Dnes je nedela 25. mája 2025, meniny má Urban a zajtra Dušan
Autor |
Správa |
finder
Support
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 14:20 Príspevky: 6668 Bydlisko: PB
|
to no píše: Pridávam sa, a Rado ND sa isto chytí. Dáme stretko dakedy ?
Trufam si povedat ze sa prida aj pejo, petoTn ide, ale neviem kedy a ako, IvoLucky neviem, Jogistar neviem ...
_________________Co neubrdzis, neukecas. Ak to nejde ubrzdit, aspon pridaj, nech je sranda  . 31" AT, AVM, hasicak, gurtne, retaze, bezna auto vybava. Zatial ... http://www.spritmonitor.de/en/mileage_icon/599240.html
|
Uto, 27.02.2007, 21:41 |
|
 |
RisoBA
Koumák
Registrovaný: Pia, 12.01.2007, 19:22 Príspevky: 193 Bydlisko: Bratislava
|
Ak nás bude vela , tak si nás aj telky všimnú a uvidí nas celé slovensko . Prekonajme motorkárov(motorové žaby).Nech vidia že niesme žiadné béčka.
L3004wd - safety car max 80 km/h a smrť v očiach.
|
Uto, 27.02.2007, 23:28 |
|
 |
finder
Support
|
Nic nikomu nebrani dat Telkam tip .. Aj ked pravdu povediac, sice na nase dve primarne vymyvacky mozgov cumi drviva vecsina slovenska, ale milsia mi je TA3 ...
BTW - nebude az takato propagacia negativne pritahovat pozornost organov ? 
_________________Co neubrdzis, neukecas. Ak to nejde ubrzdit, aspon pridaj, nech je sranda  . 31" AT, AVM, hasicak, gurtne, retaze, bezna auto vybava. Zatial ... http://www.spritmonitor.de/en/mileage_icon/599240.html
|
Uto, 27.02.2007, 23:44 |
|
 |
RisoBA
Koumák
Registrovaný: Pia, 12.01.2007, 19:22 Príspevky: 193 Bydlisko: Bratislava
|
Pokial sa budeme chovať v ramci normi ,tak nám môže biť ukradnutý aj ten organ zo strechy HamraH1.To že sa budeme presúvať z Ba do Tisovca nám nikto nemôže zakázať , maximalne nas roztiahne alebo rozdeli na menšie skupiny.
|
Uto, 27.02.2007, 23:57 |
|
 |
MARTINO
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 20:45 Príspevky: 3143 Bydlisko: VYCHOD PO
|
finder píše: Nic nikomu nebrani dat Telkam tip .. Aj ked pravdu povediac, sice na nase dve primarne vymyvacky mozgov cumi drviva vecsina slovenska, ale milsia mi je TA3 ... BTW - nebude az takato propagacia negativne pritahovat pozornost organov ? 
Finder myslim ,že organov to nepritiahne a ak tak určite každy z nas už vyrastol z nejakych pretekov po ceste resp. vyhradzovanie si prednostnej jazdy,takže kludna jazda v hube cigaro a organi nam jedine  a my 
_________________My car is Cherokee-Jeep Grand Cherokee ! 5,2 V8,MT Goodrich,3"liftik,CB,gurtna a dobra duša za volantom. ložiska a prislušenstvo http://www.martino-eshop.sk
|
Uto, 27.02.2007, 23:59 |
|
 |
finder
Support
|
Napadla ma taka haluz .. Ak by chalani chceli robit nejake "prehliadky" alebo ine obstrukcie (akoze sa cinia v sluzbe), zastavia jedno auto, a aby sa kolona nepotrhala, zastavi za nim aj dalsich 9 ... Preco stojite ? Trhate kolonu  .. Asi ich picne ...
|
Str, 28.02.2007, 0:11 |
|
 |
Jano JP
Pajero compatibile
Registrovaný: Pon, 09.10.2006, 11:04 Príspevky: 2172 Bydlisko: Licavca City
|
- no chlapci, ak sa vám podarí vytvoriť kolónu, budete jak armáda dobrovoľníkov...
...piatok poobede je sťahovanie národov (4 roky som v tých kolónach pravidelne chodil, viem o čom točím) - ľudia si budú myslieť, že je nejaká mobilizácia...ale treba ísť pohodička a pokope 
_________________ Krásnu blondínu, abo nadupaný off????? .....  Poradím sa s tou brunetou v mojom pajero šport!!!!!... 
|
Str, 28.02.2007, 0:15 |
|
 |
finder
Support
|
Aha ..Stahovanie = ziadne zastavovanie ... Uz som v klude ...
Kedze policajti by mali zastavovat na bezpecnom a prehladnom mieste, pravdepodobne tam bude priestor na zastavenie viacerych aut. Celkom by ma zaujimalo, ako by reagovali ked ich obstavaju DZIPI,a vsetci zainteresovanys a budu tvarit otravene a unavene s nevrazivym pohladom ... 
|
Str, 28.02.2007, 0:23 |
|
 |
MARTINO
OFFROAD Expert
|
finder píše: Aha ..Stahovanie = ziadne zastavovanie ... Uz som v klude ... Kedze policajti by mali zastavovat na bezpecnom a prehladnom mieste, pravdepodobne tam bude priestor na zastavenie viacerych aut. Celkom by ma zaujimalo, ako by reagovali ked ich obstavaju DZIPI,a vsetci zainteresovanys a budu tvarit otravene a unavene s nevrazivym pohladom ... 
Tak najskor asi tych organov ,,JEEPNE,, 
_________________My car is Cherokee-Jeep Grand Cherokee ! 5,2 V8,MT Goodrich,3"liftik,CB,gurtna a dobra duša za volantom. ložiska a prislušenstvo http://www.martino-eshop.sk
|
Str, 28.02.2007, 0:30 |
|
 |
michi
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 18.10.2006, 1:17 Príspevky: 2388 Bydlisko: Zálesie
|
... a ste si istí, že polovica áut, nepríde o TP??? Mne by to asi pokazilo víkend. 
|
Str, 28.02.2007, 0:35 |
|
 |
MARTINO
OFFROAD Expert
|
michi píše: ... a ste si istí, že polovica áut, nepríde o TP??? Mne by to asi pokazilo víkend. 
Podme sa radšej bavit dalej o Tisovci,myslim,že nema zmysel sa opat bavit o zelenych ,zbytočne neradme a neprovokujme  nech si robia svoju robotu a hotovo,čo poviete? 
|
Str, 28.02.2007, 0:41 |
|
 |
slovacisko
OFFROAD Expert
Registrovaný: Sob, 03.02.2007, 20:57 Príspevky: 555 Bydlisko: Praha
|
Moj skromny nazor: organy su voci takimto akciam vacsinou ustretovy a snazia sa o plynuly chod premavky. Vacsinou nestoja o problemy a zapchy, sak tooo by bolo prace pobrat tolko TP  . Po dalsie, Finder, medialna publicita moze pomoct aj uskodit, ale pokialnebude fakt velky pruser, alebo si niekto nepovie ze toto sa mi nepaci a zacne tomu slapat na krk tak sa moze stat vselico. Kazde podujatie takehoto razu obnasa riziko, ale myslim ze offroadaci su preto offroadaci lebo uznavaju urcity zivotny styl a ten nie je provokacia "organov", ale steklenie sa navzajom tym ze prekonavaju prekazky, teda teren a blato, cimdemonstruju svoju zrucnost a kvalitu auta.
|
Str, 28.02.2007, 1:20 |
|
 |
pneukaktus
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 31.12.2006, 21:52 Príspevky: 561 Bydlisko: Myjava
|
_________________1. Moje pravopisne chyby kludne opravte, slovenčina nebola nikdy moj kobylka
2. Nerobim kvalitne, ale pomaly!
|
Str, 28.02.2007, 4:39 |
|
 |
dado
Legenda Offroadu
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 10:45 Príspevky: 3010 Bydlisko: Rimavská Sobota
|
Medialnu publicitu nechajte na organizatora. Pri prvom rocniku bola nevítaná. Z osobnej skusenosti mozem povedat, ze tahat tam nejaku TV je nezmysel. Uplne staci ze tam bude regionalna.
|
Str, 28.02.2007, 6:25 |
|
 |
Rudi
Mitsubishi Man
Registrovaný: Str, 10.01.2007, 22:54 Príspevky: 1375 Bydlisko: Púchov
|
Ako to tu čítam tak sme všetci riadne nadržaný na ten Tisovec.A tých policajtov radšej nechajme napokoji,keď uvidia že táto kolona im robotu nenarobí, tak si myslím že by sa radi k nám aj pridali,sú to (niektorí) rovnaký ľudia ako my. 
_________________ Každý raz začínal!Nemalo by sa na to zabúdať!
Offroad nie je o autách,ale o ľuďoch!
|
Str, 28.02.2007, 8:18 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|