Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Uto, 24.06.2025, 23:45
Dnes je utorok 24. júna 2025, meniny má Ján a zajtra Tadeáš

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 38 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3  Ďalší
 Telefonovanie za volantom 
Autor Správa
Velky Kraken
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
OGO píše:
janoP píše:
..noo, tak do lekarničky nemá čo sahať, vtedy by som ho už poslal kade ľahšie..

Janko, ja si myslím, že pokiaľ by ťa začala obracať krajská dopravná hliadka, tak úplne normálne, bežná rutinná kontrola, tak by si ich neposlal vôbec nikde, pekne by si stál a čakal kým ti dovolia pokračovať v jazde, je možné, že tu na fóre si to takto odrecituješ, robíš ramená, OK, ale skutočne by som ťa rád videl pred krajskou dopravnou hliadkou, ako ich posielal kade ľahšie, hm, ťahal by si za kratší koniec, ale možno sa mýlim a si fakt Old Shatterhand, ....sorry za takýto príspevok, ale viem čo píšem...

asi tak dajako,, :smt045 :smt023 a netraba k tomu ani krajska hliadka, enom sikovny policajt, ktory tu vyhlasku aj ovlada dokonale ako aj vykonavacie predpisy...a dymís jak vybehana tatra :smt121

EX Mitsubishi Pajero2,5TDI GLS
EX Jeep Grand Cheroke WJ 3.2 TDI Limited
EX Nissan Patrol 2.8 TDI Y60
EX Jeep Grand Cheroke 2.5TDI laredo
EX Jeep Grand Cheroke2,5TDI Limited

Ned, 19.12.2010, 20:38
Legenda Offroadu
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Je nejaky rozdiel medzi krajskou, okresnou ... hliadkou ? Hliadka ako hliadka, ci ?

Ned, 19.12.2010, 20:46
Profil WWW
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Počúvaj bratu, mám pocit, že si to nejak nedešifroval, tak len 1 otázka :
Bol si na vojne ???
Ak ano, tak vieš o čom je reč, pokiaľ si nebol, tak nemám ani čas ani chuť vysvetľovať, ale nájdi si na internete oprávnenia dopravnej hliadky Polície SR, nájdeš tam množstvo zaujímavích vecí, ale nenájdeš tam nikde, že koľko má trvať rutiná kontrola páchateľa dopravného priestupku. Existuje niečo ako sadzobník pokút, a ked je tam napísané, že za to a to je 50 alebo 6O alebo lOO evri a ty si to zmákol s 20 evrami, akoby si kúpil lístok do kina za 20 sekúnd a makáš ďalej alebo pekne pomaly ti začnú kontrolovať doklady, OP, VP, atd, len overenie totožnosti podľa OP kľudne môže trvať aj polhodiny pokiaľ obsluha má veľa práce, potom VP, detto, potom ti začnú kontrolovať kufor, lebo pátrajú po „hocičom“...atd. a zrazu rutinná kontrola bude trvať aj 1 hodinu, ty tam budeš tvrdnúť a všetko je v pohode, všetko podľa zákona, lenže tebe už 20-x vytiekli nervy, už by si ich najradšej nakopal do riti, ale nie, všetko je v pohode, oni si len robia svoju prácu, no vida, že to netrvalo 2-3 minútky ale hodinu ??? a v čom je problém ?? No to je ten šikan ako si to ty napísal, a vzhľadomk tomu, že si dostal miesto normálnej pokuty malú, netýrali ťa, boli slušní, tak ja ani neviem o čo ti ide ?
Nakoniec kto porušil zákon ? A porušenie zákona je trestné podľa zákona.
Neviem, či chápeš ?
Pokiaľ nie, tak popros Efendiho, ak bude mať náladu, tak ti to vysvetlí ešte lepšie.
Buenos noches, amigo.

Ned, 19.12.2010, 20:54
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
dado píše:
Je nejaky rozdiel medzi krajskou, okresnou ... hliadkou ? Hliadka ako hliadka, ci ?

De Jure nie, lebo aj jeden aj druhý typ hliadky postupuje a koná podľa toho istého zákona a požíva tie isté oprávnenia.
De Facto je tam asi taký rozdiel ako medzi Okresným úradom a Krajským úradom. Skús niečo vybavovať na Okresnom úrade a vzápätí to isté na Krajskom úrade. Rozdiely zbadáš obratom. Ale môže to byť aj k lepšiemu. :D

Ned, 19.12.2010, 21:01
Velky Kraken
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
OGO píše:

Nakoniec kto porušil zákon ? A porušenie zákona je trestné podľa zákona.
Neviem, či chápeš ?
Pokiaľ nie, tak popros Efendiho, ak bude mať náladu, tak ti to vysvetlí ešte lepšie.
Buenos noches, amigo.

dik...dodam len tolko ze onen casu keby natrafil namnaa, tak to ma za plny pocet!!!aj s bonusom,,,, napisal si to fakt vycerpajuco a k veci,,sak sam si striktne dodrziaval zakon a tiez si riesil pristupcov,,,tu sa neda nic nechapat,,

EX Mitsubishi Pajero2,5TDI GLS
EX Jeep Grand Cheroke WJ 3.2 TDI Limited
EX Nissan Patrol 2.8 TDI Y60
EX Jeep Grand Cheroke 2.5TDI laredo
EX Jeep Grand Cheroke2,5TDI Limited

Ned, 19.12.2010, 21:12
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
v tych casoch efendi ked si ty palacinkoval sa nosil mobil v kufríku :)

Ned, 19.12.2010, 21:28
Profil WWW
Legenda Offroadu
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
OGO píše:
dado píše:

De Jure nie, lebo aj jeden aj druhý typ hliadky postupuje a koná podľa toho istého zákona a požíva tie isté oprávnenia.
De Facto je tam asi taký rozdiel ako medzi Okresným úradom a Krajským úradom. Skús niečo vybavovať na Okresnom úrade a vzápätí to isté na Krajskom úrade. Rozdiely zbadáš obratom. Ale môže to byť aj k lepšiemu. :D

Si mi to teda ozrejmil. :lol: (ale chapem) Akurat ja mam z Krajskym uradom lespie skusenosti ako z Okresnym.

Ned, 19.12.2010, 21:39
Profil WWW
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
az sa mi nechce verit aki su tu vsetci zakonomilovny a s chutou sa pustili do chudaka petersiho.Verim tomu, ze 90% z nas co sme tu porusujeme zakon trebars vozenim po horach,upravi aut,ktore nie su vTP a i.Nie kazdy ma rad prislusnikov. Ja sam mam vela kamaratov policajtov ale vacsina su to gumi.(Ako na vojne.)

Ale pravda je,ze obisiel pomerne lacno a ze s policajtom sa hadat netreba

Ned, 19.12.2010, 21:58
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať ...
to OGO
... a čo je krajská hliadka inkvizícia? ....vysvetli nám ich iné metódy zaobchádzania s občanom....vážne ma to zaujíma

efendy....prídem k tebe na rozumy, ty si stará škola a ta sa ráta :wink:

Naposledy upravil janoP dňa Ned, 19.12.2010, 22:17, celkovo upravené 1

Ned, 19.12.2010, 22:12
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Tu vôbec nejde o to, aký je človek zákonomilný, ale načo dráždiť hadov bosou nohou po hlave ?
Chudák petersi bol páchateľom dopravného priestupku teda slovensky napísané, vedome porušil zákon. Pokiaľ by počas telefonovania náhodou sundal tvoje decko, som zvedavý, či by si ostal mlčanlivý.

V podstate sa vraví, že každí si je strojcom svojho vlastného šťastia, tak ten, kto chce telefonovať za jazdy, nech si telefonuje, koľko chce, ale potom ak zlapá, tak nech neplače, že fasol. Do vtedy chodí krčah na vodu, kým sa nerozbije, komu niet rady, tomu niet pomoci, nič viac a nič menej.

Ned, 19.12.2010, 22:16
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
janoP píše:
to OGO
... a čo je krajská hliadka inkvizícia? ....vysvetli nám ich iné metódy zaobchádzania s občanom....vážne ma to zaujíma

Janko, sprav kľudne to, čo si sa pred chíľkou dušoval a zistíš sám. A ja si ušetrím vysvetľovanie. :D

Ned, 19.12.2010, 22:18
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať ...
2 OGO

..ako člen fora by si mohol dať nejake finty na situácie ked príslušník PZ ťa chce len skasnúť a použije tebou spomínane postupy vykonávania kontroly..

..mám veľa kamarátov policajtov..napr. efendy :wink: :-D ..a niektorí priznávajú ako su vyhnaní na zber peňazí...aj ked pri priestupku vážne ohrozujúcom premávku to schvaľujem, hlavne tích čo po zobudení ráno už 10 hodín niekde meškajú a potom to dobiehajú :x

Ned, 19.12.2010, 22:24
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
sa mi zda,OGO,ze tusim tvoje remeslo ale suhlasim s tebou.

Ja len,ze su aj horsie veci ako fon za volantom.Ja telefonujem v aute stale ale mam automat,co ma sice neospravedlnuje ale zvihodnuje.

Ned, 19.12.2010, 22:24
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať ..
2 OGO

..ja sa radšej učím na chybách iních...ja zatiaľ vychádzam s políciou OK :wink:

Ned, 19.12.2010, 22:25
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ja flojdov moc nemusim a tiez ma netesi ked ma nacapaju ale shvalujem ich kontroly ved len pozrite aky bordel je na nasich cestach a kolko mrtvych niekto to musi usmernovat.

Ned, 19.12.2010, 22:26
Profil WWW
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 38 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný