| Dnes je piatok 31. októbera 2025, meniny má Aurélia a zajtra Denis, Denisa 

|   | Stránka 1 z 1 
 | [ Príspevkov: 6 ] |  |  

| Autor | Správa |  
			| Jorky Učeň 
   | Takze chalani, chystam sa v najblizsej dobe vyberat AT prevodovku z mojho Paja. Samozrejme skor ako sa do toho pustim sa poradim s vami. V zivote som to nerobil, a tak potesi kazda rada resp. ako to nespackat, naco davat pozor aa vobec- kde zacat. Dik za kazdu naucnu radu   .

|  
			| Sob, 10.03.2012, 17:49 | 

|  
		|  |  
			| petriiik OFFROAD Expert 
   | najskor odsrobuj MENIČ, vsetky tiahla, kardany, az potom odsrobuj prirubu, pri skladani musis ako 1. nasadit menic na prevodovku a musi ,,cvaknut,, 2x, lepsie by bolo keby ti s tym niekto pomohol kto ma s automatom skusenost, pokial nezaskoci menic spravne tak ti odijde hydraulicke cerpadlo na prevodovke! _________________
 lepší je si to posrat podle svýho, než podle toho, co ti raděj ti druhí !!!

|  
			| Sob, 10.03.2012, 18:41 | 

|  
		|  |  
			| PATaMAT OFFROAD Expert 
   | Peťku ja už mám nejakú tu prevodovku za sebou ale toto nemám rád. už som o tom rozprával aj z ondrejom a neni to moc dobra robota.. na tom mitsu pokial viem niet moc miiesta aby si odpojil menič... _________________Ford Maverick 2.4i, T3, CB, winch 5t, svetla,hilift, pevnosťáky, dáka gurtňa a mnoho dalšieho...    

|  
			| Ned, 11.03.2012, 12:09 | 

|  
		|  |  
			| petriiik OFFROAD Expert 
   | no len ten menic musis odpojit tak ci tak, myslim ze na misiaku sa odsrobuva cez starter, kazdopadne pri nahadzovani na prevodovke ten menic musi byt a pri srobovani to bude asi take iste ako pri odmontovavani _________________
 lepší je si to posrat podle svýho, než podle toho, co ti raděj ti druhí !!!

|  
			| Ned, 11.03.2012, 12:14 | 

|  
		|  |  
			| geri Začínajúci koumák 
   | skús napísať tuto    http://www.pajero-club.sk/forum/index.php je to fórum zamerané len pre Mitsubishi, nachádzajú sa tam aj dáki mechanici, poprípade píš človekovi s nickom "hollyml / hollyst" majú predajňu budú ti vedieť poradiť

|  
			| Ned, 11.03.2012, 15:05 | 

|  
		|  |  
			| Jorky Učeň 
   | diky za rady, vsetko si beriem k srdcu:) a pato do tej prevodovky sa pustim ci je to dobra robota alebo nie, nic ine mi nezostava: proste to rozeberiem a poskladam. Ked to slo pri vyrobe poskladat tak to pojde pri oprave aj rozobrat... 

|  
			| Pon, 12.03.2012, 18:26 | 

|  
		|  |  
		|  |  

|   | Stránka 1 z 1 
 | [ Príspevkov: 6 ] |  |  

| Kto je on-line |  
		| Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |  

|  | Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre