|
Hľadať • Registrovať •
FAQ •
Anjeli •
Pravidlá •
Rapid Link
• Prihlásenie
|
Dnes je piatok 2. mája 2025, meniny má Žigmund a zajtra Galina
Lift kit iron rock pre Jeep Cherokee
Autor |
Správa |
MARTINO
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 20:45 Príspevky: 3143 Bydlisko: VYCHOD PO
|
pista-jeep píše: .. chcel by som ho dvihnúť a dať kolesá 33"x 12.5, tento Lift Kit sa mi celkom pozdáva a hlavne cenovo je dobrý...
..možno blba otazka,ale je nejake važne opodstatnenie davat na Granda "len tak " až 33" kolesa? ma to splňat aj nejaky učel či len image?  len sa pytam..
_________________My car is Cherokee-Jeep Grand Cherokee ! 5,2 V8,MT Goodrich,3"liftik,CB,gurtna a dobra duša za volantom. ložiska a prislušenstvo http://www.martino-eshop.sk
|
Pon, 16.01.2012, 18:21 |
|
 |
pista-jeep
Čumil
Registrovaný: Ned, 15.01.2012, 17:50 Príspevky: 5 Bydlisko: kosice
|
no kazdopadne chcem jazdit off road a myslim ze mat vacsie kolesa a zaroven aj podvozok je výhodou ak sa nemylim a hadam niesom jediny co ma, alebo by chcel take kolesa na granda...
|
Pon, 16.01.2012, 18:49 |
|
 |
traktoristaa
Ťažký Profík
Registrovaný: Štv, 10.06.2010, 20:24 Príspevky: 295 Bydlisko: Piestany
|
Lepsie asi spravis ked to predas a kupis si uz upravene. Lebo tie tebou pozadovane prerabky ta vijdu dost.
Si pozri co ty vsetko chalani z jeepparts vymenovali co tam treba.
V tomto smere by som im asi veril.
|
Pon, 16.01.2012, 19:52 |
|
 |
MARTINO
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 20:45 Príspevky: 3143 Bydlisko: VYCHOD PO
|
pista-jeep píše: vsetkemu rozumiem len neviem co je ten SYE a kde zohnat ten kardan, pridavku a poloosi?
..niečo podobne
viewtopic.php?t=4046&highlight=sye
_________________My car is Cherokee-Jeep Grand Cherokee ! 5,2 V8,MT Goodrich,3"liftik,CB,gurtna a dobra duša za volantom. ložiska a prislušenstvo http://www.martino-eshop.sk
|
Pon, 16.01.2012, 20:54 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|