|
Hľadať • Registrovať •
FAQ •
Anjeli •
Pravidlá •
Rapid Link
• Prihlásenie
|
Dnes je štvrtok 8. mája 2025, meniny má Ingrida a zajtra Roland
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 2 ] |
|
Autor |
Správa |
Peter11
Čumil
|
Zdravim vsetkych,
prosim o radu ake pneu na Sorento. Malo by to byt aj na cestu, ale aj ciastocne do terenu. Viem, ze su specialy na cestu a specialy do terenu, ale chcel by som aspon ciastocny kompromis, aby mi to na ceste nehucalo a aby som sa nestratil v terene - chodim na tom na ryby, sem tam zabludim aj do stredne tazkeho terenu, ale dost ma limituju pneu ..
Dakujem za vase rady, skusenosti
|
Sob, 28.05.2011, 12:02 |
|
 |
medal41
Ťažký Profík
Registrovaný: Ned, 09.09.2007, 10:31 Príspevky: 480 Bydlisko: Partizanske
|
Peter11 píše: Zdravim vsetkych, prosim o radu ake pneu na Sorento. Malo by to byt aj na cestu, ale aj ciastocne do terenu. Viem, ze su specialy na cestu a specialy do terenu, ale chcel by som aspon ciastocny kompromis, aby mi to na ceste nehucalo a aby som sa nestratil v terene - chodim na tom na ryby, sem tam zabludim aj do stredne tazkeho terenu, ale dost ma limituju pneu .. Dakujem za vase rady, skusenosti
asi to by som vyskušal celkom sa slušne spravaju v takom terene ako potrebuješ
http://www.bfgoodrichtires.com/tire-sel ... a-ko-tires
_________________ L 200 - cb,hi-lift,sw9000,mt,šnorchel,
|
Sob, 28.05.2011, 12:07 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 2 ] |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|