Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Ned, 22.06.2025, 0:01
Dnes je nedela 22. júna 2025, meniny má Paulína a zajtra Sidónia

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 42 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3  Ďalší
 Pajero 3,5 V6 - pre Slovak offroadtrial.sk 
Autor Správa
Ťažký Profík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Herman píše:
Peter tak zalozime Offroad trial Pajero klub Kysuce :-D

No inak vy by ste aj mohli založiť a spojili by ste názov trial a tri a Pajero a vznikol by z toho TriPajeriAl Club xi xi xi. / to si nevšímajte to len relaxujem popri magorení sa z úctovania /.
Inak a že jako budete všetci svišťať s toľkými koňmi pod kapotou, kto vám má stačiť? Hááá? :D

.....spomaľ máš privysokú rýchlosť, vnímam ju len šiestym zmyslom ..... :D :D :D Či?

PS: a čo takto vypustiť aj nejaké tie koníky aj pre súpera? :lol: :lol:

Uto, 25.01.2011, 18:01
Ťažký Profík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
robo kop píše:
Jozko pozri na fotku v niku to je moje pajo na nom sao zacinal to tvoje dopadne tak isto neboj sa

Ach škoda preškoda, že sme to nezažili. Fňuk.

A Jožko vidíš aká je evolúcia Pajerka? Najprv je Patrol, potom Pajerko a nakoniec Cheeromog a potom... potom už len riadená strela Zem Zem :D :D :D

Uto, 25.01.2011, 18:05
Ťažký Profík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
pejo píše:
V akej kategórii chceš jazdiť?

Jožko musí jazdiť len a len a jedine v prekrásnej kategórii Esíčkovej, milovanej. :D

Uto, 25.01.2011, 18:07
Ťažký Profík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Herman píše:
Fcera som bol na Raci s pajom, len tak okolo vleku odomna. Hore to islo OK no dole to bolo horsie bolo dost snehu a smikalo to. Neni som zviknuty na benzinovi automat nebrzdilo to motorom ako na patrole . Ale inac OK. Musim znovu nahodit vyfuk lebo ten kraval je hrozny - ani susedom sa to moc nepaci.

Jožko kúp susedom odhlučňovacie slúchadlá a máš to vybavené a nech to, nech to má grády ......má to sílu, má to grády tralala tralala sa spieva v jednej pesničke....a ja môôžem všetko čo má sílu a čo má grády :):) popri tom samozrejme pozdravujem tvojich susedov :)

Uto, 25.01.2011, 18:10
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
:D :D :D :D :D :D :D

že :P

no dnes som bol pri pajerku a vyzera to ze šasi su tak zhnite ze zacinam hladat ine respektive ine auto co ma aj v predu pevnu napravu a prehodim len ten motorcek a prevodovku.

uz to zacina uz som v druhej faze ako isiel robocop :-)))))))

ale tento rok to trosku povyvracam este v tomto sate! :-))))

offroadtrial zdar!

a dufam ze si zaspievame tie pesnicky ako vzdy pred karavanom

Uto, 25.01.2011, 22:07
Profil WWW
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
:smt033

Uto, 25.01.2011, 22:11
Profil WWW
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
pejo píše:
V akej kategórii chceš jazdiť?

štandart zatial časom ako pošetrim aj vysie kategorie

Uto, 25.01.2011, 22:15
Profil WWW
Ťažký Profík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Chose píše:

no dnes som bol pri pajerku a vyzera to ze šasi su tak zhnite ze zacinam hladat ine respektive ine auto co ma aj v predu pevnu napravu a prehodim len ten motorcek a prevodovku.

offroadtrial zdar!

Inak to na našom fáre bolo zhnité komplet všetko, tak nevešaj hlavu xi xi xi :D to se pak vsákne :D. Tento rok sa tak ako aj my pokutáliš a pováliš ešte s týmto a na budúci rok ani sa nenazdáš a si v M-ku a či v PM-ku nech je evolúcia zachovaná :D

PS: chlapci a prezraďte mne neskúsnej a sveta neznalej a hlavne hrozne zvedavej :D čože pekného spievate pri karavane? Tipujem..... :D :D :D a vlastne vzdávam sa

Uto, 25.01.2011, 22:27
Ťažký Profík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
romo11 píše:
Tak asi budete mať chlapi pravdu..ja som len písal zo svojej skúsenosti keď som zliezal s karavanom dolu prudkým zasneženým a šmykľavým kopcom a na redukcii a na automate na 1ke som nemusel ani na brzdu šáhnuť, pekne sa to pomali sunulo dolu kopcom...ale je možné že sú rozdiely v prevodoch či čo :-)

Tak to si super zišiel dolu klobúk pred tebou. My sme sa minulý rok na Offroad Trophy Čavoj vytrepali na vrchol kopca s 2 prívesmi a jedným prívesným vozíkom a ešte sa tam chalani vyštevrali aj na Chopproch / ale tí len na návštevu došli nie offroadiť/. Tam to išlo super, lebo bolo sucho, ale po trojdňovom výdatnom lejaku sa po tej ceste ktorou sme mali ísť dolu valila voda prúdom, teda resp. bol to jeden veľký potok, tak chalani na motorkách nejako ako tak zišli potom sme zniesli tie prívesy vyviazané na 2 autách, to bolo tiež dobré, ale keď sme potom schádzali s tým vozíkom na autá, tak nás asi tak v polovici toho kopca na tej rozvodnenej ceste predbehol a potom nás už vlastne ťahal ten vozík, ale zase bol to super adrenalín a funky zábava, ale napokon v pohodke sme zišli. Ale celé to bolo asi tým, že ten vozík absolútne nebrzdil, tak sme to nechali na náhodu :D xi xi

Uto, 25.01.2011, 22:53
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Chose píše:

offroadtrial zdar!

Daj ten motor do samuraja a bude sranda, 3,5V6, 33" gumy, dve tuhe napravi a ides ako pacho. :-D , Len si musis kupit kabrio alebo vyrezat do strechy otvor na hlavu ako na V3S.

Str, 26.01.2011, 8:36
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Jozko uz zhanam nieco ine a dnes som to nacrtol fesakovi a ten to zhodnotil pozitivne dokonca som mu prezradil jeho dasie kroky pocitam ze pojde aj on do toho. know-how posepkam aj tebe tuna nie. :-)

Str, 26.01.2011, 22:07
Profil WWW
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Zuzuu píše:
Chose píše:

offroadtrial zdar!

Inak to na našom fáre bolo zhnité komplet všetko, tak nevešaj hlavu xi xi xi :D to se pak vsákne :D. Tento rok sa tak ako aj my pokutáliš a pováliš ešte s týmto a na budúci rok ani sa nenazdáš a si v M-ku a či v PM-ku nech je evolúcia zachovaná :D

PS: chlapci a prezraďte mne neskúsnej a sveta neznalej a hlavne hrozne zvedavej :D čože pekného spievate pri karavane? Tipujem..... :D :D :D a vlastne vzdávam sa

No to je jasne nie V dolinááááááách kde slnko.................... :-) to je hymna offroadlnad.sk racing trial teamu

Str, 26.01.2011, 22:10
Profil WWW
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Chose zle ona mala na mysli ze je vyrobena pre mna ze Zuzuu :D

Štv, 27.01.2011, 7:22
Profil WWW
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
jaj to je ta neverim ze si nebola vyrobena pre mna ...... to si ja spievam pre mojho patrolika ktoreho som predal a po dvoch rokoch kupil späť.
:-))))

Štv, 27.01.2011, 22:24
Profil WWW
Ťažký Profík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Herman píše:
Chose píše:

offroadtrial zdar!

Daj ten motor do samuraja a bude sranda, 3,5V6, 33" gumy, dve tuhe napravi a ides ako pacho. :-D , Len si musis kupit kabrio alebo vyrezat do strechy otvor na hlavu ako na V3S.

Jožko srandičky, srandičky zo Samurajov. :D :D xi xi xi Náhodou ale ono toto malinkaté autíčko má svoje velikánske výhody, okrem toho, že je vrtké v teréne a nevycicia ťa to aj z krvi, a pri určitých samozrejme povolených úpravách dokáže zázraky. Takže vivat Samuraje. Mnohí s "veľkými" autami zahučali tam kde Samuraje prešli v úplnej pohodke / kukni videjká z MČR v triale / tam jazdí min. 80% Samurajov a určite vedia prečo :) oni už majú trialových sezón viacej za sebou. Ono nie vždy všetko velikánske je aj dobré :):):) netreba zabúdať že aj s malým gašparkom sa dá zahrať veľké divadlo. Dont forget it. :)

PS: to samozrejme v dobrom píšem, len čo sa týka značky Suzuki, tak tú budem obhajovať vždy a navždy, lebo ja tie Suzukíčatká proste milujem najviac na celom svete až do skonania tela aj duše. :) Ale zase tým nechcem povedať, že iné značky nemám rada, ba, mám aj Pajerká, aj Patrolíky / ten tvoj ex chrumkavý :) napríklad/, ale aj iné samo, len to Suzuki tak o kusisko viacej :) a nielen autá ale aj motorky Suzuki a tak.

Naposledy upravil Zuzuu dňa Pia, 28.01.2011, 14:24, celkovo upravené 1

Pia, 28.01.2011, 13:37
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 42 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný