Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Ned, 20.07.2025, 0:22
Dnes je nedela 20. júla 2025, meniny má Ilj, Eliáš a zajtra Daniel

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 1076 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 72  Ďalší
 Pandíkov "PROTOTYP" 
Autor Správa
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Tak som si myslel, že času máš trochu viacej, ja som rád keď stíham údržbu. Jazdiť chodím skôr smerom na SL a Zamagurie, u mňa sú to v podstate trasy z bodu A do bodu B väčšinou podľa turistickej mapy, ale aj bez nej, len tak na blind, šak niekde dôjdem. Základ plná nádrž a MT. No a na jar sa chystáme krížom cez bývali VP Javorina. Ale ak máš niečo okolo PP, rád sa pridám.

Mitsubishi L200, AVM voľnobežky, King One TDS-9.5C , Maxxis Mudzilla

Ex - Nissan patrol GR Y60, MT Nokian Vatiiva 33/12,5/15, naviják 5,4t,

Ned, 06.02.2011, 15:18
Pandík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
práve že v okololí PP sú samé rovné lúky :cry: my by sme radšej šli okúsiť tvoj terénik :wink: nemáš ty náhodou takého bordového trotla?

Ned, 06.02.2011, 17:11
Pandík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
urobil som videjko z dnešného rýchleho šantenia nebolo benzínu - nemal kto ísť natankovať :lol: a museli sme ísť gratulovať babke takže len také vozenie po lúke aspoň som otestoval náhony a motor :D
http://www.youtube.com/watch?v=GOjJCZyc8sE

minulý týždeň, vlastne ešte tento 3 dni tak po večeroch som tvoril rám do čiech tak sa mi zapáčil, že ten môj predám za pár € a vyrobím si taký istý ako som spravil čechovi :wink:
Obrázok Obrázok
Obrázok Obrázok

Ned, 06.02.2011, 23:51
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Tých rámov spravíš ešte kolko? :-D Zase ten sa ti bude páčiť tak tento predáš...a dokolečka dokola :) . Už každý kto má Pandu v prilahlých štátoch bude mať rám od teba. A ty budeš prachatýýýý :)

Ale pekne to robíš :wink: . Páčia sa mi tie tvoje rámy. Oproti tým origo čo sú na niektorých Pandách tie tvoje nečo vydržia a sú ovela krajšie.

Pon, 07.02.2011, 0:28
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Nie Pandíku, môj je černý, krátky, vysoký, na ňom kopa železa a teraz v zime aj s majákom. Ja mám prejdené popod Tatry mimo cestu od PP- Veľkej po SL. Myslel som ,že chodíš niekam smerom na Vernár. Uvidím, čo sa udeje do konca týždňa, ak tak potom Ti dám vedieť cez PM, kde presne a kedy. Tu môžeš otestovať Pandu pred Tisovcom.

Mitsubishi L200, AVM voľnobežky, King One TDS-9.5C , Maxxis Mudzilla

Ex - Nissan patrol GR Y60, MT Nokian Vatiiva 33/12,5/15, naviják 5,4t,

Pon, 07.02.2011, 23:03
Pandík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
macej ešte sebe a hádam skončím a ešte idem sebe aj tomu čechovi robiť rámiky na zadné svetlá :P ale dík

dnes sme boli po opieskované, nastriekané..(komaxit).. disky 14" ešte gumy maxi cross a budeme kompletní ;-)
okrem toho som dnes vybral z pod listov zadných podložky, vybral som hojdačky a z hojdačiek púzdra, zajtra idem kúpiť nejaký materiál trúbky do tých gúm púzdra s trubkami nabijem nas5 do karosérie + do listov urobím natáčacie dlhšie hojdačky aby mi zadok zdvihlo tzak aby bol cca rovnako vysoký ako predok hotové hojdačky nasuniema na púzdra prestrčím srúby dotiahnem a bude :wink:
okrem toho som ešte prichytil urvatý držiak výfuku alebo lepšie napísané odhnitý :wink:
idem dať na pandu aj zadné tlmiče zo žigule o dosť dlhšie od pandových teraz máme dlhšie tiež ale aj tak budú málo chcem nech to aj kríži pekne :wink:
tak zasa ňáke fotos ;-)
disky po kúpe:
Obrázok
disky po opieskovaní striekaní komaxitom atď...:
Obrázok
Obrázok Obrázok

trošku tuzing zadku :-D znížený cca 7cm :D
Obrázok Obrázok
Obrázok Obrázok
Obrázok

ínáč mám na predaj tieto gumy s diskami 145/80 R13 zimné zánovné jazdené málo
Obrázok

Pon, 07.02.2011, 23:12
Pandík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
tak zadok je hotový ešte urobiť kardan teda dokončiť a budeme kompletný s podvozkom :wink: hojdačky som chcel že urobím natáčacie aj som na tom pracoval ale žiaľ keď som chcel kus zosústružiť hrubú guľatinu tak ten náš malý sústruh nevládal tak som to vzdal a urobil som normálne hojdačky akurát sú dlhšie o 10cm od sériových a nie sú pod perami žiadne podložky, pekne to bude krížiť a zuhlovanie diferáka je tiež super
takže tak
prikladám ňáke fotos
Obrázok Obrázok Obrázok

Obrázok Obrázok Obrázok

viem, že ti hojdačky nie je boh vie čo ale účel to plní je to schované pod nárazníkom tak čo :wink:

Uto, 08.02.2011, 23:23
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
pandik no neviem ale tie hupačky by som nezvaral, ja som tiež predlžoval sice len o malo asi 3cm ale riešil som to bez zvarania, celistvy material.

Nedávna minulosť Suzuki samurai 1,3 benzin , japonec -plachta, donedávna Suzuki samurai Santana 1,3 celoplech a teráááz: Land Rover Discovery, 2,5 TD5,zatial v zaklade na mechoch,medzinápravová uzávierka,obutie KM 2 ,manual 2003.

Uto, 08.02.2011, 23:34
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
10cm :?! vela nie?? uz ked hojdacku predlzis o jej polovicu si na maxime a aj to si myslim ze je vela.. radsej listy nakut, prehnut viac.. alebo dlhsie listy, prevarit uchyty.. ak ti krizenie nestaci.. a s rotacnymi hojdackami vela nespravis, akurat tie kratke listy polames

Uto, 08.02.2011, 23:52
Profil ICQ
koumák

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Tibo počuj tie hupacky treba vystužiť boo pri bocnom križeni dostane hupacka zaber a ten pliešok ti vykruti ako harmoniku

1: výstuha
2: treba použit dačo hrubšie toto vyzerá byt ako z makového kvetu

Obrázok

starostí s tým, čo si o nich myslíš ty.

Str, 09.02.2011, 1:20
Profil ICQ
Pandík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Mirec jasné aj toto tam pôjde no pliešok to nie je je to 5mm pasovina tam :D je to schované pod nárazníkom tak ma netrápi či je to pekné alebo škaredé na pande sú ine hojdačky ako na ňákom ofe (asi) lebo vyťahujem aj tie pasoviny spolu s púzdrami tak preto som to predĺžil ak bude viac času niekedy tak urobim to pekne len nemám na také hranie veľa šasu :cry:

Str, 09.02.2011, 8:04
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
ctibor ja som mal taketo hrubanske :D

Obrázok

Str, 09.02.2011, 8:18
Profil ICQ
Pandík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
ORKO no ale wrangler určite nemá 800kg ako panda :-D

Str, 09.02.2011, 16:25
Pandík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
test hojdačiek na medzi som naschvál hrabal že či skáče náprava ale je to super ;-) http://www.youtube.com/watch?v=4x3rE-tA1KE

Str, 09.02.2011, 23:35
Pandík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
dnes som urobil 2 úpravy ale najlepšie je na tom to, že jedná je lepšia ako druhá :D
najskôr som do hojdačiek navŕtal diery 10,5mm cez pásoviny, odrezal som trúbku s vnútorným priemerom 10mm a vonkajším 16mm toľko aby to vošlo do hojdačiek medzi tie pásoviny, prestrčil som 10mm šrúby zakrútil a je to aspoň pevnejšie :wink:
tie hojdačky sú len dočasné riešenie ak bude čas, urobím natáčacie dnes ma napadlo ako to urobiť bez sústruženia guľatiny, že ma to skôr nenapadlo, ak to budem robiť urobím fotky :wink:
dnes som začal aj skončil uloženia kardanu z LADY 2101/ 2102 je to bomba pretože dá sa to kúpiť za pár korún ložiská sa dajú meniť a je to oveľa pevnejšie ako to pandové ktoré máme vytrhnuté (mali sme, teraz už nie) zajtra musíme ešte kúpiť zo žigule kardanový kríž pretože jeden sa pri nabíjaní trošku pototo :lol: tak zajtra bude skladaná a uvidíme čo to bude robiť
prikladám aj fotos ako vždy
Obrázok Obrázok

Obrázok Obrázok Obrázok
najskôr som vŕtal 6mm dierky a následne 12,5mm diery aby bola lepšia manipulácia
Obrázok Obrázok
pekne rovno pobodovať a potom obvariť
Obrázok
potom ešte trošku výstuhy tak navariť aby sa v teréne o to nezarývalo ale skĺzlo:
Obrázok Obrázok Obrázok Obrázok
Obrázok Obrázok Obrázok

takto vyzerá originál pandové uloženie kardanu:
Obrázok

Sob, 12.02.2011, 0:19
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 1076 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 72  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný