Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Ned, 20.07.2025, 0:17
Dnes je nedela 20. júla 2025, meniny má Ilj, Eliáš a zajtra Daniel

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 1076 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 72  Ďalší
 Pandíkov "PROTOTYP" 
Autor Správa
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
To vyzerá fajn ten "skidplate" :) :wink: . Kríže a to uloženie zo žigule je fajn riešenie. :smt023

Sob, 12.02.2011, 18:27
Pandík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
dnes doobedu som nahodil kardan na pandu a šli sme testovať po asfalte, ale uz pri cca 60km/h boli vibrácie tak som povolil tie 4 šrúby čo držia uloženia o ten stredný domček išli sme s povoleným vibrácie boli až pri cca 80-90km/h je to už lepšie ale nezaškodilo by to keby neboli alebo boli len minimálne
ešte odsúdzujem uhol zadnej nápravy ak bude zlý uhol, tak nejako popodkladam tie uloženia
ale aspoň v teréne netrepe kardan a na asfaltke ide potichu :wink:
ešte jednú to má chybičku a to takú že zadrhavam o to v teréne, takže potiahnem spodný plech až po stred auta :wink:
Obrázok Obrázok
Obrázok Obrázok
Obrázok Obrázok
Obrázok Obrázok

Sob, 12.02.2011, 19:51
Pandík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
ja si ten hi-lift neviem vynachváliť včera som ostal na stredovom domčeku na kardane na medzi vďaka zdviháku som sa z tamaď a dnes som šiel po zatvrdnutom snehu a prepadol som sa do ryhy ktorú vytvoril dážď tak som pandu zdvihol koľko to šlo posunul som ju na bok podložil rezervu a už to šlo ;-)
http://www.youtube.com/watch?v=zPp3iixVUEg

Ned, 13.02.2011, 21:52
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Pandík, som v koncoch! Nevieš ako sa dá zmeniť domovská planéta? ......: http://hubpages.com/hub/Revealed-2011-J ... -Panda-4x4

:-D :-D :-D

Uto, 15.02.2011, 20:06
Pandík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
dnes som vybral kardan a trošku som vypiloval tie diery čo sú tam šrúby, ktoré držia to uloženie tak vibrácie sú až pri cca 90km/h to nám nevadí nebudeme aspoň jazdiť rýchlo a bude menšia pravdepodobnosť že niekde si natreme pysky :D
boli sme už cca 3-krát testovať ten kardan v teréne, ale vždy o to zachytávam takže najbližšia úprava je takáto akurát nebude taký slzičkový plech ale taký obyčajný (hliníkový)
Obrázok

potom neskôr na zadné svetlá mriežky a cca o 3 týždne prídu gumy ale to už bude panda asi rozobratá ide sa vyvárať dajú sa zadné vnútorné lemy blatníkov z embečky dopredu aj dozadu nech to trošku rozšíri a potom sa bude striekať na hnedo asi na takú čokoládovú farbu a potom zas skladať :wink:
vypína ešte zadný náhon keď je priradený to som už odhalil v čom je chyba takže jest čo robiť ;-)

mriežky budú vyzerať takto ;-)
Obrázok

Uto, 15.02.2011, 20:08
Pandík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
pre dnešok fajront
riešili sme vypínanie 4x4 lepšie napísané samo-vypínanie za jazdy mi vypne zadok keď je zaradený už sme kadečo urobili a stále to vypína mal som dole taký domček kde sa ozubené koleso kardanu zasunie do kolesa čo ide z prevodovky tam je taká vidlička že to skáče on/off aj tu vidličku sme zabrúsili aby ťažšie to skákalo už je to lepšie ale aj tak vypne zadok tak neviem čo urobiť mal som dole aj kardan 1. diel kde sú kĺby nie kríže celý som ho premazal vazelínou a dal som tam univerzálne rezacie manžety nech to nehrkoce ako hrkálka keď vyplaví voda tu vazelínu
urobil som ešte jednu úpravu dnes: zadný tlmič z kufra som prirobil aj dopredu na kapotu zišlo by sa ešte jeden na druhú stranu ale zatiaľ je to ok
pripájam aj fotky :wink:
Obrázok Obrázok
Obrázok Obrázok
Obrázok
Obrázok Obrázok

Sob, 19.02.2011, 17:43
Pandík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
aktuálne :wink:
http://www.youtube.com/watch?v=LhhtGUefEJU

Pon, 21.02.2011, 8:04
Pandík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
ľavú mriežku zadného svetla mám hotovú ešte neskor tam dorobím 3-tí držiačik aby to bolo pevnejšie a a pravú mriežku ke%d nie zajtra tak po víkende lebo tam ju treba nejako predúmať aby nezavadzala odklápaniu rezervy :wink:
trúbka je 10mm vonkaj. priem a vnútorný priemer je 8mm ohýbal som to vo zveráku a potom som to zagitoval a obrúsil tie tenké slamky sú presné trúbky 6mm vonkaj. priem. a vnutor. priem je 4mm
vyzerá to takto pribudla do výbavi ešte jedna gurtnička kolieska sú už pripravené spustné z 2,3barov na 1,5B :wink:
už len vercajg a tak ;-)
Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

ak by mal niekto záujem:
http://auto.bazos.sk/inzerat/6875624/RA ... y-4x98.php

Štv, 24.02.2011, 23:54
Pandík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
keďže v sobotu pri jazdení vypovedal službu predný dif tak sme na celý víkend ostali iba ako diváci už bol načatý keď sme tú prevodovku založili po kúpe lebo ujúkala a nám to tam prdlo úplne :cry:
po rozobratí iba vypadávali kúsky zubov najprv som rozobral tú prevodovku, ktorú som rozbil na 2.kole MASTER OF OFF ROAD tam to bolo úplne dokatované pretože sa panda ešte cca 100km ťahala na lane a okrem vylámaných zubov na diferáku ešte niekoľko zubov schytalo na tanierovom kole... potom som rozobral tú prevodovku ktorá sa rozsypala v sobotu tam tiež očesaný diferák ale tanierové kolo bolo OK jedno šťastie a to preto lebo domov sme šli po zadných brala nás odťahovka defender ktorá predok zdvihla a panda sa vláčila len po zadných, potom som rozobral tretiu prevodovku ktorá bola OK ale mala dlhé prevody, z nej som použil diferák ten bol asi zo 4x2 pandy preto mala dlhé prevody lebo tanierové kolo na 4x4 má mať 60 zubov a tá mala 58 čo majú 4x2 pandy tak diferák som dal zo 4x2 spolu s tanierovým kolesom zo 4x4 pandy, celé som to poskladal pretesnil, ráno treba zbehnúť do predajne po objednané výtlačné spojkové ložisko a prevodovka môže ísť na auto okrem vylámaných zubov sa stalo to že jeden zub sa vytiahol hore ku obalu prevodovky a vytlačil malý kúsok obalu von tak sme to boli dať zavariť
dnes som ešte natrel dekel zadného diferáka ešte tam dám nové šrúbky aby to vyzeralo pekne a bude :wink: tak len dúfam že som to dobre po jednom koliesku podľa mojich fotiek naskladal :lol:
fotky ako vždy
tu je spomínaná odťahovka:
http://img2.rajce.idnes.cz/d0203/4/4546 ... 270228.jpg

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

žltá je good :-D
Obrázok

Obrázok

Str, 02.03.2011, 1:47
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ach ta žltá :-D daj ešte pandu na čierno a bude to good :lol:
tak držím palce nech ta prevodovka fakčí :wink:

Str, 02.03.2011, 17:01
Pandík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
prevodovka fachčí až dofachčila :cry: ideme sa previesť všetko ok rýchlosti šli ani nevyskakovali prídeme domov idem dať do dvora a vtedy som zistil, že som tam nedal niečo zaisťovacie ani neviem čo a tak sa pomiešali rýchlosti :cry: idem ju zas vybrať von a zajtra ju odnesieme o ulicu vyššie ku mechanikovi nech to napraví ale šla pekne ticho prevody krátke tak čo už ja som bol rád že som to poskladal dobre až na tu vec čo tam chýba :oops: tak tipujem, že do konca týždňa budeme zasa pojazdný ;-) už som chcel že to odnesieme celé do šrotu celú pandu tak ale dávam jej ešte šancu :P
pôjde tam aj nová valeo spojka lebo tá naša bola nejaká lacná a vydáva to raz taký zvuk raz iný...

Str, 02.03.2011, 18:08
Začínajúci koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
OFFroad4wd píše:
prevodovka fachčí až dofachčila :cry: ideme sa previesť všetko ok rýchlosti šli ani nevyskakovali prídeme domov idem dať do dvora a vtedy som zistil, že som tam nedal niečo zaisťovacie ani neviem čo a tak sa pomiešali rýchlosti :cry: idem ju zas vybrať von a zajtra ju odnesieme o ulicu vyššie ku mechanikovi nech to napraví ale šla pekne ticho prevody krátke tak čo už ja som bol rád že som to poskladal dobre až na tu vec čo tam chýba :oops: tak tipujem, že do konca týždňa budeme zasa pojazdný ;-) už som chcel že to odnesieme celé do šrotu celú pandu tak ale dávam jej ešte šancu :P
pôjde tam aj nová valeo spojka lebo tá naša bola nejaká lacná a vydáva to raz taký zvuk raz iný...

Vidis pandik za tie prachy co si dal do pandy si mohol mat pekny samuraj

Str, 02.03.2011, 18:12
Profil ICQ
Učeň

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Kde take šikovne autičko by si do šrotu hádzal ved je parádne :smt023 trošku starosti ale všetko sa da opraviť a človek sa aspoň nenudí =D

Str, 02.03.2011, 18:14
Pandík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
dík :D
dnes som ešte raz zhodil prevodovku rozobral som ju a popozeral čo jej je zistil som že sú v háji zelenom satelity difu ako som aj predpokladal, našťastie mám 2 náhradné diferáky na ktorých oboch sú zčesané tanierové kolesá tak som z jedného náhradného a toho rozbitého urobil jedne funkčný :wink:
prevodovku som poskladal zdá sa že všetko pôjde ako má tak zajtra ju nahodíme všetko ponapájam proste to dám do chodu a hádam sa pôjdeme aj povoziť :wink:
tak zatiaľ toľko z dneska 8-)
Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

pribudli aj nejaké nálepky ozaj ak niekto máte nejaké nálepky, mám záujem ;-)
Obrázok

Obrázok

Ned, 06.03.2011, 1:22
Pandík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
tak a už to aj fachčí :wink: :wink: :wink:
ešte musím vymeniť kardanový kríž lebo trepe je vybitý a bude ok
disky tie 14" máme už otočené takže čakám len na gumy :wink:
Obrázok

Ned, 06.03.2011, 21:09
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 1076 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 72  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný