Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Ned, 20.07.2025, 12:08
Dnes je nedela 20. júla 2025, meniny má Ilj, Eliáš a zajtra Daniel

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 1076 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 72  Ďalší
 Pandíkov "PROTOTYP" 
Autor Správa
koumák

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ctiborko: este raz ti to poviem tie sekle kde ich mas su na draka ked zapichnes predok do blata alebo do vody som zvedavi ako ich budes spod auta lovit rovno si pribal k hasicaku snorchel a potapacke okuliare :)

starostí s tým, čo si o nich myslíš ty.

Pia, 10.06.2011, 16:31
Profil ICQ
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
No mne sa tá pánda dosť páči a je vidieť kus roboty držím palce pri finišovaní ;)

Pia, 10.06.2011, 20:13
Pandík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
MIrec ak budu šekle zaryté dade tak dám navijákovené lano a tak ťaháme neraz sme tak robili :wink: ochvíľu dám nejaké nové fotky :wink:
medal41 díky :wink:

Pia, 10.06.2011, 20:23
Velky Kraken
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
jj, Pandik, Mirko ma pravduu, daj si povedat,, bo ak nem bude nahodou nyvyjak fungiovat, tak s tym lanom na navyjaku ta nem mozu tahat,, bo sa navyjak tak poskodzuje,, aspon sa to tak odporuca vyrobcom v manualoch..,,

EX Mitsubishi Pajero2,5TDI GLS
EX Jeep Grand Cheroke WJ 3.2 TDI Limited
EX Nissan Patrol 2.8 TDI Y60
EX Jeep Grand Cheroke 2.5TDI laredo
EX Jeep Grand Cheroke2,5TDI Limited

Pia, 10.06.2011, 20:37
koumák

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Tie ostre hrany si vyriesil ci seres na to a pockas kym ti zoberu papiere a ani ta antena tam nesmie byt povazuje sa to za ostru hranu.

Sprav vzadu pevnostak a tam ju daj.
Ak ta lapnu na mobilnej STK tak ti rovno daju CCC do TP to znamena nevhodne na pouzivanie pre pozemne komunikacie a budes si to moc jedine vozit na privese a dostanes masnu pokutu ty nemozes menit vzhlad a sirku vozidla ako sa tebe paci.Tato ak bude soferovat bude musiet ist na preskusanie to su vazne veci kamo

Pia, 10.06.2011, 21:01
Profil ICQ
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Kolky z vas tu maju zapisane doplnky v TP? maju ostre hrany lanka na konare a ine porušovače predpisov? to že je to o papiere si musi byt Pandik vedomi vzhladovo bude to auto vyzerat dobre trvacnost napr naprav neriešime škoda že ozaj nemaš samika maš peknu robotu a tie šekle su važne na kkt

Pia, 10.06.2011, 22:56
koumák

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Peto ale vecsinov ked daco robime tak to robime tak aby sme nebudili naraznikmi a inymi obludnostami prilis velku pozornost ale ctiborko to prehana ale ved sa kukni na foto z blisia a posud sam ako prvi fizel a bude mat po technicaku.

Pia, 10.06.2011, 23:05
Profil ICQ
Pandík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
mirec kľud fotky boli keď nárazník nebol hotový a tie šekle nechajme šeklami viem prečo som ich tam nedal aj keď som pôvodne chcel... to auto nemá rám a prečo mám dávať o čelnú stenu auta šekle keď môžu byť dole kde je to úplne pevné?
o papier eo papiere veď jasne už tie iné dorábky sú o papiere ale veď vy to neriešte tu nerozoberajte my nechodíme s tým ani do mesta ani každý deň... chodíme párkrát do týždňa do lesa a to tiež z rána keď sú policajti ešte viac zalezený a keď tak ideme inou cestou, snažíme sa im vyhýbať a dodržiavať predpisy a je všetko ok
ten nárazník už je porobený snažil som sa aby neboli ostré hrany a kadejaké veci okolo toho + ešte keď bude to čierne a auto hnedé tak to hneď inakšie ukáže teraz to je len také bez ničoho holý plech potom dám fotky ako teraz vyzerá
ešte mi treba urobiť dieru na prievlak ale tú urobím až keď bude prievlak t.j. snáď bud. týždeň a ešte také 2 pásiky na jedno svetlo čiže 4 pásiky takéj guľatinky cca s priemerom 5mm ako ochranu tých príd. svetiel a môžem striekať, včera mi napísali na caffe že komaxit nie je dobrý na tieto veci že keď sa to oškre tak to hrdzaveje pod farbou alebo neviem niečo také tak nechcel som sa od toho odhovoriť ale keď som tak rozmýšľal tak musím si dať povedať skúsenými a nastriekam to pištoľou s kompresorom základ + vrch (poraďte nejakú dobrú farbu na vrch okrem hemmerite)
takže tak a uvažujem že časom urobím aj dozadu nejaký ten nárazník
ináč keby niekto chcel a má pandu čo pochybujem mám na predaj nášlapy, ja si idem robiť viac vysunuté von a z hrubších rúr :wink:

Sob, 11.06.2011, 21:16
Pandík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
takže sľúbené fotky :wink:
ešte ráno keď nebol dokončený ani pogytovaný ani nič len s priloženým svetlom a maskou:
Obrázok

Obrázok

tu už je pogytovaný aj obrúsený a aj natretý základnou farbou z vnútornej strany:
Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

natrel som základom predné čelo + aj zadok a nato pôjde "BODY 903" + aj na spodok:
Obrázok

Obrázok

ešte nejaké veci som ponatieral tie povyvárané plechy a zajtra ráno ide panda papa na cca týždeň... ide sa striekať a ja zatiaľ budem striekať nárazník a ešte musím porozoberať nejaké veci čo máme z tej pandy čo sme kúpili na ND ako oddeliť motor od preovodvky ramená rozobrať a tak, potom keď panda príde tak ju poskladám ešte pred tým pôjde spomínaný náter Body 903 spodku a aj podlahy vo vnútri, potom keď bude poskladaná tak prednú nárpavu rozoberiem a celú ju treba zgenerálkovať, potom vyrobím iné nášlapy atď... takže takýto je môj pracovný postup :wink:

Sob, 11.06.2011, 22:57
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Pandík veľmi pekná práca ;-)
ak ti možem poradiť, tak vystuž ten nárazník, takto nejako
Obrázok

~~~~( o) ) – o - - - ( o ) ) – o ---) )

Jeep ZJ 5.2 V8,nápravy patrol Y61, 7.5" long arm,flowmaster a kopec iného..
Jeep XJ 4.0 cestná leštenka

Ned, 12.06.2011, 10:13
Profil WWW
Pandík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
diky pablo
tam v strede ani netreba tam je to pevné ale pár výstuží by sa bodlo tam na kraje ako si doskreslil do fotky aj keď je totam tiež pevné lebo je uchytený aj o kraje ale no človek nikdy nevie kde udrie :lol:

Ned, 12.06.2011, 10:53
Pandík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
takže včera som pevnostňák striekol základom a nejakou kvalitnejšou čiernou matnou farbou. Dnes mi prišiel od samuaz-a prievlak, za ktorý mu veľmi pekne ďakujem tak som ho hneď tam aj nalaboroval :)
tu je strieknutý základom:
Obrázok

a tu už je vo svojej koži :D
Obrázok

a tu je už kompletný (ešte pôjde "tesnenie" rozrezaná hadička na ten vrchný dekel čo je nad navijakom a už to bude úplne že completed :wink:
Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Uto, 14.06.2011, 22:02
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Pekný Pandíku, jak z fabriky :smt023

Mitsubishi L200, AVM voľnobežky, King One TDS-9.5C , Maxxis Mudzilla

Ex - Nissan patrol GR Y60, MT Nokian Vatiiva 33/12,5/15, naviják 5,4t,

Uto, 14.06.2011, 23:11
Začínajúci koumák

Odpoveď s citáciou
Poslať 
človeče, Tebe keď sa dostane do rúk poriadne auto, tak si king!
fakt dobrá robota.

Uto, 14.06.2011, 23:30
Profil WWW
Pandík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
ani som sa nepocchválil čo nového
včera sme boli pozrieť pandu jedna strana už je čo sa týka tmelenia a brúsenia a prahy aj lemy budu pyrmom nastriekané, ale to bude hnedé
v nedeľu ťaháme pandu nastriekanú bez dverí a bez kapoty domov aby som mohol skladať a potom na ďalší týždeň ešte nastriekajú tie ostatné veci (dvere aj kapotu)
tu sú nejaké fotky zo včera:
http://desmond.imageshack.us/Himg708/sc ... res=medium

http://desmond.imageshack.us/Himg703/sc ... res=medium

http://desmond.imageshack.us/Himg197/sc ... res=medium

http://desmond.imageshack.us/Himg713/sc ... res=medium

http://desmond.imageshack.us/Himg38/sca ... res=medium

http://desmond.imageshack.us/Himg42/sca ... res=medium

Str, 22.06.2011, 22:09
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 1076 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 72  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný