Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Ned, 20.07.2025, 17:45
Dnes je nedela 20. júla 2025, meniny má Ilj, Eliáš a zajtra Daniel

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 38 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3
 Telefonovanie za volantom 
Autor Správa
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Oron72 píše:
...
Ja len,ze su aj horsie veci ako fon za volantom.Ja telefonujem v aute stale ale mam automat,co ma sice neospravedlnuje ale zvihodnuje.

..noooo telefonovanie za jazdy nie je o tom ,že či stiham alebo nestiham preradzovat rychlosti ...ale o tom,že človek ma spomalene reakcie resp. nestači rychlo reagovat na niektore situacie v cestnej premavke ...ako napriklad stihnem s mobilom pri uchu v jednej ruke nahle sa vyhnut napr. autu či prekažke na ceste a nedajbože chodcovi ,ktory nahle vstupi do jazdnej drahy???? :smt134

ložiska a prislušenstvo http://www.martino-eshop.sk

Ned, 19.12.2010, 22:37
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
lubor píše:
Ja flojdov moc nemusim a tiez ma netesi ked ma nacapaju ale shvalujem ich kontroly ved len pozrite aky bordel je na nasich cestach a kolko mrtvych niekto to musi usmernovat.
to je pravda ale policajti to nevyriesia buzeraciou a hlavne je aut stale viac a tym padom aj tych co nemaju skusenosti,alebo su zvyknuty na premavku pred dvadsiatimi rokmi alebo su ozraty.Cim viac ludi tym viac bordelu.

Ned, 19.12.2010, 22:45
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Janko:
//Do frasa, zase som pozde zbadal, že si z Tisovca, nakoniec sa možno aj poznáme...///

Finty sa nedajú naordinovať, všetko závisí od konkrétnej situácie. Kvôli objektivite, aby sme vedeli vo co de, tak príslušníci PZ sú na tom horšie, lebo v čase mimo službu, pokiaľ spáchajú dopravný priestupok, tak to nemôžu vybaviť blokovou pokutou, nakoľko u nich je režim trestu od nadriadeného., to znamená, že je na tom horšie ako civil, lebo ho šéf rieši v rámci disciplinárnej právomoci, a čím ďalej, tým horšie. Rýchlosť sa eviduje na dig záznam, a zmazanie záberu musí byť dokladované záznamom, že prečo, tak si predstav, že XY zmaže foto, kde je kámoš zameraný a od nadriadeného môže dostať taký flajster, ktorý je úplne v nepomere s tým „dobrom“, čo vykonal pre kamaráta, takže potom to radšej nezrobí ani pre rodného brata.
Ináč policajné „mýtne“ sa kus ukľudnilo s nástupom nového policajného prezidenta.
Treba ale si naliať čistého vínečka, prečo mýtne bolo také aké bolo. Lebo sa ním dotovali diery v štátnom rozpočte. Neexistovalo nič, len striktne dodržiavať všetko, čo sa len dalo., no ale nakoniec nikoho neospravedlňuje porušenie zákona, to by snád jedine špecifikované prípady podľa Trestného poriadku, ako napr. § 24 Krajná núdza, § 25 Nutná obrana, § 27 Dovolené riziko, § 28 Výkon práva a povinnosti, § 29 Súhlas poškodeného, § 30 Plnenie úlohy agenta.
Ale vravím to sú špecifiká a nevyskytujú sa dennodenne.
Osobne by som vsadil na kľudné a korektné jednanie, pokiaľ som spáchal priestupok, aj tak sa z neho nevysekám, maximálne ho znížim.

Oron72
...sa mi zda,OGO,ze tusim tvoje remeslo ale suhlasim s tebou...
Orone 72, už nepracujem vo Firme.

Ned, 19.12.2010, 23:02
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať ..
2 OGO

...si z RS ?

Ned, 19.12.2010, 23:09
Support
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Policajti by zarobili veeeela penazi na inych ako motorizovanych ucastnikoch censtnej premavky, len je s tym viac roboty (ozraty ujko z krcmy na bycikli, babka z kostola v ciernom mondure na bycikli, prechadzanie cez cestu ak tam nie je siroko daleko prechod a este k tomu aj zabradlie, atd).

Ned, 19.12.2010, 23:09
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
janoP píše:
2 OGO

...si z RS ?

Jo. Ale v Hnúšti som robil 6 rokov.

Ned, 19.12.2010, 23:18
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Túto debatu som len zľahka prebehol, ale akosi mi uniká pointa, človek spraví priestupok a ešte očakáva prívetivosť policajta?

Pon, 20.12.2010, 7:40
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
čo k tomu dodať. Máš používať handsfree alebo hlasitý odposluch

Pon, 20.12.2010, 9:51
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 38 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný