Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pia, 06.06.2025, 21:56
Dnes je piatok 6. júna 2025, meniny má Norbert a zajtra Róbert

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 201 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Ďalší
 Jeep Wrangler TJ 4L - napravy unimog 404 
Autor Správa
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Tak skúsim reagovať : ego hlatkať netreba ,pochvala je silno motivujúca ,dobrá rada je nad zlato nejake vyvrátenie mylného názoru je prínos , žiadný komentár je zas demotivujúci aspoň pre mňa čo to robím prvy x a sám niesom presvedčený o tom čo idem prerobiť , vyrobiť , objednať. K tým tvojím trom otázkam len tolko , musím chodiť tam kde to ide aj im a potom idem sám , čo nieje velmi rozumné. /dačo sa stane a nenajdema ani nákazlivá choroba/.

Štv, 03.02.2011, 22:15
Profil WWW
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Sám nechodievaj práve to je demotivujúce a od kamarátov sa neodťahuj tým že to prejdeš len ty, bo zostaneš sám - ja radšej hryziem diffy (nebude to zámerne?) aby ma ťahali ... :)
to Peťo a thunder: chalani dík :)

kua tak sa nenechaj znechutiť s nekomentovaním všetci ťa tu sledujú akurát sa možno toľko už nekomentuje bo je dáka posratá doba a každý si myslí že kto už je zvedavý na jeho názor. Sem tam ich treba nakopnúť.

Tak sa musíme učiť od novej generácie -viď Pandík- sám si píše na tom svojom piesočku a mi ho všetci sledujeme že je tu, ak bude niekedy robiť niečo aj na zaujímavejšom aute ako je Panda budeme to aj čítať :) -robím si kozy!

Máš pekného wraníka a precíznu prácu, tak si to ráč dodržať. A daj tú rezervu z auta von - na pneu ktoré máš ked dostaneš definé to zbadáš až keď pôjdeš domov z terén výjazdu pri spätnom hustení pneu (alebo nezbadáš).

Štv, 03.02.2011, 22:55
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
rezerva ja viem ale nove pravidla, ešte aj ten blbi hi lift musím dakde zavesiť , mám ho ale je taky neforemný kua , chcem dať vnutorne beadlock a tam už je snád aj rezerva na hovno .

Štv, 03.02.2011, 23:03
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Vdaka za nazorne foto, tam je uchytenie lepsie vidiet. Ked mi pandík podotkol ze tam ide daco o podlahu stale som nechapal aky kus materialu. Na tej modrej jeepke je to pekne vidiet .

Štv, 03.02.2011, 23:08
Profil WWW
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
denyz píše:
rezerva ja viem ale nove pravidla, ešte aj ten blbi hi lift musím dakde zavesiť , mám ho ale je taky neforemný kua , chcem dať vnutorne beadlock a tam už je snád aj rezerva na hovno .

cez víkend ti to odfotím ako to zvládnuť aj s rezervou a hiliftom - ber to ako motiváciu možnoťa napadne niečo iné lepšie

Štv, 03.02.2011, 23:12
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
dal by som tam aj moje foto ale už nevladzem zísť do garáže , od siedmej som robil rámy.

Štv, 03.02.2011, 23:14
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Presne ako hovorí YJ KAO - všetci to tu ostro sledujeme a ja osobne mám monitor furt zaslintaný :lol: . Takže denyz, aby to nekomentovanie nebolo demotivujúce a aby som Ti ani ego nehladkal, ale komu česť tomu česť...
Čo to si mi už poukazoval v Brezne, ale vidím , že to chceš dotiahnuťdo absolútnej dokonalosti. Obdivuhodná je Tvoja precíznosť, s akou k prestavbe pristupuješ. Na okraj, myslíš, že tie vnútorné beadlocky budú využité?

Štv, 03.02.2011, 23:19
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
YJ KAO píše:
denyz píše:

cez víkend ti to odfotím ako to zvládnuť aj s rezervou a hiliftom - ber to ako motiváciu možnoťa napadne niečo iné lepšie
. vieš s tým metrovým kolesom tam nemám moc na výber , takto aspoň ťažisko tlačím dole ako sa dá ale nemám kufor a tým ani miesto na zadný naviják ale v hlave už mám dajaké riešenie len treba dorobiť rámy .

Štv, 03.02.2011, 23:19
Profil WWW
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
metrové koleso - no bolo ti to treba?

Jedná sa o uchytenie hiliftu za rezervou nad pevnosťákom.

Štv, 03.02.2011, 23:22
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
zdeno píše:
Presne ako hovorí YJ KAO - všetci to tu ostro sledujeme a ja osobne mám monitor furt zaslintaný :lol: . Takže denyz, aby to nekomentovanie nebolo demotivujúce a aby som Ti ani ego nehladkal, ale komu česť tomu česť...
Čo to si mi už poukazoval v Brezne, ale vidím , že to chceš dotiahnuťdo absolútnej dokonalosti. Obdivuhodná je Tvoja precíznosť, s akou k prestavbe pristupuješ. Na okraj, myslíš, že tie vnútorné beadlocky budú využité?
asi ani nie ale absolútna dokonalosť :D ale nie v sobotu idem do Hungaria tam my budú prerábať brzdy na kotúče a potom budem musieť meniť disky a keď nájdem dobré silné hlinikové /lachké/ tak tam dám vnutorný beadlock

Štv, 03.02.2011, 23:27
Profil WWW
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
denyz klobuk dolu pred tvojov pracov ale myslim ze na tych Irokoch to v blate nebude moc chodit a ked obujes nieco brutalnejsie ako napr.bogre tak ten motor urve predny klb alebo kolo v reduktore ja som videl osobne uz niekolko 303 naprav ktore pustili v extreme na velkych gumach a silnych motoroch ale neprajem ti to ja osobne som preto volil mogove napravy su sice tazsie ale daleko silnejsie dal by som fotky s mojej stavby ale nemozem ak sa mi podari asi ano tak dotiahnem moje auto do tisovca do dolinky na nedelu. ale pisem to len preto aby ta vsetci nechvalili aj ked ja sam ta musim tiez pochvalit vyzera a myslim ze aj chodi to super.

Pon, 07.02.2011, 19:57
Profil WWW
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
robíš s toho riadne mäso! mať tak peniaze a čas navyše, idem do niečoho podobného :wink:

Pon, 07.02.2011, 20:11
Profil ICQ
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
robo kop píše:
denyz klobuk dolu pred tvojov pracov ale myslim ze na tych Irokoch to v blate nebude moc chodit a ked obujes nieco brutalnejsie ako napr.bogre tak ten motor urve predny klb alebo kolo v reduktore ja som videl osobne uz niekolko 303 naprav ktore pustili v extreme na velkych gumach a silnych motoroch ale neprajem ti to ja osobne som preto volil mogove napravy su sice tazsie ale daleko silnejsie dal by som fotky s mojej stavby ale nemozem ak sa mi podari asi ano tak dotiahnem moje auto do tisovca do dolinky na nedelu. ale pisem to len preto aby ta vsetci nechvalili aj ked ja sam ta musim tiez pochvalit vyzera a myslim ze aj chodi to super.
Ďakujem , počul som aj ja už o takých prípadoch ale tie autá mali nad 200 koní ,zas na druhej strane mali menšie kolesa ,takže realne ta hrozba tu asi je . /už mán link na firmu ktorá vyrába zosilnené ozubenia do reduktora ale kĺb ešte neviem / .Mám zálusk na Boger 38,5x 11 R16 ale myslím že má mizerné bočné vedenie , je to pravda ? Aj tieto iroky som dal na 8" disky a nie na 10" takže niesu tak široké ,snáď to tie ozubenia,kĺby ocenia :lol:

Pon, 07.02.2011, 20:47
Profil WWW
Ťažký Profík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
ej ale sa snažiš.ale nepočuvaj ich,aj tak už skoro finišuješ a čo budeš potom robiť?šak aj opravy patria k offu,no a chlapy kolko % z vašich oprav je nasledkom že vam "prepne,zahmlia oči,plyn na plny kotol"?a potom rup puk prask a nakoniec jaaa koook.... nemožeš ist tak plynule dopredu musiš sa sem tam aj vratit krok spat :wink:

Pon, 07.02.2011, 21:12
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Jój že čo budem robiť , v sobotu som bol v HU u Roba Hajdu /Joso ho pozná určite/ oni stavajú auta na off ,trial ,tak tam som čumel jak báger na tvrdú hlinu , chlapi oni riešia každý gram , každý milimeter ani som tam nemal ísť ,teraz aj ja chcem postaviť niečo na triál ./ ja ani neviem čo ma bavý viacej voziť sa alebo dačo tvoriť/

Pon, 07.02.2011, 21:40
Profil WWW
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 201 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný