Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pon, 05.05.2025, 18:18
Dnes je pondelok 5. mája 2025, meniny má Lesana, Lesia a zajtra Hermína

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 288 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 20  Ďalší
 Kupa PAJERO 2.8 TD? 
Autor Správa
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Hesh, s automatom si v teréne kráľ. Ver mi. Nerieš kamióny :-D s offroadom nemajú nič spoločné. Oco nemusí mať strach, veľmi rýchlo si zvykne. Na dobré sa ľahko zvyká. (Ja mám automat. A mám aj manuál)
A Pajero má automat povestný kvalitou a nízkou poruchovosťou. Pre motory 3,5 je to najlepšia voľba, lebo na manuáli hodne trpí spojka kvôli silnému motoru.
Ale tá 2,8TD je fakt pekná.
Treba oba vozy pozrieť, poriadne pozrieť a až potom sa rozhodnúť.
LPG na Pajere musí byť sekvenčné s domazávaním, kvalitné, inak to nemá cenu.

Patrol GR (Y61) 2,8 TD6 Wagon, Family Off Road Edition
Subaru Outback 3,6 H6, SUV Edition
Pajerko II, 3,5 V6 automat, SWB, Off Road Edition - predané

Ned, 19.12.2010, 0:30
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
jenki píše:
Hesh, s automatom si v teréne kráľ. Ver mi. Nerieš kamióny :-D s offroadom nemajú nič spoločné. Oco nemusí mať strach, veľmi rýchlo si zvykne. Na dobré sa ľahko zvyká. (Ja mám automat. A mám aj manuál)
A Pajero má automat povestný kvalitou a nízkou poruchovosťou. Pre motory 3,5 je to najlepšia voľba, lebo na manuáli hodne trpí spojka kvôli silnému motoru.
Ale tá 2,8TD je fakt pekná.
Treba oba vozy pozrieť, poriadne pozrieť a až potom sa rozhodnúť.
LPG na Pajere musí byť sekvenčné s domazávaním, kvalitné, inak to nemá cenu.

oco sa boji hlacne toho ze ked bude mat automat a zacne ho smykat tak otacky vzrastu a automat mu bude radit vyzsie prevodove stupne tak ja neviem lebo je pravda ze automat radi vzdy v cervenej zone tak ja neviem a ani oco nevie ako sa to bude chovat

Ned, 19.12.2010, 13:34
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
:-D ale ja to viem, ako sa to chová. A to čoho sa bojíš je blbosť. Howg. :-D

Patrol GR (Y61) 2,8 TD6 Wagon, Family Off Road Edition
Subaru Outback 3,6 H6, SUV Edition
Pajerko II, 3,5 V6 automat, SWB, Off Road Edition - predané

Ned, 19.12.2010, 18:04
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Hesh píše:
lebo je pravda ze automat radi vzdy v cervenej zone tak ja neviem a ani oco nevie ako sa to bude chovat

čo je to akože tá červená zóna?
Neviem ako sú vymakané automaty od mitsubishi, ale na jeepe mi preradí vtedy keď ja chcem, je to len o práci s plynom. Keď pridávam citlivo plyn radí už okolo 1900 otáčok, ale keď chcem dokážem ho držať až do 55OO otáčok, keď si pri 3500 poviem že stačí, jemne uberiem plyn a automat si pekne preradí, chce to len cit a zžiť sa s autom...potom už nikdy nebudeš chcieť manuál :lol:

Ned, 19.12.2010, 18:41
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
no neviem uvidime ako to pojde :-)

Ned, 19.12.2010, 19:58
Učeň

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Veru majú pravdu dása s tým dodre jazdit v hoc akom blate aj snehu dôkazom je to že som mal požičaný firemný automat pajerko 3,5 amoja manželka už ine terene uto nechcela že prečo bi mala machrovat s kutačom ked to ide jednoduchšie a to ona velké auta nemusi.

Ned, 19.12.2010, 20:14
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
mam otazocku ako sa robi plyn do pajera je v kufri za sedackami alebo ma miesto v podlahe? ak nie v podlahe dasa spravit do podlahy????

Ned, 19.12.2010, 22:43
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Plyn robi najbližšie pri tebe Babarik v Ondrašovej, dostaneš aj certifikat, dnes som pozeral na Trstennom jedneho športa, kt. robil - celkom ujde

Ned, 19.12.2010, 23:59
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
roman lh píše:
Plyn robi najbližšie pri tebe Babarik v Ondrašovej, dostaneš aj certifikat, dnes som pozeral na Trstennom jedneho športa, kt. robil - celkom ujde

mno len ci by dokazal aj prerobit ak sa da do pajera do podlahy alebo niekde schovat lebo najlepsie by bolo v podlahe lebo potrebujeme cely kufor niekedy aj ked zlozis uplne sedacky a s plinom za sedackami sa moc sprekulovat neda

Pon, 20.12.2010, 0:31
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
tak teraz som nasiel krasavca na nete checm takeho ties nadhera
Obrázok

Pon, 20.12.2010, 0:47
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
keďže klasické pajero má rezervu na 5ich dverách a pod podlahou kufra je nádrž tal LPG nádrž asi len za zadné sedadlá. Preberala sa na nete aj montáž nádrží pod auto medzi pozdĺžne nosníky rámu ale tam by som to nedával, jednak v strede ide kardan a za druhé by musela byť moc malá tá nádrž aby netrčala moc pod auto, potom by bola moc na rane.
Ak pajero sport má rezeru v kufri (fakt neviem ako je to riešené) tak by sa dala miesto rezervy dať toroidná nádrž.
Ak nie tak ber radšej nafťáka, aby ti nádrž na LPG nezavadzala. Ja mám v Jeepe 100l nádrž za sedadlami a dá sa na to zvyknúť, akurát už sa tam nezmestia také veci ako by vošli po sklopení sedadiel. Ale zas mi nezavadzi v kufri rezerva, je na svojom mieste.

Pon, 20.12.2010, 9:32
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
tak to potom asi len pekne hladat naftaka nejakeho lebo potrebujeme hlavne kufor preto sme rozhodnuty pre pajro lebo na vysku potrebujeme minimalne 100 cm na vysku a tak inac by sme hladali nejaky iny off ale vyhralo pajerko mno uvidime

Pon, 20.12.2010, 10:12
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Nádrž mám v kufri pozdĺžne namiesto siedmej sedačky, takže z kufra mi nič neubudlo. Ak je tam nádrž riešená naprieč, nič sa nedeje, dá sa to ľahko prerobiť. 3,5 Liter s automatom je asi najlepšie čo môžeš hľadať :-D .

Pon, 20.12.2010, 10:23
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
To s tou výškou kufra máš prevdu, je to veľká výhoda. Ja som do Gallopera strčil na stojáka pračku ešte zabalenú v origo krabici. To aj predavači v NAY kukali ako puci :-))
Na bok by som nádrž nedával, predsa len to je dosť kg a viac je potom zaťažovaná jedna strana nápravy, ke´d je nádrž v strede naprieč za sedačkami je váha rozložená rovnomerne a ťažisko nádrže je ešte pred zadnou nápravou takže to až tak netrpí na zadok.

Pon, 20.12.2010, 10:36
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Martinoff píše:
Nádrž mám v kufri pozdĺžne namiesto siedmej sedačky, takže z kufra mi nič neubudlo. Ak je tam nádrž riešená naprieč, nič sa nedeje, dá sa to ľahko prerobiť. 3,5 Liter s automatom je asi najlepšie čo môžeš hľadať :-D .

nemohol by si mi to prsimta odfotit aby som ocovi ukazal nazornu ukazku? ak si najdes cas na taku malickost :-)

Pon, 20.12.2010, 15:57
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 288 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 20  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný