Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pia, 09.05.2025, 22:37
Dnes je piatok 9. mája 2025, meniny má Roland a zajtra Viktória

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 5 ] 
 ZJ • Nejde zapnut vnutorny obeh vzduchu (RECIRC) 
Autor Správa
Začínajúci koumák

Odpoveď s citáciou
Zdravicko, dlhodobo mam taky problem, ale doteraz som to nejako neriesil. Mam Grand Cherokeeho ZJ 1996 a nejde mi zapnut vnutorny obeh vzduchu. Na ATC displeji je ikonka ako auto nasava vzduch zvonku. Ked drzim RECIRC tlacidlo stlacene, ikona sa zmeni na vnutorny obeh, ale akonahle ho pustim, vrati sa to do povodneho stavu.

Ako to vyzera v reali je mozne vidiet na kratkom videu, co som natocil.

Stalo sa vsak, ze ked boli teraz nedavno tie horucavy, tak mi RECIRC fungovalo normalne. Je teda mozne, ze je niekde nejaky studeny kontakt alebo cosi ine s elektrikou.

Stretol sa s tym uz niekto? Vie poradit, co prve pozriet?

Dnes vecer este pojdem kamsi autom, tak sem potom dopisem, ake chybove kody vyhadzuje ATC pocitac.

Uto, 17.07.2012, 16:28
Profil ICQ
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
a nemaas nahodou zapnuty ofuk okna ?

Multipla CNG
Ex. Jeep cherokee 2.1
Ex.LKT 81 T
Ex.UKT 6340
Ex .suzuki samurai 1,3 sj510
0904976223

Uto, 17.07.2012, 23:15
Začínajúci koumák

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Nooo vlastne ano... moje bezne nastavenie je ten zdielany ofuk na nohy + okno. Aj som rozmyslal, ci to nebude suvisiet s niecim, ale nevypozoroval som nic.

Ale celkom by to korespondovalo s tym, co som pisal, ze vo velkych teplach mi to fungovalo. Pretoze ked je velke teplo, tak vacsinou prepnem fukanie z okna priamo na mna. Takze ak je toto normalna funkcionalita, zase som o nieco mudrejsi a som rad, ze teda vsetko funguje ako ma.

Tie kody som akosi neuviedol, momentalne mam problem so startovanim auta, prvykrat po dvoch rokoch. Musim to poriesit, je to pre mna celkom kriticke.

Inak, diky za ozrejmenie.

Str, 18.07.2012, 21:54
Profil ICQ
koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
pri smerovani vzduchu na okno a na nohy plus okno je automaticky aktivna klimatizacia kvoli odvlhceniu. Vtedy nejde vnutorny obeh - bolo by to kontraproduktivne

co to mas s tym startovanim?

Štv, 19.07.2012, 7:13
Profil WWW
Začínajúci koumák

Odpoveď s citáciou
Poslať 
So startovanim bola slaba/stara bateria. Aspon dufam, ze len to a nie nejaky neuspavajuci sa komponent, ktory baterku vymlatil. Niekedy este premeriam odber auta v spanku kliestovym ampermetrom.

Po nahodeni novej vsak vsetko startuje lepsie nez predtym. Poslednu dobu mi totiz voltmeter na palubovke ukazoval pri startovani pokles napatia na akumulatore az niekam k 9-10 V. Nahodil som novy BOSCH S4 a pri startovani uz napatie neklesa, resp. aspon nie tak ukrutne.

Takze problem solved.

Sob, 21.07.2012, 21:43
Profil ICQ
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 5 ] 

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný