu sobotu, tato akcia sa mi pači čim dalej tym viac...tolko fotiek mojej miešačky som ešte nevidel. :D :D
Samuaz neprehaňaj.

Pon, 25.10.2010, 22:26
Profil ICQ
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
[quote="Juraj"]. Co takto pustit sa aj do slovenskeho maratonu,alebo aspon 4-6 hodinovky :roll:

máš predstavu koľko by ti to zožralo benzínu za 6 hodín :roll: ?

Uto, 26.10.2010, 8:15
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Juraj neviem či by sa našlo dosť aut na to aby bolo možné pustiť takýto maratón ale ak ano nieje problém to spraviť,

momentálne sa chceme venovať Master of OffRoad lebo to sa mi vidí ako dobré spojiť viacero disciplín a zasúťažiť si a podľa vaších reakcií to vyzerá že núdza o účastníkov nebude(čo ma veľmi teší). Našim cieľom je spraviť šampionát, pri ktorom sa budeme stretávať celý rok, šampionáta ktorý nebude finančne až taký naročný, a kde si každý užije dostatok zábavy a auto zostane bez vážnych poškodení. Veľmi sa páčilo, že teraz sa previezla aj úplne sériová niva, úplne sériové a relatívne nové Pajero, a tak isto boli super aj nové FJečka a pri tom všetkom sa nestratili ani porobené hebedá :-D Takže si myslím, že táto akcia je naozaj vhodná pre každého. Samozrejme je čo vylepšovať a už teraz premýšľam čo nabudúce spraviť lepšie 8-)

Uto, 26.10.2010, 10:35
Profil WWW
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
o.k. chlapci, uz som zasa rovnymi nohami v nasich podmienkach :roll:
Ano Lukas, mas pravdu masterky budu dobre, troska vylepsime,zobtiaznime a bude fajn ,hlavne su nizkonakladove a pristupne pre kazdeho. Pejo grand mi zobral viac benzinu pri posunovani sa a potom pri blbnuti,ako pri samotnom jazdeni-na trati,kde sa zrejme dokrmoval este travou, vodu nechcel, z nej sa mu kuckalo :lol:

Uto, 26.10.2010, 10:53
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
No, pridám aj ja môj pohľad. Krásna sobota a vydarená, úplne pohodová akcia. Počet áut bol fakt extrémny, myslím, že toľko Lukáš nečakal celkom určite :-D .
Rýchlostka bola super, trial trochu jednoduchý (vrátime sa k tej letnej trase?) a možno nabudúce sa bude dať štartovať naraz aj trial aj rýchlostná skúška, keďže sa nemusia pretínať - tým by sa čakanie ešte mohlo skrátiť.
Do údajov o súťaži treba jasne napísať ako sa počíta čas (t.j. súčet časov, alebo najlepší čas, atd.) a určite sa prihováram za klasickú tabuľku s údajmi, lebo výsledky boli asi dosť blízke a (skoro) každý sa chce zlepšiť v budúcom kole :twisted: .
Samolepky sú pekné, treba ich dorobiť pre všetkých a asi sa nám začína pekná tradícia. :smt023

A ešte by som chcel pripomenúť nekonečný entuziazmus a fantastický prístup majiteľa areálu Petra Belka, klobúk dole, čo ten človek pre nás dokáže urobiť.

Patrol GR (Y61) 2,8 TD6 Wagon, Family Off Road Edition
Subaru Outback 3,6 H6, SUV Edition
Pajerko II, 3,5 V6 automat, SWB, Off Road Edition - predané

Uto, 26.10.2010, 12:48
koumák

Odpoveď s citáciou
Poslať 
No lukas myslel som ze sa stretneme ale dáko nechodím do mesta tak ti to napisem sem.
Okruh super starter bol akcny upozornil kde je to kriticke kde sa da ist v pohode to je super.
Trial dobre akurát malo naročne a malo to byt na čas (chybalo mi tam dake bahnisko) ale trial a bahno neviem
Extrém mal byt na cas a na konci chýbal usmerňujúci človek kade sa treba terigať ked bolo vela aut bolo jasne kade ale ale ale vzdy sa da co to vylepšiť

Inac tie gumy na konci extremu boli zbytocne ale neva podla mna

Porozmýšľaj na okruh nad časomiera bud fotobunky ako suu na tuningu alebo dačo podobne z dákym displejom

Inač nič vzlom pri podobných akciách by si mal mat zabezpečenú lekársku pomoc a hasičov na štastie sa nikomu nič nestalo ale ku koncu ked blbli chalani a prevrátil sa ten jeep tak to bolo na male a problem je hned.

starostí s tým, čo si o nich myslíš ty.

Uto, 26.10.2010, 13:13
Profil ICQ
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Hasici ani nie. To nemame ani na mini rally Kosice co jazdime. Ale jedneho cloveka ,lekara na prvu pomoc. Fakt ak sa nebodaj nieco stane aby tam bol clovek co vie co ihned robit.

Ale nejakemu Jeepu ZACHRANARI sme poziciavali tusim stahovacku takze asi prva pomoc tam bola ;-)

Nikto nemá takú dobrú pamäť, aby sa mohol stať úspešným klamárom.

