Dnes je utorok 15. júla 2025, meniny má Henrich a zajtra Drahomír
Autor |
Správa |
tomasb
Ťažký Profík
Registrovaný: Uto, 05.01.2010, 20:33 Príspevky: 360 Bydlisko: Banská Bystrica
|
to Little Pepe, mozno sa mylim, ale kazde osobne auto,alebo vyrobene auto za poslednych 15rokov ma 3bod bezpecnostne pasy, teda je to klasicky pas, osobne si myslim ze kazdy buduci ucastnik vedomi si tejto podmienky zvladne zbehnut na vrakac a kupit z hocijakej 120ky pasy (funkcne) a nahodit si to do auta, ratam ze investicia je to radovo dakych 20 € + hodka, max 2 roboty.
ako tu uz bolo pisane, kazdy organizator ma pravo dat si podmienky na ucast ake mu vyhovuju, aj keby podmienkou boli hranate kolesa, len potom zase ide o to aky okruh ludi a aka ucast tam bude, a nehovorim o ohlasoch. vzhladom na desiatky posadok v tisovci si myslim ze organizatori si mozu dovolit sprisnit pravidla, aby ucastnici ktory sa tam dostanu, mali este lepsi zazitok.
|
Ned, 20.03.2011, 17:03 |
|
 |
Little PEPE
OFFROAD Expert
Registrovaný: Uto, 06.07.2010, 20:34 Príspevky: 1296 Bydlisko: Myjava
|
tomasb píše: t investicia je to radovo dakych 20 € + hodka, max 2 roboty.
tam ale podla mojho nazoru nejde o to ako ich tam upevnit a za kolko penazi, ale že veteran z roku napr 1960 ktory si clovek udrziava v original stave, nerad rozvrta a osadi nejakym shit pasom zo skodovky amatersky upevnenym, ktory nesplni ohladom bezpecnosti nic viac ako ten original.
a ked uz sa hrat na bezpecnost tak 4 bodove pasy profi sedacky prilby, ochranne ramy a potom tam pridu len borci na specialoch co chodia na zavody. a ta tam stretnutie a mame s toho zas len zavody
bol by to len maly ustupok ale ked sa neda tak sa neda.
P.S. mne sa klasicky 3 bodovy pas vzdy v terene zasekne tak blbo , že to musim odopnut a nepouzivat, nie su vhodne na tento účel. 
_________________Pepe K160 3,3TDi + Red Banditos Y60 4,2 D, Hyena V8 6.2D + Audi A6 2,5TD UTE Y60 TD42 vo výstavbe "ked motor tak kladivo, ked smrad tak z diesla" td42@safe-mail.net
|
Ned, 20.03.2011, 18:00 |
|
 |
tomasb
Ťažký Profík
Registrovaný: Uto, 05.01.2010, 20:33 Príspevky: 360 Bydlisko: Banská Bystrica
|
ok ok, toto je ina vec, keby som mal ˝veterana˝ do ktoreho nechcem vrtat diery atd atd, tak sa vykaslem na tisovec a pojdem na iny zavod. tu ide o to co je clovek ochotny spravit, obetovat, pre konkretnu akciu. sam vidis ze vela offroadakov ktory pravidelne chodili tisovec teraz nebudu, ci uz z dovodu nestihnutia registracie,alebo chybajucej sucasti auta, ci uz navijak, kolesa, pasy. mozno organizatori zistia po tomto rocniku ze spravia vynimky, mozno nie. ale isto nevidim cestu v tom, ze casom budu moct chodit na akcie naozaj len auta specialy,ktore maju kopec doplnkov co sa tyka bezpecnosti atd.
zaroven si myslim, ze casom okrem takychto megaakcii vzniknu mensie, ako napr. u nas bol serial 4 zavodov Master of offroad, myslim si ze Lukas vysiel v ustrety aj ˝lestenkarom˝ ktory si to chceli uzit.
|
Ned, 20.03.2011, 18:41 |
|
 |
janoP
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 27.11.2008, 15:26 Príspevky: 523 Bydlisko: tisovec
|
..sorry ale veterán so 60 r. v original stave ...to myslíš vážne ho rozbiť v tisovci
..lebo ak ano tak je to potom barbarstvo....iba ak že to nie je veterán ale obyčajné staré vyvarené autičko ku ktorému máš určitý ciťák...
_________________ už len ex.....jeep xj 2,5 ....patrol gr.... jeep xj 4l......
|
Ned, 20.03.2011, 22:10 |
|
 |
dindaj
OFFROAD Expert
Registrovaný: Uto, 06.03.2007, 19:34 Príspevky: 1811 Bydlisko: SE
|
janoP píše: ..sorry ale veterán so 60 r. v original stave ...to myslíš vážne ho rozbiť v tisovci ..lebo ak ano tak je to potom barbarstvo.... iba ak že to nie je veterán ale obyčajné staré vyvarené autičko ku ktorému máš určitý ciťák...
B je spravne 
_________________ Bývalý offroadak
|
Ned, 20.03.2011, 22:38 |
|
 |
janoP
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 27.11.2008, 15:26 Príspevky: 523 Bydlisko: tisovec
|
dindaj.....však ja to viem, podľa mňa sa tu len znova riešia zbitočné a ľahko riešiteľné problémy a to fakt stačí namontovať zoškody 120 pásy za cca 2hod.
_________________ už len ex.....jeep xj 2,5 ....patrol gr.... jeep xj 4l......
|
Ned, 20.03.2011, 22:42 |
|
 |
Tunki
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 10.01.2008, 23:34 Príspevky: 2183 Bydlisko: Prakovce, Myjava a Vrbové
|
Alebo nechať každému podpísať "Na vlastné riziko" ........ a neni problém s pásmi ani prilbami.
_________________ ARO m461 2.5TD CactusEdition .... Trooper 2.2TD (RIP) .... alebo .... *Čo z auta odpadáva ,to tam nepatrí*
|
Ned, 20.03.2011, 23:07 |
|
 |
dindaj
OFFROAD Expert
Registrovaný: Uto, 06.03.2007, 19:34 Príspevky: 1811 Bydlisko: SE
|
Uz je to len zabavne citanie.Ked som isiel do Srbska na akciu,ani ma nenapadlo polemizovat s usporiadatelom o pravidlach. Boli dane a tak som kupil prilby,hasicak a uz si nepamätam co vsetko. bolo to tu povedane uz milion krat,ze usporiadatel ma pravo veta uz len preto ze zorganizuje zabavu pre nas.Komu sa nepaci nech zorganizuje akciu bez podmienok a uvidi o com to je.Ale bude o jednu akciu viac co potesi. 
_________________ Bývalý offroadak
|
Ned, 20.03.2011, 23:15 |
|
 |
Apop
Ťažký Profík
|
Ako napisal Dindaj organizator ma pravo .... . Ale zase na druhej strane preco organizator zmenil pravidla po registracii? To uz nieje az taka 100% ferovost. Hlavne ked zvazime, ze pravidla pre OFF akcia na Slovensku sa dohodli este pred registraciou a Tisovec i napriek tomu nechal pravidla neupraveve a az po nejakom case od registracie ich zmenil.
Nech ma organizator pravo ake chce toto proste nebolo ferove konanie ale na druhej strane co chceme sme na SK a v tychto koncinach sa ludskost nenosi.
Takze darmo piseme aj tak je to len o pravach.
Co sa tyka veteranov myslim si ze cesticka k dohode sa vzdy najde ale zase je tu zadrhel lebo ak sa povolia bezp. pasy uz to bude vynimka a ked bude jedna preco by nemolhi byt 2 ci 3 alebo mozno aj 50.
To je moj cely nazor na danu vec.
_________________ Patrol GR 3.O TDi Wagon, maxis crawler 35x12.5 R15, IM, navijak, CB, PMR
|
Pon, 21.03.2011, 9:02 |
|
 |
dado
Legenda Offroadu
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 10:45 Príspevky: 3010 Bydlisko: Rimavská Sobota
|
Pretoze prirodne podmienky sa tak zmenili, ze pravidla bolo treba zmenit kvoli vasej /ucastnikom/ bezpecnosti.
|
Pon, 21.03.2011, 9:05 |
|
 |
DanoDEF
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 0:19 Príspevky: 1872 Bydlisko: Východ pri KE
|
Apop píše: Ale zase na druhej strane preco organizator zmenil pravidla po registracii? To uz nieje az taka 100% ferovost.
... organizator poslal mail registrovanym s ferovou ponukou na vratenie registracneho poplatku z dovodu zmeny. Takze kto si rozmyslel ucast tak ma moznost odstupenia.
_________________ Ak mozem vytiahnem....potiahnem.
|
Pon, 21.03.2011, 9:42 |
|
 |
Apop
Ťažký Profík
|
Hmm..tak potom pani sudruzi v Tisovci udelali niekde chybu lebo registrovany som ale mail som nedostal. V kazdom pripade by som nan aj tak nereagoval.
Co sa tyka poslanie mailu tak ten tiez vznikol az na zaklade par ohlasov na tisoveckom fore.
Len som vyjadril svoj naror nechcem sa tu hadat ani nic podobne. Moje auto splna podmienky len ma zarazil pristup ale snad akcia bude o to lepsia a nebude sa opakovat 2010
_________________ Patrol GR 3.O TDi Wagon, maxis crawler 35x12.5 R15, IM, navijak, CB, PMR
|
Pon, 21.03.2011, 9:56 |
|
 |
MIrec01
koumák
Registrovaný: Pia, 28.12.2007, 0:25 Príspevky: 1355 Bydlisko: Banska Bystrica
|
Je dobre ze organizátor žiada od ucastnikov dake veci chce byt chraneny ked sa daco prihodi nedajboze a preto je to pochopiteľne uz je druha vec ze aj ked ma pasi tak sa nepripúta tak ako ma.
Napr jedna akcia bola teraz pred nedávnom a bolo na nej treba prilbi ucastnici ktori su vyfontený za volantom nema ani jeden ale dôležite ze pri rebierke ich mali
Som za aby sa aj tento koniček troska spestril tym ze bude bezpečnejší je to prenas nie prenich ale je uz na nás ako to využijeme
Mne osobne 6bodove športove pasi zachránili zivot ked som dal budu 8krat cez bok.
_________________viewtopic.php?f=4&t=3491&hilit=moj+samikviewtopic.php?t=9904&postdays=0&postorder=asc&start=0 Nerob si starosti s tým, čo si o tebe myslia iní. Tí majú dost starostí s tým, čo si o nich myslíš ty.
|
Pon, 21.03.2011, 11:21 |
|
 |
Little PEPE
OFFROAD Expert
Registrovaný: Uto, 06.07.2010, 20:34 Príspevky: 1296 Bydlisko: Myjava
|
MIrec01 píše: J Mne osobne 6bodove športove pasi zachránili zivot ked som dal budu 8krat cez bok.
to berem som za bezpecnost, tiez ich budem davat do patrola + ram ponad sedacky , ale klasicke 3bodove nie su vhodne do terenu preto to skoro kazdy odopne
_________________Pepe K160 3,3TDi + Red Banditos Y60 4,2 D, Hyena V8 6.2D + Audi A6 2,5TD UTE Y60 TD42 vo výstavbe "ked motor tak kladivo, ked smrad tak z diesla" td42@safe-mail.net
|
Pon, 21.03.2011, 12:48 |
|
 |
vladek
Učeň
|
To máš pravdu, tiež ich budeme dávať, i preto, že s klasikami sa ani v nejakom náklone, svahu po znovunastúpení nepripútaš.
_________________ Vladek , NISSAN PATROL GR Hardtop, 2x navijak Superwinch EP9, Super Swamper TSL Bogger 37"
|
Pon, 21.03.2011, 12:50 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|