|
Hľadať • Registrovať •
FAQ •
Anjeli •
Pravidlá •
Rapid Link
• Prihlásenie
|
Dnes je pondelok 9. júna 2025, meniny má Stanislava a zajtra Margaréta
Autor |
Správa |
michi
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 18.10.2006, 1:17 Príspevky: 2388 Bydlisko: Zálesie
|
ok, v samíku som sa len viezol, zatial som ho nepilotoval. 
|
Str, 14.03.2007, 10:10 |
|
 |
GaboSB
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 11.10.2006, 22:19 Príspevky: 885 Bydlisko: Šoma - východ SR
|
Leona píše: ...to znamena, ze na tomto som to mala stale zavrete?..kedze som na kolesach nikdy nic neprepinala a predok mi tahal ked som ho zapla...........strelim mozno blbost, ale nechciem umriet hluupa  ...uzavierka sa /samozrejme v pripade ze ju auto ma / kde zapina...vzdy som si myslela ze takto vpredu na kolesach...
No tomto samíku to vyzerá na pevné zapnutie, čiže tam asi nie je žiadny spôsob zap/vyp (nie sú tam asi voľnobežky). Sú tam akurát plastové krytky, ktoré držia na diskoch. Preto si nemala problém, so zap/vyp predku ( myslím úplne) Proste si vypla/zap páku pred. náhonu a bolo to. Akurát, že Predok sa stále točil - ťažko pochopiť, ale toto sa dá vysvetliť asi len prakticky. 
_________________"Každý z nás je len taký človek, ako vníma a posudzuje iných ľudí okolo seba." https://www.youtube.com/channel/UCI80j8 ... y0FyRKt0Xg
|
Str, 14.03.2007, 10:40 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|