Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Ned, 18.05.2025, 20:40
Dnes je nedela 18. mája 2025, meniny má Viola a zajtra Gertrúda

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 18 ]  Choď na stránku 1, 2  Ďalší
 vertikalny nosic na lyze 
Autor Správa
ATOYOT positive
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
mate niekto skusenost s vertikalnym nosicom lyzi co sa pripevnuje na rezervu ??
dost uvazujem nad nejakym sikovnym riesenim
do auta mi lyze nevojdu a na strechu to mam vysoko (niezeby som nedociahol ale som lenivy )

Ned, 04.03.2007, 18:01
Profil ICQ
Pajero compatibile
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Hugo píše:
mate niekto skusenost s vertikalnym nosicom lyzi co sa pripevnuje na rezervu ??
dost uvazujem nad nejakym sikovnym riesenim
do auta mi lyze nevojdu a na strechu to mam vysoko (niezeby som nedociahol ale som lenivy )

...s vertikálnym nosičom ti síce neporadím, ale dám ti chrobáka do hlavy - roky som vozil lyže v otvotenom strešnom nosiči a hlavne pri dlhých presunoch po zasolených roztápajúcich cestách to lyže pekne schytali...
...za cenu jedných lyží kúpiš truhlu na strechu a do nej práskneš kľudne od snehu a ľadu zalepené lyže a k nim vopcháš aj iné mokré veci keď chceš a máš svetý pokoj (dokonca aj bezpečnejšie to je)...
...aj tvoj nápad je fajn, ale to by sa mi hodilo, len keď idem lyžovať pár km od domu... ;-) ak niečo zaujímavé a jednoduché vykoumáš, ukáž nám...

Ned, 04.03.2007, 19:02
ATOYOT positive
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
ja truhlu mam a pouzivam ju vtedy ked idem do rakuska, francuzka, talianska atd. len LCcko je dost vysoko a onedlho bude este vyssie a nechce sa mi to stale vykladat do neba.
byvam v PP a dost casto chodim hore do tatier (takmer denne) kde si nosim zo sebou lyze (ked nie moje tak niekomu). takze povacsinou do 70km. (v tsatrach je sol a iny chemicky posyp zakazany) .

uz som nasiel na nete jeden takyto
Obrázok

len ma jeden problem... stoji 7229 Sk co je celkom supka za take nic.

a co sa soli tyka, tak lyze znici iba tym, co sa o ne nestaraju :!:

a mne lyze ajtak dlhsie ako 2 sezony nevydrzia lebo ich pretlacim, alebo zlomim :smt077

takze JanoJP, po jazde na streche treba lyze umyt a utriet. az potom odlozit na chladne tmave miesto :)

idem dalej hutat co s tym

Ned, 04.03.2007, 21:51
Profil ICQ
Pajero compatibile
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Hugo píše:

a co sa soli tyka, tak lyze znici iba tym, co sa o ne nestaraju :!:

a mne lyze ajtak dlhsie ako 2 sezony nevydrzia lebo ich pretlacim, alebo zlomim :smt077

takze JanoJP, po jazde na streche treba lyze umyt a utriet. az potom odlozit na chladne tmave miesto :)

ha, to si mi povedal novinu... :lol: inak medzi nami dievčatami, dobre umyť zasraté viazanie od soli - to chce aj saponát...a potom premazať vazelínkou...prečo by som si mal komplikoval život?...

...tiež som jazdil "zúrivo" a nemusím sa hambiť ani dnes, ale o to neide, nie je problém meniť lyže každé dva roky, ja som spokojný aj s podstatne staršími a unavenejšími (aj keď artisky ani sulovky to nie sú :lol: :lol: :lol:)

- inak máš pravdu, z PP do Tatier by bol taký nosič ideálny (chcelo by to niekde podrobnejšie odkukať a možno sa to dá aj ľahko urobiť...ale podpichnem Ťa - keď meníš každé dva roky lyže, raz daj dlhší interval a za ušetrené kúpiš nosič a ešte ti ostane na pár dní lyžovačky v lacných Tatrách :lol: (to v dobrom, aby si sa neurazil, aj keď ja by som sa teoreticky tiež mohol - ono totiž priatelia vždy ľutovali moju mamu, že mala ťažký pôrod, keďže som sa narodil s lyžami na nohách a tudíž lyžovanie bol pre mňa tak prirodzený pohyb, ako pre niekoho dýchanie, takže aj o "umývaní lyží" by som niečo mohol vedieť... :lol: :lol: :lol: )

Ned, 04.03.2007, 22:21
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Jano JP píše:
... s lyžami na nohách ...

tiez si jeden z tych cop maju velkost nad 12? :D

Ned, 04.03.2007, 22:46
Pajero compatibile
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Milos píše:
Jano JP píše:
... s lyžami na nohách ...

tiez si jeden z tych cop maju velkost nad 12? :D

- to je tiež skvelá možnosť :lol: ale nie, moje čongále sú malé...to len kamaráti vždy na lyžiarskom svahu krútili hlavou, že to musím mať už od narodenia... :lol:

Ned, 04.03.2007, 22:59
ATOYOT positive
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
btw.. uz ste skusali soferovat v lyziarkach ??
je to celkom brulalllllll
:twisted:

som sa len po parkovisku presuval a obdivujem vsetkych co to praktikuju

Ned, 04.03.2007, 23:45
Profil ICQ
Pajero compatibile
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Hugo píše:
btw.. uz ste skusali soferovat v lyziarkach ??
je to celkom brulalllllll
:twisted:

som sa len po parkovisku presuval a obdivujem vsetkych co to praktikuju

...veru som skúšal a začiatok - hneď na parkovisku - bol celkom napínavý...povedal som si, že asi tak sa to robí s protézami...

Ned, 04.03.2007, 23:48
ATOYOT positive
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
apropo neurobime niekedy SKI OFFROAD ?

Ned, 04.03.2007, 23:50
Profil ICQ
Pajero compatibile
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
- prečo nie? minulý rok sme pošantili s Radoffroadom a Fatimou, škoda že len jeden deň, tento rok je zima zúfalá...ale neumierame...
- za starých čias (pred 20 rokmi) som robieval ozajstný skioffroad - šlapal som na vrcholy a zjazdoval žľaby...jeden z najkrajších zážitkov - tatranský Kriváň, inak hlavne Západné Tatry...
a dnes - najradšej sedačka, aby človek trocha zregeneroval, kým to zas roztočí dolu kopcom...

- inak môj najobľúbenejší sneh - vajcový prašan = siaha po vaj... a človek má pocit, že v tom pláááva, náááádheráááá... (len to chce aj dosť strmý svah)

Pon, 05.03.2007, 0:16
ATOYOT positive
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
ooooo tak vidim ze tu by parta bola... ja mam najradsej dvojvajcovy :-D

ten krivaan je parada, len potom ku trom studnickam je paradna kosodrevinova zabavka :) teda o tomto case.
ja mam najradsej nizke tatry chopok juh, ale aj sever (ale iba tie zlaby z chopku) lebo ta vozia vleky :-) . inak slapem kade-tade po V.Tatrach.

akurat dneska som cumel na centralny zlab z vysokej ze teraz by stal za hriech.
hore snezilo jak sialene.. zajtra a pozajtra mozno bude aj 4.lavinova.

Pon, 05.03.2007, 0:23
Profil ICQ
Pajero compatibile
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Hugo píše:
ooooo tak vidim ze tu by parta bola... ja mam najradsej dvojvajcovy :-D

ten krivaan je parada, len potom ku trom studnickam je paradna kosodrevinova zabavka :) teda o tomto case.
ja mam najradsej nizke tatry chopok juh, ale aj sever (ale iba tie zlaby z chopku) lebo ta vozia vleky :-) . inak slapem kade-tade po V.Tatrach.

akurat dneska som cumel na centralny zlab z vysokej ze teraz by stal za hriech.
hore snezilo jak sialene.. zajtra a pozajtra mozno bude aj 4.lavinova.

tak to sú adrenalíny, vidím, že máš rád dobrodružstvo...
...s kamošom sme žlaby, kde hrozili lavíny, chodili až na jar na firny, neraz sme začínali šlapať ešte v noci, aby sme šli dole po tvrdých firnoch...púšťať si prašanové lavínky, to bolo bez obáv na žlaboch typu Ráztoka...potom ho chytil paraglaiding a stratil som partnera na tento typ dobrodružstva...inak bývala to sranda, keď sme o jedenástej predpoludním celí červení prišli do roboty, za sebou nejaký žlab a že sme boli u lekára... :lol:

Pon, 05.03.2007, 0:36
ATOYOT positive
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
a vypalene slnecne okuliare na tvaari... to poznam :)

Pon, 05.03.2007, 0:44
Profil ICQ
Pajero compatibile
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Hugo píše:
a vypalene slnecne okuliare na tvaari... to poznam :)

...prípadne pol čela bieleho:lol:

Pon, 05.03.2007, 0:48
Koumák

Odpoveď s citáciou
Poslať 
[quote="Hugo"]ja truhlu mam a pouzivam ju vtedy ked idem do rakuska, francuzka, talianska atd. len LCcko je dost vysoko a onedlho bude este vyssie a nechce sa mi to stale vykladat do neba.
byvam v PP a dost casto chodim hore do tatier (takmer denne) kde si nosim zo sebou lyze (ked nie moje tak niekomu). takze povacsinou do 70km. (v tsatrach je sol a iny chemicky posyp zakazany) .

uz som nasiel na nete jeden takyto
Obrázok

len ma jeden problem... stoji 7229 Sk co je celkom supka za take nic.

je to ten nosic co sa chyta gurtnovym stahovakom okolo rezervy? ..tiez sa mi pozdaval a videl som ho na autach, asi to nema problem.
ja som si na jesen urobil nosic, ktory ma vysiel asi 600-700Sk, odfotim ho..je tiez uplne v pohode a naviac mam lyze bokom k jazde tak menej brzdia.

Uto, 06.03.2007, 21:40
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 18 ]  Choď na stránku 1, 2  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný