Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Sob, 19.07.2025, 11:48
Dnes je sobota 19. júla 2025, meniny má Dušana a zajtra Ilj, Eliáš

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 1076 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 72  Ďalší
 Pandíkov "PROTOTYP" 
Autor Správa
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Tá vrchná časť toh rámu vyzerá dosť pekne (pripomína Tubular bumper pre LR :-D ) ale taká menšia otázka: Ten spodok by prekrýval origo ten zvyšok nárazníku čo máš :wink: :-D

Nechceš sa predsa len ubrať tým smerom niakeho nenápadného na mieru "ušitého" a lahkého pevnosťáku?

Pon, 17.01.2011, 19:36
Pandík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
macej pevnostňáčik neskôr a spodná rúra by asi prekrývala tú časť nárazníka ktorá tam vlastne ani nie je :-D

Pon, 17.01.2011, 20:22
Pandík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
ňáke novotky prinášam so sebou :wink:
ako om už písal tak mám nové svetlá v sobotu idem ich nahodiť, nové predné oba kyneťáky, dorazy predné a nová baterka :wink:
v nedeľu sme boli v TN po ďalšiu prevodovku hádam už s krátkymi prevodmi, dnes po škole som dal dole prevodovku z macíka tú dlhú trochu sme ju dali do kopy poprehadzovali čidla, držiaky a tak a nahodili sme ju na miesto. zatiaľ som len podoťahoval prevodovku o motor nahodil ramená a tak z dôvodu školských povinností výnimočne som skončil skôr :cry: zajtra vymením kĺby dorazy dám do tlmiča a dám pod pružiny 4cm podložky atď atď
takže tak ja :P zajtra už to musíme ísť testovať nalejeme aj nejakú gebuzinu do prevodovky na také aby vypchalo špáry medzi zubami či čo
otec znížil sedačky takže pracujeme het ;-)
Obrázok Obrázok
Obrázok Obrázok
Obrázok

Str, 26.01.2011, 22:57
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
ty kokso dobre vidim vykachlickovana jama to uz je aky prepich,jedine ze to bolo pocitane na bazen?

Štv, 27.01.2011, 20:23
Profil ICQ
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
filipe vidis velmi dobre ja ked som prisiel knim do garaze tak som myslel ze sadnem na prdel ze ci to je obyvacka :D velmi velky luxus...

A pandiku ide ti to sikovne som zvedavy kolko prevodoviek este zosrotujes...

Štv, 27.01.2011, 20:40
Profil ICQ
Pandík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
hoši som rád, že sa vám páči garague aj mne sa páči nemuím behať zospodu s lampičkou ale zasvietim 4 neónky a svetla po haleluja :D :D
dnes som pandu dokončil prevodovka je super má krátke prevody na jedničke idem krôčikom a to je super, dal som pod struny podložky 4cm zospodu sú prichytené samorezkami o misku pružiny tak je to pevné + 1cm na uložení tlmiča výsledok je 5cm čistého liftu predku = 2" dal som aj dorazy dopredu takže už by nemala prdnúť prevodovka (nemala by!)
ešte je dosť roboty neskôr dám viac informácií :wink:
Obrázok Obrázok
Obrázok Obrázok
nové vrtulové matky
Obrázok

Pia, 28.01.2011, 0:05
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Pandík, z Teba raz fakt niečo bude ;-)

Pia, 28.01.2011, 0:13
Pandík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
JohnyPajero tak hádam hej :D
ešte dopĺňam informácie dnes ešte doladíme detaily aj geometriu lebo po zdvihnutí počuť na kamienkoch dreť kolesá a treba také muchy ešte vychytať napr aj to že ťahlo od rýchl. páky sa opiera o výfuk a vydáva to kadejaké zvuky :lol:
včera večer som ešte na konštrukciu rezervy do stredovej diery disku vovaril kúsok trúbky aby po odkrúcaní kolesa z kufra mi nepadala na zem aby som ju nemusel držať ale aby si to sadlo na krúžok a držalo
dnes chcem vymeniť svetlá na záhradke a cez víkend alebo na týždeň podložky z pod listov zadných von a urobiť dlhšie hojdačky s mazničkou a natáčacie ;-)
tak uvidíme čo z toho bude 8-) ale hlavná vec už je prevodovka ide ako má je na aute tak parááda ešte ten kardan urobiť dať uloženie zo žigule a bude úplne že super :smt122

Pia, 28.01.2011, 7:58
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Pandiku, do tej garáže už chyba len tv, gauč a chladnička s jedlom. :-D

Pia, 28.01.2011, 11:15
Profil ICQ
Pandík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
tv tam je postel tiež vedľa a chladnička tá je hore :-D

Pia, 28.01.2011, 15:59
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
ešte niečo do tých zubov, čo ich vyplní

Pia, 28.01.2011, 19:15
Profil WWW
Pandík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
marisko píše:
ešte niečo do tých zubov, čo ich vyplní

už to je tam ;-)

dnes sme zasa s otcom makali, otec poskladal interiér ešte zajtra nahodím hasičák ku rýchl. páke a kým on skladal ja som tvoril, mali sme baterku cca 40Ah a teraz 56Ah tak je väčšia tak som prerobil držiak baterky (dosť podstatná vecička ten držiak) staré svetlá tie 4 zo záhradky som zmontoval a pod ne som pobodoval 2 tabuľky plechu aby svetlo sa neodrážalo do kabíny lebo nič nevidno teraz je to už ok momentálne schne farba natrel som komplet celú záhradku lebo už sa ukazovala hrdza na viacerých miestách a nové svetlá budu visieť dolu hlavou z hornej trúbky lebo keď boli na spodnej tak boli veľmi utopené aj teraz sú ale menej ešte nie je znížená záhradka tak svetielká vyzerajú miniatúrne ;-) ešte pôjde o 3cm dolu ;-)
dnes prišli aj 14" disky tie sú otrasné hrdzavé, tak sme ich boli odniesť nech ich opieskujú, dajú základ a vrch prášková farba (komaxit) farba bude taká bilo-sivá, prišli nám z čiech príruby z pandy z predných kotúčov čo držia strmene tie pôjdu dozadu tam idem robiť kotúče len ešte musím mať strmene z alfy 145/ 155 platničky nové z alfy a kotúče predné nové z pandy 8-)
tak zajtra pokračujeme a ideme aj testovať pandu niekam do nie extremného terénu :wink:
keby neboli 3cm podložky tak asi by nemal veľa disk od pera a možno by aj šúchal
:lol:
Obrázok Obrázok
Obrázok Obrázok
Obrázok Obrázok
Obrázok

Sob, 29.01.2011, 0:01
Pandík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
a máme po 1. testovacej jazde v maličkom teréne test dopadol super prevodovka super ešte sa sam vypína zadok pri zábere musíme to doštelovať lebo páka padá dole a vypne 4x4
inač silu má, záber má, dnes ráno som si privstal a som nahodil svetielká, ponapájal ich a už to aj svieti :wink:
dnes ešte ideme sa trošku s pandou pohrať, páka rýchlostná stojí krivo a nie v strede atď atď...
disky budú doma až sa oteplí, vraj nemôžu pustiť pieskovačku keď je mráz takže 14" kolieská až neskôr ale budú určite, zrejme tieto:
http://www.tiptyre.cz/pneumatiky/protek ... 4-88N.html priemer gúm 66cm a tie naše 13ky majú 58cm takže aj lift bude 4centíky a to je slušnejšie 8-)
ňáke fotos
Obrázok Obrázok
Obrázok Obrázok
ak bude zospodu po teste všetko ok, nahodím šus plech s rámom na spodok
ináč tak medzi rečou neviete niekto o nejakej olejovej vani na punto I 1,2 60hp 44kw? ten náš motor je z búraného punťa a tečie okolo vani lebo je spučená aku ju oprelo pri búračke o poloos :cry:

Sob, 29.01.2011, 14:09
Pandík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
tak páka stojí v strede, páka na zadný náhon drží (asi), nefunkčný centrál už je funkčný + reprák vo dverách už hraje :wink: lámalo mi káble na centrál tak som to teraz urobil takto ako je vidieť na fotkách
rozhodol som sa nechať si ten predný rám tak som vyrezal z neho trošku na ostrekovače svetiel a do jedného rohu som vovaril koleno varné lebo jedne roh bol dosť škaredo ohnutý, rám som natrel základovkou a teraz schne už vrchná čierna lesklá farba :wink: zajtra idem dať na spodok plech aj nahodiť rám a pokračujeme v druhom teste 8-)
Obrázok Obrázok
Obrázok Obrázok
pružina z karburátora alebo z ničoho takého z favorita... dal som ju tam preto aby po tarvorení dverí tá hadička s káblami za zašila tam dozadu a nie aby to trčalo ;-)
Obrázok

Ned, 30.01.2011, 0:47
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
:smt023 Pekne si to porobil.

Ned, 30.01.2011, 0:57
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 1076 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 72  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný