| Dnes je štvrtok 30. októbera 2025, meniny má Šimon Simona a zajtra Aurélia 

jeep Wrangler 2,5 alebo 4,0 

| Autor | Správa |  
			| RENSO OFFROAD Expert 
   | nestane sa jej nič, je to predsa strecha      ale ked ju raz od času ošetríš nejakým impegračným spayom, alebo niečim podobným, odvďačí sa ti. ja ked som kupil wranglera, bol tam hard top, neskor som si kupil sofftop, potom další, neskor bikiny a hardtop som prednedávnom predal.

|  
			| Sob, 05.11.2011, 13:22 | 

|  
		|  |  
			| janoduch Učeň 
   | RENSO píše: nestane sa jej nič, je to predsa strecha      ale ked ju raz od času ošetríš nejakým impegračným spayom, alebo niečim podobným, odvďačí sa ti. ja ked som kupil wranglera, bol tam hard top, neskor som si kupil sofftop, potom další, neskor bikiny a hardtop som prednedávnom predal.no tak to je super ale pre istotu  kupim plachtu  a len prehodim aby ten lad co sa spravi  nejako ju neposkodil ked sem tam na nom vybehnem ._________________
 Jeep Wrangler 2,5 b r.98, pneu 31" Dakota, pevnostaky ,navijak
 skype- bubo.ja

|  
			| Sob, 05.11.2011, 18:07 | 

|  
		|  |  
			| janoduch Učeň 
   | ahojte  po dlhej chvilke som isielkontrolovat baterku  v aute vybral som ju  a co nevidim kopec piesku  pod baterkou  povysaval som to  a nasiel som tam taky nieco  premna nove zaujimave a nezname. je to  z plastu  taky klobucik a je to  v tom plecu co je polozena baterka. je to vstrede o priemere cca3cm a idu s toho  dve kable a ma to  perovu  plochu  podlozku  viacmenej to vyzera ako  nejaky vypinac ci tam je bateria alebo nie neskusal som to  neviem na co to je neviete niekto ? pali ?    _________________
 skype- bubo.ja

|  
			| Ned, 13.11.2011, 12:37 | 

|  
		|  |  
			| zapa Čumil 
   | janoduch píše: ahojte  po dlhej chvilke som isielkontrolovat baterku  v aute vybral som ju  a co nevidim kopec piesku  pod baterkou  povysaval som to  a nasiel som tam taky nieco  premna nove zaujimave a nezname. je to  z plastu  taky klobucik a je to  v tom plecu co je polozena baterka. je to vstrede o priemere cca3cm a idu s toho  dve kable a ma to  perovu  plochu  podlozku  viacmenej to vyzera ako  nejaky vypinac ci tam je bateria alebo nie neskusal som to  neviem na co to je neviete niekto ? pali ?    Snímač teploty baterie.Regulační prvek obvodu dobíjení.

|  
			| Ned, 13.11.2011, 14:52 | 

|  
		|  |  
			| palo-cherokee koumák 
   | snimac teploty baterie.
 Edit: Zapa bol rychlejsi  

|  
			| Ned, 13.11.2011, 16:35 | 

|  
		|  |  
			| janoduch Učeň 
   | dakujem pekne  som nevedel ze aj take daco existuje v aute a a to v takej jednoduchej  elektrike _________________
 skype- bubo.ja

|  
			| Ned, 13.11.2011, 18:20 | 

|  
		|  |  
			| janoduch Učeň 
   | _________________
 skype- bubo.ja

|  
			| Uto, 24.01.2012, 15:44 | 

|  
		|  |  
			| palo-cherokee koumák 
   | dopredu ano
 dozadu nie

a podlozky vyssie ako 2´´ (5cm) je blbost

ak, tak predne mame skladom - cca 60€ za par

|  
			| Uto, 24.01.2012, 17:16 | 

|  
		|  |  
			| janoduch Učeň 
   | palo-cherokee píše: dopredu ano
 dozadu nie

a podlozky vyssie ako 2´´ (5cm) je blbost

ak, tak predne mame skladom - cca 60€ za par
preco je blbost  vyssie ? tak 8cm ?je potrebe nieco okrem dlhsich tlmicov prerabat ? a ktore su  do predu  ten rusky link  xj?_________________
 skype- bubo.ja

|  
			| Str, 25.01.2012, 12:48 | 

|  
		|  |  
			| janoduch Učeň 
   | mam doma z froni co som mal a dal by som ich prerobit  upravit vedla kamosovy na sustruh _________________
 skype- bubo.ja

|  
			| Str, 25.01.2012, 13:02 | 

|  
		|  |  
			| palo-cherokee koumák 
   | janoduch píše: preco je blbost  vyssie ? tak 8cm ?je potrebe nieco okrem dlhsich tlmicov prerabat ? a ktore su  do predu  ten rusky link  xj?ano ten rusky link pasuju dopredu
 8 cm je cosi cez 3 palce. Auto sice zdvihnes, ale povodne seriove ramena na tom budu dost biedne. Zadne seriove struny podlozene o 8cm budu vykrivene do obluka. Dorazy budu chytat o struny. Napravy budes mat vyosene doboku (prednu dolava, zadnu doprava) lebo kratke panhardky. Predna panhardka bude na hranici zalomenia guloveho capu. Nebude sediet zaklon naprav a uhly kardanov. Vzadu budes mat problem s kardanom aj dlzkovo a uhlovo. Budu kratke brzdove hadice. Pri povodnej pake riadenia budes na hranici s uhlom horneho capu stuchacky. Nebude sediet uhol panhardky a stuchacky.Budu kratke tiahla stabilizatorov.....
 Staci?

|  
			| Str, 25.01.2012, 14:04 | 

|  
		|  |  
			| fajer Proviantak 
   | 365x sa to tu preberalo .. snad staci... STACI CITAT , ja viem ze kazdy co ma v zadku dieru je upravca ,. idealne je upravovat tvar zacloniek na oknach alebo kopu snehu na dvore.. ale auta?? len tak ? bez vedomosti a pri takychto trivialnych otazkach. Sak si pod to svoje auto aspom raz lahni a popozeraj co a ako pracuje, taketo otazky urcite nebudes znovu klast. (teda ak si aspom trochu technik, ak nie , rovno to daj niekomu co vie co roby, inak hrozi pruser pocas jazdy) 

|  
			| Str, 25.01.2012, 16:44 | 

|  
		|  |  
			| janoduch Učeň 
   | pali dik to vsetko mi bolo jasne no da sa vsetko doupravovat  som myslel ze nieco ine bude problem .no tie kardany si myslim ze to  nebude taky problem niesom si isty. nehadam sa, jeepik som si este neupravoval.predtym som mal fronteru  tam som hodil 8cm podlozky a nebol problem s kardanom a brzdovymi hadickamy,ze zadnu napravu tahalo na jednu stranu ano to sa vyriesilo predlzenim tice a bolo.
FAJER som rad ze si  offroad expert ale ak nemienis pomoct  tak nepis chujovinky bud tak dobry ti  si tiez  nezacinal s otvorenou ritou !:-) ta ze asi tak a ak by som mal si kde lahnut a nemal problemy s krizamy ta si lahnem aj teraz na sneh vonklu  takych mudrych ako ty poznam spustu  ale takych ako je Palo strasne malo !!!

|  
			| Str, 25.01.2012, 18:39 | 

|  
		|  |  
			| fajer Proviantak 
   | darmo sa stavias na zadne a osocujes, vlakien ohladom podvozkov je tu ako maku, ak ti nestacia info tu, mozes hladat na offroadforum.cz alebo jeepforum.com .. 4x4nazory.sk.. wikipedia.com youtube.com  gooogle ....je toho po chuja, ale jednoduhsie je sa tu nafukovat ako ti ten FAJER na chuja odpisal.. 
ohladom toho co ty prave riesis (povazujem to za zakladne vedomosti o fungovani podvozku auta ktore vozi tvoju prdel) je tu niekolko X vlakien.
 otvarat a psut dalsie vlakna mas niecim co nenajdes uz X krat preberane.

nuz co ti popriat ked uz som ten expert.... upravca som chvalabohu zatial neni..
 citaj, studuj, hladaj ..

|  
			| Štv, 26.01.2012, 0:43 | 

|  
		|  |  
			| pavol2078 OFFROAD Expert 
   | ple suhlasim s fajerom , nebud nervozny ze ta tu chalani nicia no ked chces upravovat svoju jeepku musis vediet ako pise fajer ako co pracuje  vyrisit to len podlozkami to podla mna nieje riesenie a ak ano tak len docasne , nikto sa nenarodil dokonaly vsetci sme zacinali no chlapi ti tu radia od uplneho zakladu tak namiesto tvojim chyrych reci mozes byt rad ze  ti Palo, a Fajer poradia   )_________________Myšiak 2,8TD,+8cm hore -pevnosťák ARB, HELLA 181,PMR,CB,Super Swamper 33",gurtna, dobrá duša za volantom   OFFROAD CLUB LÚKY 

|  
			| Štv, 26.01.2012, 10:48 | 

|  
		|  |  
		|  |  

| Kto je on-line |  
		| Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |  

|  | Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre