Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pia, 06.06.2025, 22:20
Dnes je piatok 6. júna 2025, meniny má Norbert a zajtra Róbert

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 86 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6  Ďalší
 T - COM 
Autor Správa
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
ako napisal dzordzo - aj tak tam hovno davaju, s kym *ebe Mariana Durianova a kto koho zabil...fakt neni moc co pozerat
Inak mam tiez Skilink z akcie v metre a pred nejakou dobou prehodili novu na inu frekvenciu a odvtedy mi neide, neslo mi to ani manualne preladit, Vam ostatnym teda nova slape?

Štv, 04.02.2010, 14:16
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Zaregistruj sa na stranke skylink a na "Detail aktívnych služieb Skylink" mas vsetky tvoje aktivovane programy.

Štv, 04.02.2010, 14:28
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
aha, zaregistrovany by som mal byt ked som cez net aktivoval kartu...dik za radu, skusim to doma pozriet na ich webe

Štv, 04.02.2010, 14:40
Legenda Offroadu
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
finder píše:
Dva Tv pripojit mozes, ale:
alebo budes na druhom pozerat co na prvom
alebo bude prijimat mat dva tunery, teda kazda telka nieco ine zobrazuje
(zase si neviem predstavit to prepinanie, ale viem ze to existuje).

Ano, ma dva tunery.

Štv, 04.02.2010, 16:36
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ja mam skylink 5 rokov a su tam kazdu chvilu zmeny (k lepsiemu) platim multi za 99,- € rocne. Czlink je po vzajomnej dohode sucast skylink, stanice s ** su pristupne len na niektorych lokalitach (v BA frci vsetko)
Po zmene frekvencie niektore stanice nesli naladit automaticky ale sa museli ladit rucne (presne naladenie je na vebe) ale bezi mi vsetko co je v zozname na nete.( okrem HD nemam taky TV)
Je to cca 36 programov cesky alebo slovensky NGC a NG Wild su ceske titulky a musia sa aktivovat po kazdom prepnuti ale to moze byt pristrojom.

Štv, 04.02.2010, 18:29
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
kedze je tu nazov T-COM tak...

kamos z partie mal cely vyteseny magio, fasa ide vsetko co mu predtym nefachalo....
no skor islo asi 4 dni. potom z nicoho nic prestalo, zasiel do T-centra ze nejde nam magio, zadal adresu a vsetko co sa ho panko pytal a z nicoho nic mu vypadlo z ust ´´u vas nie je mozne zriadit sluzbu magio´´, za boha si chalan nedal povedat ze mu to predtym slo uplne v pohode, furt mlel len to, ze to jednoducho nie je mozne zriadit. Nakoniec nasraty odisiel so slovami aby si prisli po tu skatulu- magio box ci ako sa to vola a este stale ju ma doma a nikomu nechyba :-D

Štv, 04.02.2010, 23:14
Support
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
No neda. Chalani z T-comu ked chcu (A vedia), tak zacaruju ...
Ak to islo, mohla to byt nahoda a nemusela. Predpokladajme, ze ustredna to zvlada, len nejake kvalitativne testy im vysli naprd, tak hovoria, ze to nejde, ale nie preto, ze to nejde, ale preto, lebo napr. linka ma vyssiu chybovost ako je povolene ich predpismi.
Niekedy staci vyhodit splitter, a uz to fici ...

Štv, 04.02.2010, 23:52
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
a teraz co??? zatlacit na nich nejakym sposobom?

Štv, 04.02.2010, 23:58
Support
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Hm ...
Nuz ako hovorim, ak ta linka nie je zodpovedajuca nejakemu predpisu, tak ofiko to nepojde, lebo v pripade poruch by isli sami proti sebe, tak to radsej hodia za hlavu. Ina vec by bola, ak by sa do toho zainteresoval nejaky velmi dobry znamy, ale aj ten si je dobre vedomy, ze sije na seba budu.

Bol som pri instalacii, kde na jednom 4-drote museli rozbehat dve DSLka.
Jedno bolo Magio, druhe DSL extrem (nejakych 12 Mb).
Tak sa to navzajom ovplyvnovalo, ze museli ten extrem znizit na nejakych 8 Mb, aby magio chodilo.

Tym chcem povedat, ze pokial by sa nejakemu technikovi velmi chcelo, tak za cenu nejakej laboracie (a miernej nevyhody u suseda, ktory by vsak na to ani nemusel prist), by sa mozno nieco dalo poriesit u kamosa.

Pia, 05.02.2010, 0:25
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Oprašim staru temu.... :?

Zhruba pred mesiacom som požiadal o prekladku telefonnej linky od T-com,nakolko sa nič nedialo tak som išiel po 2 tyždňoch do centra služieb zakaznikom a laskavo ich poprosil ,či by sa to nejak nedalo urychlit...pani ma uistila ,že moja žiadost je zaregistrovana a treba len čakat za servisnym technikom ,ale ochotne mi dala čislo ,nech sa s nimi spojim.....po dlhom vyzvanani,na všelijake zakaznicke linky som sa nakoniec dovolal na ine čislo ,kde mi pani na druhom konci oznamila,že oni odo mna žiadnu podanu žiadost neeviduju :shock: :shock: ..tak nasraty som išiel nas5 do centra služieb zakaznikom , oznamil im,že bolo mi povedane,že moju žiadost neeviduju!?? tak čo teraz? ..a pani s pokojom v hlase ešte raz pozrela do compu a skonštatovala: Však asi na centrale od nas nepriajli mail :? že to da na "urgenciu" a mam čakat....
..a teraz otazka ,telefon-pevnu linku- mam viazany na T-com a internet na Slovanet...lenže v podstate už mesiac nevyuživam služby ani jedneho ani druheho ,tak da sa nejak z toho vyklučkovat a požiadat o nejake storno faktury resp. je tam nejaka možnost aby som neplatil za služby ,ktore vlastne nie z vlastnej viny nemam? alebo nemate niekto skusenosti ako to vlastne urychlit ,nakolko telefon mi až tak momentalne nechyba ,ale internet ano ,nakolko potrebujem z mailu tlačit rozne tlačiva... :evil: :evil: proste je to na nervy...Vďaka.

ložiska a prislušenstvo http://www.martino-eshop.sk

Uto, 27.12.2011, 19:51
Ťažký Profík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Urob to ako moj pridrbany sused ... odtrhol kabel od stlpa, zobral to aj s telefonom a zabil to krave v T-Come do hlavy. Do týždňa mal všetko vybavené.
Ja však ak môžem kus odbočiť mám taký pocit, že hlavne u podnikateľov a tých čo vyvolávajú do nemoty pripisujú minúty.

Uto, 27.12.2011, 21:14
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Velmi inteligentny postup. Ta "krava" v Telekome je pravdepodobne nejaka predajkyna, ktora riesi zakaznika v ramci jej moznosti a kompetencii.
Martino, ak mozem poradit, urcite mas spisanu nejaku ziadost na prekladku, tak s nou navstiv predajnu, nech to zadaju este raz ak to tam nemaju. A co sa tyka reklamacie, reklamovat mozes vzdy a vsetko s cim nesuhlasis. Takze volat, urgovat, reklamovat az kym to neporiesia k tvojej spokojnosti...

Uto, 27.12.2011, 23:45
Legenda Offroadu
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
To Martino : Mam presne taky isty problem ako ty. Na vyjadrenie maju mesiac, doba uplynie 30.12.11 tak este cakam potom poreferujem.

Str, 28.12.2011, 9:21
Profil WWW
Support
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Zaujimava situacia.

Ak by si mal vsetko pod jednou strechou (konkretne slovanet, ten si ich ponahana sam) je to jedna vec.

Takto za droty stale zodpoveda Tcom.

Skodu ti prietahmi resp. necinnostou sposobuje Tcom.

Nemozes pouzivat ani hlasovu sluzbu ani net.
O odpocet pomernej ciastky za "nefunkcnu" hlasovu sluzbu na novej adrese mozes ziadat Tcom, zaujimave ale bude, koho ziadat o odpocet za internet.

(to, ze si Tcom nesplnil povinnost slovanet ziadno neovplyvni).

Str, 28.12.2011, 9:30
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
slovanet ani ziadny iny poskytovatel internetu nikoho v takomto pripade nahanat nebude. nezaujima ich to. oni ti sluzbu poskytuju, len ty ju nevyuzivas.

a pochybujem, ze na telekome si vymozes akukolvek nahradu. nikoho takeho este nepoznam. a vlastne aku nahradu? nemas linku = netelefonujes = neplatis hovorne. a vlastne, ty aj tu linku mas. co na tom, ze nie tam, kde ju potrebujes. tak aku nahradu?

ale mozno aj motyka streli. drzim palce...

technicky, kedze nevies ako dlho to potrva, odporucam aspon docasne nejaky mobilny internet. je to premenliva kvalita a su tam datove obmedzenia, ale ako docasne riesenie vypadkov a na cesty celkom postacujuce.
keby si bol tu v okoli, poziciam ti v pohode a zadarmo na par dni svoj.

btw. je zaujimave, ze vsetci vedia velmi dobre, aky telekom je a ako sa sprava a aj tak ma najviac klientov. tak preco by to mali robit inak, ako to robia?

Str, 28.12.2011, 10:04
Profil ICQ WWW
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 86 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný