Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pon, 05.05.2025, 14:23
Dnes je pondelok 5. mája 2025, meniny má Lesana, Lesia a zajtra Hermína

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 288 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 20  Ďalší
 Kupa PAJERO 2.8 TD? 
Autor Správa
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
tazne veru nemam ale ked si ho budes davat daj si ako mam ja na 3500kg tazne...jenki neviem ty asi myslis ze od roku 97 boly take ako mas ty 3,5 pajera ale ja mama 98 a ma este ten model starsi ten co nema nove predne svetla ...

OFFROAD CLUB LÚKY

Pia, 10.12.2010, 8:42
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
len sa mi nezda to madlo na spolujazdcovej strane ja tam mam airbag tak neviem preco tento model ho tam nema zeby bol lepeny ?ina pristrojovka ?

OFFROAD CLUB LÚKY

Pia, 10.12.2010, 8:44
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
pavol2078 píše:
len sa mi nezda to madlo na spolujazdcovej strane ja tam mam airbag tak neviem preco tento model ho tam nema zeby bol lepeny ?ina pristrojovka ?

jj je ina ako maju novsie ties sa mi nezda no uvidime zavolame a opytame sa co to je a tak lebo sami to nepaci ak je to ta zlepenina tak juj nervy budem mat

Pia, 10.12.2010, 8:57
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Otázne je či v tých rokoch bol airbag spolujazdca sériová výbava. Ja keď som pred pár rokmi pozeral po pajerách tak máloktoré malo klímu, a el. okná keď tak na predu. Preto som napokon kúpil novšieho gallopera s akou takou výbavou. Klíma bola u mňa podmienkou a taktiež všetky pajerá čo boli vtedy v inzercii mali okolo 250 tisíc km a zúbožený technický stav.

Pia, 10.12.2010, 8:57
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
No Pavol, je to podľa mňa trošku inak. To čo mám ja je model karosérie vyrábaný od cca 10/1997 ako model 1998 (občas sa to volá aj Gen2,5) súčasne s modelom, ktorý máš ty až do konca roku 2000. Rozdiel je len v tvare blatníkov a predných svetiel, nárazník je malinko iný... ale interiér aj technológie máme rovnaké. Nazývali to aj "blister flare fenders" a pôvodne táto modifikovaná karoséria bola určená hlavne pre stredný východ, pre štáty zálivu. Nikdy sa nerobil tento model karosérie ako kabrio, napríklad.
Hlavný rozdiel je ale vo vnútri, kvôli novým predpisom zrušili to predné držadlo a dali tam airbag spolujazdca, zmenené sú prístroje (biele popisy) a je delené zadné sedadlo aj s operadlami. Nájdeš ešte pár drobností (iný plastový materiál a pod.), ale podľa tohoto sa to najľahšie porovnáva.

Takže ten v bazoši proste nie je podľa mňa r.v. 98. Verzia s motorom 2,8TD (motor je aj v nákladiaku Mitsubishi Canter) sa vyrábala od 1993.
Model s tvojou karosériou sa vyrábal minimálne až do 2003 ako Pajero Classic mimo Japonsko (minimálne India, ale tuším aj Južná Amerika), "pľuzgierové blatníky" skončili v roku 2000.

Čo sa týka Gallopera, pri všetkej úcte to nepovažujem za dobrú voľbu, česť výnimkám. Je to kombinácia modelu Pajero I a Pajero II ale nie zrovna šťastná, dokumentácia je chaotická... Viac by povedali v servisoch.
Originál Pajero je pomerne spoľahlivé a v plnej výbave je to určite najlepší kríženec limuzíny a buldozera. Ak je v koži, niet mu čo vytknúť, očista po blatovom kúpeli je veľmi rýchla :-D. Pochopiteľne si pre svoje vlastnosti aj dlho držal vysokú cenu.

Patrol GR (Y61) 2,8 TD6 Wagon, Family Off Road Edition
Subaru Outback 3,6 H6, SUV Edition
Pajerko II, 3,5 V6 automat, SWB, Off Road Edition - predané

Pia, 10.12.2010, 9:12
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
teda prva vec gallopra som oca presvecil ze urcite nie dalsia vec ani toho z bazosa nie lebo ako pisete je asi skladany teda hladame dalej :-( nieje to moc dobre a este jeden je za 5000€ co semka napisal este tomu musime zavolat keby dal nizsiu cenu tak by sme hned brli joj teda este hladame dalej pajerko II ak by este niekto vedel o nejakom tak dajte vediet sem ale jedine 2.8 TD Dakujem

Pia, 10.12.2010, 12:02
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
ano jenki mas pravdu rozdiel je blatniky a svetla pozeral som podrobne ten model co tu dal ziez si nemyslim ze je to 98to madlo bolo tak okolo 93 roku hned na zaciatku ako prsiiel natrh novy model co sa tyka vybavy ja mam klimu superseltk airbag 2 aj spolujazdxa a vyhrievane sedacky takze okrem koze celkom dobra vybava ale koza j kvalitna taka ako ma jenki:D kazdopadne radsje pajero ako galloper...

OFFROAD CLUB LÚKY

Ned, 12.12.2010, 16:58
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
nasiel som pajero len nevem ci je to dobra kombinacia motoru a manualnej prevodovky je to 3500 24v a ma to manualnu prevodovku tu je kuknite
http://mitsubishi-pajero-wagon.autobaza ... 04087.html

a mam otazku oco chce pajero wagon ale ja by som sa chcel spytat na pajero sport aky je v nich rozdiel ma aj pajero sport superselect ci nie lebo to by som chcel ja paci sa mi aj pajero sport a teda chcem sa aj nan opytat a ktory motor je prenho najlepsi dakujem za rady a okomnetovanie toho prveho pajera teda tej 3.5 s manualom

Uto, 14.12.2010, 20:15
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
pajero sport ma oproti obyc. pajero len 2,5TD je to auto ktore sa neda moc upravovat a malo kto ho vyuziva na offroad nema medzin. dif ani uzavierku len redukciu a priraditelny predo a je v nom malo miestas :) asi tolko
a k tomu pjaeru vyzera dobre cena super este keby to ma LPG ale myslim ze je to dobra volba viacej k tomuto motoru ti povie jenki on ma tento cukrik ale automat :) a ma tento dany model aj celkom slusne obutie goodyer wrangler je slusne pomer rv. a cena je dobra este ked spusti jet o super

OFFROAD CLUB LÚKY

Uto, 14.12.2010, 20:19
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
pajero sport ma len 3,0V6 alebo 2,5 TD takze 2,5 td slaba a 3,0 stara takze sport radsej nei :)

OFFROAD CLUB LÚKY

Uto, 14.12.2010, 20:27
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
to pajero vyzerá super? Pozri na pravú stranu, farba predného blatníka a predné pravé dvere :shock: podľa všetkého po búračke!!

Uto, 14.12.2010, 20:31
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
ano myslel som ze motorizacia je okej ale enviem ako to slape s manualom vyzera ze bolo burane z boku sdvere nie su v o farbe karoserie ale ked odpustim tie dvere je celkom okej co by si chcel od 13 rocneho auta aby bolo ako nove no nie ?

OFFROAD CLUB LÚKY

Uto, 14.12.2010, 20:33
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
to mate pravdu asi je po buracke kaslat nan povedal oco :-D sme kukali samu zapacili aj tieto dva pajera ale to strieborne vyzera fakt krasne len sa mi zda ale to na oboch aj na zelenom aj na striebornom ako keby mali obute tensie preumatiky ci sa mi to len zda?

http://mitsubishi-pajero-wagon.autobaza ... 15889.html
http://mitsubishi-pajero.autobazar.eu/2 ... 72086.html

mne sa osobne paci viac ten strieborny len keby tolko penazi bolo oco najlepsi mozno by sa naslo aj tolko kolko stoji :-D ak je take vazne juj strasne moc sa mi lubi

Uto, 14.12.2010, 23:10
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
ten strieborny je pekny lev vyzera ze je v zakladnej vybave a tie pneu nemaj obavy pajero ma od vyroby obute iba 225pneu:)

OFFROAD CLUB LÚKY

Str, 15.12.2010, 7:43
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
K tomu sportu, zaleži na ake jazdenie ho chceš použivať, i ked som videl aj na tisoovci sportika čo pod dozorom dobreho šofera si počinal velmi dobre. Ja by som sporta nedaval na vedlajšiu kolaj, prid ho vyskušat do Lipt. Hradku, viem o jednom na predaj ;-)

Str, 15.12.2010, 9:13
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 288 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 20  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný