|
Hľadať • Registrovať •
FAQ •
Anjeli •
Pravidlá •
Rapid Link
• Prihlásenie
|
Dnes je sobota 3. mája 2025, meniny má Galina a zajtra Florián
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 4 ] |
|
Autor |
Správa |
samuaz
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pon, 27.10.2008, 19:09 Príspevky: 623 Bydlisko: Bacuch
|
caute mam problem na mojom Trole zo stieračmi lepšie povedane z rychlostou pri prepinani polohy pačky idu stale tym istym tempom čiže pomaly jedine čo funguje je cyklovač je tam daky elektrycky carajch alebo čo mi treba vymenit popripade opravyt? a kde to najdem? DAKUJEM a prosim podrobne elektryku nemam rad lebo viem že kope a svieti 
_________________ Off Road je choroba a preto mam rád blato lebo je Liečivé
|
Pon, 13.12.2010, 17:32 |
|
 |
pavol2078
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 04.03.2010, 19:40 Príspevky: 1447 Bydlisko: povazska bystrica
|
asi by som v prvom rade pozrel motorcek od stieracov ci v nom nieje spina alebo netreba ho trosku premastit mal som podobny problem na pajerku a vyriesil som ho vycistenim motorceka stieracov a potom fachcili ako treba 
_________________Myšiak 2,8TD,+8cm hore -pevnosťák ARB, HELLA 181,PMR,CB,Super Swamper 33",gurtna, dobrá duša za volantom OFFROAD CLUB LÚKY
|
Pon, 13.12.2010, 19:19 |
|
 |
Dufi
Ťažký Profík
Registrovaný: Ned, 08.10.2006, 12:22 Príspevky: 408 Bydlisko: Bratislava
|
Tiez pridam ze skontroluj ten motorcek.
Mne stierace zacali blbnut "opacnym smerom", na nizsej rychlosti nesli a sli len na vyzsej....az sa raz v poriadnom lejaku zastavili uplne.....bohovska sranda to bola.....
Motorcek bol uplne suchy a proste sa zasekol, po vycisteni, premazani, namazani fachci jak novy. 
_________________ "Tým, ktorí za niečo bojujú, dáva život takú slasť, akú tí v úkryte nikdy nepoznajú." Nástenka v Khe Sanh, Vietnam, 1968
|
Uto, 14.12.2010, 22:36 |
|
 |
samuaz
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pon, 27.10.2008, 19:09 Príspevky: 623 Bydlisko: Bacuch
|
OK skusim sa nato pozret lebo ono to fakt ide uz ako z posledneho to je asi jedina vec ktora nepresla po kupe upravou alebo opravou čiže to može byt ozaj pridretee 
_________________ Off Road je choroba a preto mam rád blato lebo je Liečivé
|
Str, 15.12.2010, 19:34 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 4 ] |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|