Uto, 26.10.2010, 14:52
Profil ICQ WWW
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Este jedna rada. Ak niekomu na Pajere z behne remenica na kluke dolu a ostane z nej iba zelezny stred s vulkanizovanou gumou tak nepanikarit. Da sa to spojazdnit :-)

Remenicu sme zhodili, startli motor zo srubovakom vydreli, vypalili zarez do stredu co ostal z remenice a druhy remen z klimatizacie (ktoru v zime netreba) je presne otolko kratsi ze sa da nasadit na altern., vodnu pumpu a tu zmensenu remenicu na kluke a napnut to. Vydrzalo to az do KE normalnou jazdou 80 - 90 Km/h.
Dakujem (zabudol som meno z pajeroclubu) na mieste za radu ,ze je to bezna chyba ,ze sa oddeli remenica od gumy ;-) a nie ze strhlo skrutku jak sme sa obavali ,alebo ohlo nam kluku a mali tym padom silu to riesit na mieste a rozoberat.

vid foto.
Obrázok

Obrázok

PS: Ak by mal niekto jazdenu remenicu za 50 Eur ,alebo novu do 150 Eur takoj posielajte :lol: Pajero 2.8Td 3 drazky

Nikto nemá takú dobrú pamäť, aby sa mohol stať úspešným klamárom.

Naposledy upravil Ecike dňa Uto, 26.10.2010, 15:32, celkovo upravené 1

Uto, 26.10.2010, 15:20
Profil ICQ WWW
Pandík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
ja ešte pripomeniem, že tá rýchlostka bola dosť dobrá dlhšia neviem či by sa zmestila ale tá trať bola dosť dlhá len keď my sme šli kus rýchlejšie tak nám to zbehlo za 3minútky :lol:
k tomu trialu... v lete bol kus náročnejší (bližšie bránky, zakázané cúvanie...) teraz to nebolo o veľa horšie lebo objavili sa tam aj zjazdy nejaké náklony a podobne ale ja verím tomu, že nabudúce to bude ešte lepšie :smt023
dúfam že aj o dosť dlhšie
ale zas keď si to tak vezmem tak to bola príjemná, zábavná strávená akcia a hlavne vyšlo aj počasie :wink:

Uto, 26.10.2010, 15:30
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ecike píše:
Este jedna rada. Ak niekomu na Pajere z behne remenica na kluke dolu a ostane z nej iba zelezny stred s vulkanizovanou gumou tak nepanikarit. Da sa to spojazdnit :-)

Remenicu sme zhodili, startli motor zo srubovakom vydreli, vypalili zarez do stredu co ostal z remenice a druhy remen z klimatizacie (ktoru v zime netreba) je presne otolko kratsi ze sa da nasadit na altern., vodnu pumpu a tu zmensenu remenicu na kluke a napnut to. Vydrzalo to az do KE normalnou jazdou 80 - 90 Km/h.
Dakujem (zabudol som meno z pajeroclubu) na mieste za radu ,ze je to bezna chyba ,ze sa oddeli remenica od gumy ;-) a nie ze strhlo skrutku jak sme sa obavali ,alebo ohlo nam kluku a mali tym padom silu to riesit na mieste a rozoberat.

PS: Ak by mal niekto jazdenu remenicu za 50 Eur ,alebo novu do 150 Eur takoj posielajte :lol: Pajero 2.8Td 3 drazky

Tak ti pridám ešte jednu radu :-D , aspoň si zapamätáš Patrola z Pajero Clubu. Skús toto číslo, vozí Pajerá na diely, možno ti pomôže. Diely posiela poštou, no problem. Keď má.

0908706494, p.Laczko

Patrol GR (Y61) 2,8 TD6 Wagon, Family Off Road Edition
Subaru Outback 3,6 H6, SUV Edition
Pajerko II, 3,5 V6 automat, SWB, Off Road Edition - predané

Uto, 26.10.2010, 15:59
Učeň

Odpoveď s citáciou
Poslať 
dobrá akcia akurát by to chcelo viac off pojazdenia ako napr. na jar na jamách a bodovat aj tu tretiu sekciu

Uto, 26.10.2010, 17:23
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
OFFroad4wd píše:
ja som stihol nahrať zatiaľ len toto videjko no je dosť lákavé :D http://www.youtube.com/watch?v=rtydjdtAp1Q
ak sa mi bude chcieť tak spravím nejaké zo 5minútové videjko ale nesiaham ani po päty kameramanovi, kt. bol teraz natáčať ale poteší 8-)

tvoj foter waaaalííííííííííííííí pozdravuj :-)

td42@safe-mail.net

Str, 27.10.2010, 0:10
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
http://www.youtube.com/watch?v=A9Ur840twTE

http://www.youtube.com/watch?v=HkBJHvngZTU

http://www.youtube.com/watch?v=s2K1lAMz-VY

http://www.youtube.com/watch?v=L6Ij4kU9nW0

http://www.youtube.com/watch?v=DJfmruB8Z8Y

http://www.youtube.com/watch?v=TN5aROGFtSY

http://www.youtube.com/watch?v=E5cNd11v_zc

http://www.youtube.com/watch?v=MHXaJA50m-s

autodolesa.sk
Land Rover Club Liptov
LandOFF service
Offroad Club Luky

offroadclubliptov@gmail.com
0908 384 826

Str, 27.10.2010, 8:21
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
ďakujem za postrehy nad všetkými porozmýšľam a nabudúce vylepším čo sa bude dať, inak čo sa týka záchranky to bolo vybavené, mám známeho, ktorý to zastrešoval v Br bola prichystaná a do 5min. by bola na mieste takže toho sa netreba báť. Inak čo sa týka trialu keby bol dlhší a náročnejší tak by sme tam boli do dnes :-D

Str, 27.10.2010, 11:22
Profil WWW
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 108 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný